روشهای ساده و سریع جهت کنترل کیفیت واتر استاپ
- کنترل ابعادی: بطور تصادفی یک یا چند رول باز شود و با ابزار مناسب، طول، پهنا و ضخامت آن با ادعای فروشنده کنترل شود.
- بو: واتراستاپ نباید بوی نفت بدهد. استفاده از مشتقات نفتی به منظور ارزان سازی این محصول، علاوه بر خطر حساسیت پوستی و تنفسی، منجر به کاهش کیفیت واتراستاپ تولیدی شده و پس از مصرف با سرعت بالا افت کیفیت ادامه می یابد.
- وزن: بین دو واتراستاپ که از نظر ابعادی یکسان می باشند، و بوی نفت ندهد، آنکه وزن کمتری دارد فیلر کیفیت بالاتری دارد.
- سطح ظاهری: صافی، عدم وجود اعوجاج سطحی و ذرات ریز سطحی حاکی از سلامت فرآیند تولید می باشد. براقیت الزاما حاکی از کیفیت نیست و چه بسا که کیفیت پائین تری را نشان می دهد.
- نرمی: این محصول نه باید زیاد نرم باشد و نه خشک. این کنترل تا حدودی تجربی است.