انجمن سایت کلیدستان


رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تعمیر و نگهداری پکیج

تعمیر و نگهداری پکیج

#1
نگهداری از هر سیستمی بهترین راه برای جلوگیری از خرابی و بی‌ نیازی آن به تعمیر است. زیرا تعمیر هم کاری زمانبر و پیچیده بوده و هم هزینه بیشتری نسبت به هزینه نگهداری به شما تحمیل می کند. با رعایت نکاتی که در ادامه گفته می‌ شود، طول عمر پکیج را افزایش خواهید داد.

1) بررسی دودکش پکیج
2) بررسی کنترل فشار پکیج
3) بررسی فیلترهای آب
4) استفاده از محافظ برق
5) انجام عمل رسوب‌ گیری
6) سرویس فصلی پکیج

[عکس: 67web.jpg]


درست است که با انجام نکات مربوط به نگهداری پکیج طول عمر آن افزایش می‌ یابد، ولی باز هم این سیستم گرمایشی ممکن است خراب شود و نیاز به تعمیر داشته باشد. یک سری علائم وجود دارد که از روی آنها می توانیم متوجه شویم که پکیج خراب شده است.
1) چکه کردن آب زنگ‌ زده: در صورتی که چنین موردی را مشاهده کردید، به سرعت با تعمیرکار پکیج تماس بگیرید تا تعمیرکار در اسرع وقت به تعمیر و سرویس پکیج بپردازد.
2) مشاهده آب در اطراف تانک دستگاه: در صورتی که در اطراف دستگاه رطوبت وجود داشته باشد، ممکن است نشتی و یا شکستگی در مخزن به وجود آمده باشد. نشست مخزن به این دلیل شکل می‌ گیرد که با افزایش گرما در فلز، فلز منبسط شده و ترک می‌ خورد و این ترک خوردن خارج شدن آب را به دنبال خواهد داشت.
3) زنگ‌ زدگی و خوردگی دستگاه: مخازن دستگاه ممکن است درگیر زنگ‌ زدگی و یا خوردگی شوند. از این رو بهتر است به طور مرتب مناطق اطراف دریچه فشار، دریچه دما و اتصالات ورودی و خروجی چک شود تا در صورت مشاهده زنگ‌ زدگی و خوردگی اقدام به تعمیر پکیج نمایید.
پاسخ

تعمیر و نگهداری پکیج

#2
آموزش نصب پکیج دیواری
سال‌ها از زمانی که برای گرم ماندن در روزهای سرد سال زیر کرسی جمع می‌شدیم، می‌گذرد. سال‌های گرم شدن با بخاری‌های نفتی نیز به پایان رسیده‌است و امروزه سیستم‌های گرمایی جدید جایگزین روش‌های قدیمی شده‌اند. پکیج‌های دیواری سیستم‌های نسبتا جدیدی هستند که محبوبیت زیادی بین مردم پیدا کرده‌اند. بسیاری از ساختمان‌های نوساز از این سیستم برای تامین گرمای مورد نیاز استفاده می‌کنند.
در نظر داشته باشید که قرار است یکی از کارهای فنی حساس را انجام دهید. می‌گوییم حساس چرا که اگر پکیج به درستی نصب نشود، ممکن است آسیب جدی ببیند و دردسرساز شود. به خاطر داشته باشید که تمام مراحل نصب از جمله نصب شابلون بر روی دیوار، نصب شلنگ پکیج، نصب دودکش، نصب گاز پکیج و… همگی از اهمیت بالایی برخوردار است و باید به دقت انجام شود. سیستم‌های تاسیساتی و گرمایشی به دلیل استفاده از آب ‌داغ در فشار بالا لازم است با دقت و مهارت کافی نصب شوند. قبل از لوله‌کشی به طور دقیق نقشه ساختمان را بررسی کنید تا بتوانید بهترین مسیر لوله‌کشی را انتخاب کنید. آشنایی با مراحل نصب این پکیج‌ها برای اطمینان از عملکرد صحیح و ایمنشان ضروری است. 
مرحله‌ی اول: آشنایی با پکیج
اولین مرحله، آشنایی با پکیج و نحوه‌ی عملکرد آن است. وقتی آب سرد وارد مخزن می‌شود، سنسورهایش شروع به فعالیت می‌کنند. با تشخیص این سنسورها مشعل‌هایی که درون پکیج تعبیه شده جرقه می‌زنند و روشن می‌شوند. با روشن شدن این مشعل، مبدل حرارتی آب را گرم می‌کند و آب گرم وارد لوله‌ها می‌‌شود. برای اینکه آب مدت زمان طولانی گرمایش را حفظ کند از مسیر مارپیچ عبور می‌کند. در این مسیر مارپیچ یک مبدل قرار دارد که دما را تا مدت طولانی گرم نگه می‌دارد. درنهایت واحد کنترل کیفیت پکیج مسئولیت کنترل دمای آب را بر عهده دارد تا اگر از دمای مطلوب کم‌تر شد، دوباره آن را گرم کند و به دمای مورد نظر برساند. 
مرحله‌ی دوم: انتخاب پکیج مناسب
برای انتخاب پکیج دیواری مناسب به ظرفیت آن توجه کنید. ظرفیت پکیج با توجه به متراژ ساختمان مورد نظر انتخاب می‌شود. برای منازل مسکونی با متراژ حدود120 متر از پکیج با ظرفیت 24000 کیلو کالری استفاده می‌شود. منزل با متراژ حدود 180 به پکیج 28000 کیلوکالری نیاز دارد و به همین ترتیب با افزایش متراژ بنا ظرفیت مورد نیاز پکیج نیز افزایش پیدا می‌کند. برای انتخاب پکیج مناسب به راهنمای شرکت‌های تولیدکننده پکیج نیز توجه کنید. پکیج‌ها در انواع فن‌دار و بدون فن ساخته می‌شوند که با توجه به محل نصب می‌توانید یکی از آن‌ها را انتخاب کنید.
مرحله‌ی سوم: محل نصب مناسب
طبق مبحث 17 مقررات ملی ساختمان، حداقل متراژ مورد نیاز برای نصب پکیج 64 متر مربع است، یعنی در منازل و ادارات با متراژ کم‌تر از 64 متر مجوز نصب پکیج وجود ندارد. محل نصب پکیج آشپزخانه، تراس یا هر قسمتی از منزل باشد باید دودکش مناسب برای آن درنظر گرفت. بهترین نوع دودکش، مدل دوجداره است که می‌تواند رطوبت داخل خانه را نیز حفظ کند. دستگاه نباید در مجاورت مواد قابل اشتعال قرار گیرد. دستشویی، حمام و بالای اجاق گاز آشپزخانه محل مناسبی برای نصب پکیج دیواری نیست.
مرحله‌ی چهارم: نصب پکیج دیواری
پس از انتخاب مکان مناسب، پکیج را برای نصب آماده کنید. ابتدا مطمئن شوید که لوله کشی آب و گاز به درستی انجام شده‌است. در غیر این‌صورت ابتدا باید لوله‌کشی مناسب توسط نیروی تاسیسات انجام شود. قبل از نصب از باز بودن مسیر لوله‌ها و دودکش اطمینان حاصل کنید، سپس پکیج را از جعبه خارج و قطعات درونش را آماده کنید. در یک جعبه‌ی پکیج استاندارد شابلون نصب، پیچ و رول‌پلاک، دسته شیر پرکن و حلقه‌های دودکش نیز قرار دارند. 
ابتدا با شابلون محل نصب پکیج روی دیوار که 40 سانتی‌متر زیر سوراخ دودکش است، مشخص و با دریل و مته سوراخ می‌شود. به وسیله‌ی رول پلاک و پیچ، قلاب و بست آویز روی دیوار قرار می‌گیرند تا بتوان پکیج را رویشان نصب کرد. سپس دستگاه اصلی روی دیوار قرار می‌گیرد. مرحله‌ی بعد اتصال شیرها و لوله‌ها به پکیج است. لوله‌های ورود و خروج آب و گاز طبق توضیحات به دستگاه نصب می‌شوند و در مسیر برگشت آب شوفاژ یک صافی قرار داده می‌شود. آخرین مرحله نصب دودکش مناسب است که توسط حلقه‌های دودکش به پکیج متصل می‌شوند. حتما قبل از نصب، مسیر دودکش را با ایجاد کمی دود تست کنید.
مرحله‌‌ی پنجم: روشن کردن و هواگیری دستگاه
پس از این‌که لوله‌ها به طرز صحیح به پکیج متصل شدند، می‌توان پکیج را روشن کرد. پکیج را به برق وصل کنید تا شروع به کار کند. آب سرد ورودی به دستگاه را باز کنید تا آب وارد دستگاه شود. به این مرحله آب‌گیری پکیج گفته می‌شود. اجازه بدهید فشار شوفاژ در مسیر لوله‌های مارپیچ به 1.5 بار برسد؛ اگر از این مقدار بیش‌تر شد،  شیر آب را ببندید. مرحله‌ بعد هواگیری رادیاتورها است که با باز کردن شیر اتوماتیک انجام می‌شود.
مرحله‌ی ششم: راه ‌اندازی شیر گاز و استفاده از پکیج
در مرحله‌ی آخر شیر گاز را باز کنید تا با ورود گاز به سیستم پکیج، اشتعال اولیه و گرم شدن آب آغاز شود. با ورود آب و گرم شدن آن می‌توانید دمای پکیج را روی دمای مورد نظر خود تنظیم کنید و از دمای مطبوع آن لذت ببرید. در دوره نصب پکیج دیواری و تعمیر آن تمامی این مراحل به صورت عملی و با تجهیزات کامل آموزش داده خواهد شد.
منبع: آموزش نصب پکیج دیواری
پاسخ
 سپاس شده توسط شماره مجازی امارات ، تلگرام ضد فیلتر 2023


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان