۱۴۰۰/۰۶/۱۶, ۰۲:۳۳ ب.ظ
اسید اولئیک نوعی اسید چرب است که با فرمول شیمیایی C۱۸H۳۴O۲ نمایش داده میشود و شکل ظاهری آن مایعی زرد و گاه متمایل به قهوه است. بسیاری از دانه ها و محصولات گیاهی مانند زیتون و هسته ی انگور، منبع این ماده محسوب میشوند و در اغلب روغن های گیاهی و فراورده های حیوانی نیز موجود میباشد.
اسید اولئیک به نسبت سایر روغن ها ضرر کمتری دارد و از این رو به توصیه ی متخصصان تغذیه، در اغلب رژیم های غذایی و بعضاً محصولات صنعتی نظیر سس ها، بستنی ها و غذاهای آماده به کار میرود. به علاوه، اولئیک اسید خاصیت مرطوب کنندگی دارد و از این رو در ترکیب بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی موجود میباشد.
اسید اولئیک قابلیت نفوذ به لایه های زیرین پوست را داراست و از این جهت در حفظ رطوبت در درازمدت کمک مینماید. استفاده از آن در ماسک های خانگی نیز به حفظ طراوت و شادابی پوست و مو می انجامد. اسید اولئیک در بسیاری از صنایع نظیر چرم سازی و نساجی نیز کارایی دارد.
اسید اولئیک به نسبت سایر روغن ها ضرر کمتری دارد و از این رو به توصیه ی متخصصان تغذیه، در اغلب رژیم های غذایی و بعضاً محصولات صنعتی نظیر سس ها، بستنی ها و غذاهای آماده به کار میرود. به علاوه، اولئیک اسید خاصیت مرطوب کنندگی دارد و از این رو در ترکیب بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی موجود میباشد.
اسید اولئیک قابلیت نفوذ به لایه های زیرین پوست را داراست و از این جهت در حفظ رطوبت در درازمدت کمک مینماید. استفاده از آن در ماسک های خانگی نیز به حفظ طراوت و شادابی پوست و مو می انجامد. اسید اولئیک در بسیاری از صنایع نظیر چرم سازی و نساجی نیز کارایی دارد.