آموزش متلب (MATLAB)
۵۴۳ آموزش
نمایش دسته بندی ها (۵۴۳ آموزش)

مخفی سازی کدهای برنامه نوشته شده ، با دستور pcode در متلب

ممکن است که بخواهید برنامه نوشته شده خود را در اختیار فردی قرار دهید تا از آن استفاده کند، اما چون زحمت زیادی برای کدنویسی آن کشیده اید، بنابراین دوست داشته باشید که وی نحوه نوشته شدن کدها را نبیند، در این مواقع می توانید از دستور pcode در متلب استفاده کنید. دستور pcode در متلب، این امکان را به شما می دهد که از برنامه ای که در یک m-file با پسوند m نوشته اید، فایلی دیگر با پسوند p تولید کنید، که این فایل اگرچه در متلب قابل اجرا شدن می باشد، اما کسی نمی تواند کدهای نوشته شده در آن را ببیند. مراقب باشید که خود شما هم نمی توانید کدهای درون فایل با پسوند p را ببینید، بنابراین همیشه فایل اصلی را که دارای پسوند m می باشد را نزد خود نگهدارید. برای یادگیری نحوه استفاده از دستور pcode در متلب، به مثال زیر توجه کنید :

مثال

کدهای زیر را در یک m-file می نویسم و آن را در محلی دلخواه، save می کنیم :


clear all
close all
clc
 
t=-pi:0.1:pi;
x=sin(t);
plot(t,x)
axis([-pi pi -1.5 1.5])

نتیجه :

مخفی سازی کدهای برنامه نوشته شده ، با دستور pcode در متلب

نام m-file را به دلخواه، برابر program انتخاب می کنیم. حال m-file را می بندیم و چک می کنیم که آدرسی که در پنجره Current Folder نوشته شده است، حتما آدرس فولدر حاوی m-file باشد. سپس کد زیر را در Command نوشته و اجرا می کنیم :


pcode program

با اجرای کد بالا، یک فایل با نام program.p ساخته می شود. این فایل، توسط متلب، قابل باز شدن نیست و کدهای آن را نمی توان دید، اما می توانید آن را با متلب اجرا کنید، به این صورت که در پنجره Command ، اسم program را نوشته و سپس کلید enter را فشار می دهیم تا برنامه درون فایل program.p اجرا شود . دقت کنید که قبل از آن، فایل program.m را بردارید تا مطمئن شوید که فایل program.p اجرا شده است. نتیجه اجرای برنامه، شکل زیر خواهد بود :

مخفی سازی کدهای برنامه نوشته شده ، با دستور pcode در متلب
نویسنده علیرضا گلمکانی
شماره کلید 112
گزینه ها
به اشتراک گذاری (Share) در شبکه های اجتماعی
نظرات 0 0 0

ارسال نظر جدید (بدون نیاز به عضو بودن در وب سایت)