آموزش برنامه نویسی اندروید (Android)
۴۱۹ آموزش
نمایش دسته بندی ها (۴۱۹ آموزش)

تفاوت بین دو حالت LinearLayout و RelativeLayout برای نمایش فایل xml متناظر با activity ها

زمانی که برای یک activity ، یک فایل xml متناظر می سازیم، معمولا نوع نمایش عناصر فایل xml متناظر آن، به صورت یکی از دو حالت LinearLayout و RelativeLayout می باشد. تفاوت این دو نوع نمایش، در نحوه قرارگیری عناصر مختلف در کنار یکدیگر می باشد.

مثلا اگر ما یک ImageView و یک TextView داشته باشیم، چنانچه بخواهیم که این دو عنصر، دقیقا در کنار هم چیده شوند، باید از حالت LinearLayout استفاده کنیم و چنانچه بخواهیم TextView بر روی ImageView قرار بگیرد، باید از حالت RelativeLayout استفاده کنیم.

برای آشنایی بهتر با این دو حالت، یک پروژه می سازیم و سعی می کنیم که تفاوت این دو حالت را به شما نشان بدهیم.

در برنامه eclipse ، ابتدا یک پروژه اندروید با نام Kelidestan.com بسازید (نام package را برابر com.example.kelidestan انتخاب کنید. نام activity اصلی را برابر Activity1 انتخاب کنید و فایل xml متناظر آن را هم، activity_activity1 انتخاب کنید).

فایل activity_activity1.xml را باز می کنیم. کدهای آن به این صورت می باشد :