انجمن سایت کلیدستان


رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان

#2
عالی بود مرسی این مطلب هم شاید بدرد دوستان بخورد 

راهکارهای ترس نداشتن از دکتر دندانپزشک :

برخی اوقات به دلیل ترسی که از دندانپزشک داریم به دکتر دندانپزشک مراجعه نمیکنیم و شاید از درد دندان نیز رنج میکشیم و از رفتن میترسیم . کلینیک دندانپزشکی من در اینجا راهکاری برای از بین بردن ترس از دندانپزشکی به شما ارایه میدهم :
اگر از رفتن به نزد دکتر دندانپزشک ترس و استرس دارید و حس خوبی از روبرو شدن با او ندارید میتواند دلیل بر یک خاطره بد از تجربه ی ای که در گذشته از دندانپزشکی داشته اید باشد و این ترس و استرس از درمان ایمپلنت دندان ناخوشایندی که داشته اید باشد که با راهکارهایی که گفته میشود میتوانید بر این حالت غلبه کرده و به راحتی برای درمان به نزد پزشک رفته.

1- فراموش کردن خاطره ی بد از دندانپزشکی:

بیشتر کودکان با رفتن به دندانپزشکی تجربه بدی را داشته اند و باید تا آخر عمر خود از رفتن به دکتر بترسند و میتواد یکی از دلایل اصلی مراجعه نکردن به پزشک باشد.
راه غلبه : از خاطرات دندانپزشکی و مطب دکتر دندانپزشک که در دوران کودکی و نوجوانی داشته اید را فراموش کنید و تصوراتی که از یک فرد روپوش سفید با ابزار فلزی داشته اید را از ذهن خارج کنید و از این حالات بیرون بیایید و دیگر ترسی نداشته باشید.

حالت دوم این ترس زمانی است که فرد به دلیل درد زیادی که از دندان درد داشته به نزد دندانپزشک مراجعه کرده و به این دلیل که ماده ی بی حسی دیر عمل کرده هر کاری که روی دندان انجام میگیرد همراه با درد زیاد بوده و تحربه ی بدی را در ذهن ایجاد کرده و این افراد با درد و زجر زیادی مواجه میشوند و باید بدانید که این حالت برای موقعی بوه که مشکل حادی داشته اید و باید درد بیشتری را تحمل کنید.
و اگر یک تجربه ی بد از دندانپزشکی دارید دلیلی نیست که دوباره این تجربه برایتان بوجود آید و نباید با استناد بر خاطرات گذشته ی کودکی که داشته اید دیگر به نزد پزشک معالج نروید.و باید این خاطرات را از فکرتان دور بریزید.

2- ترس از درد درمان:

یکی از علت های داشتن درد زیاد داشتن دندان های حساس و بیماری های لثه بوده و فرد در فکر دردی است که در طول درمان باید تحمل کند و به این دلیل از رفتن به دکتر صرفه نظر کرده و برای اینکه درد دندان را تحمل نکند  دجار استرس شده و حتی درد دندان را تحمل میکند ولی درد درمان را نمیتواند تحمل کند.
راهکار : باید قبل از اینکه درد شروع شود به درمان و پیشگیری اقدام کنید تا اینکه دندان درد شدید بگیرید و بعد به دکتر مراجعه کنید. 
برای انکه این حالت را از بین ببرید حتما دندان پزشکی را انتخاب کنید که رفتارش دوستانه بوده و شیوه ی درمانی خوشونت نداشته باشد و در مرحله ی اول که مراجعه میکنید قبل از درمان آرام بخش یا مسکن تجویز کند تا بدون درد و با آرامش درمان را شروع کنید.

انواع روکش های دندانی PFM

3- ترس از سوزن :

بیشتر مردم بیشتر اوقات از آمپول میترسند و با دیدن سوزن و تصور کردن آن وحشت زیادی را در خود ایجاد میکنند که چگونه این آمپول و درد آنرا تحمل کنند .
راهکار:
برای اینکه از درد آمپول نترسید به دکتر بگویید که قبل از اینکه آمپول را تزریق کند حتما از اسپری سر کننده استفاده کند و بعد از آن اقدام کند تا درد را متوجه نشوید و بیشتر دکتر دندانپزشک ها از آمپول هایی که بدون درد هستند استفاده میکنند تا از حد زیادی کاهش درد تزریق را داشته باشد و شما برای اینکه درد را کم تر تصور کنید در هنگام تزریق میتوانید چشمتان را ببندید تا با دیدن سوزن وحشت نکنید.

4- کنترل کردن 

در زمانی که به دندانپزشکی میروید باید به دکتر خود اعتماد کامل داشته باشید شاید کمی سخت است که این حالت را در خود ایجاد کنید ولی شما که نمیدانید چه اتفاقی قرار است بیفتد و روی آن کنترلی نیز نخواهید داشت .

راهکار:
اگر با دیدن وسایل درمانی وحشت میکنید از پزشک بخواهید کهحتما وسایل را برایتان توضیح دهد تا با آشنا شدن و کارایی هر کدام از آن ها ترس کمتری پیدا کنید.

5- صدای ابزارها:

در هنگام درمان در دندانپزشکی صداهای دستگاه شاید شما را بترساند که مثل کشیدن ناخن روی دندان بوده و این استرس را در شما ایجاد میکند .

راهکار:
اگر از صداهای دستگاه ها ترس و واهمه دارید باید بدانید که این صدا از ورود هوا درون دستگاه ایجاد میشود و این صدای دریل هیچگونه ترسی ندارد و اگر این دریل های مخصوص کار دکتر دندانپزشک روغن کاری شده باشند و زیادی قدیمی نباشند صدای کمتری را دارند.
که شما میتوانید برای اینکه این صداها را نشنوید از هدفون استفاده کنید تا با گوش دادن به مسیقی دیگر نترسید و آن را تا حدی بلند کنید که دیگر صدایی را نشنوید.

6- شرمندگی از وضعیت دندان ها و عدم مراجعه:

اگر از دسته افرادی هستید که به دلیل وخیم بودن حالت دندان هایتان از رفتن به دکتر خجالت میکشید و احساس شرمندگی میکنید  و شاید بترسید که به دکتر مراجعه کنید باید بگم که کاملا بی مورد بوده .
راهکار: بدون شرمندگی به نزد دکتر رفته و به او کاملا توضیح دهید که دندان پوسیده دارید و میخواهید چه اقدامی کنید و این را بدانید که دکتر دندانپزشک از این طریق پول در می آورد و هیچ شرمندگی نباید در شما بوجود آید که وضعیت دندان هایتان چگونه است و با افتخار به دندانپزشکی مراجعه کنید و این ترس را از بین ببرید.
و این را مدنظر داشته باشید که دکترتان حتما دندان هایی بدتر از شما دیده است و نباید به خاطر یک حالت درد درمان را به تعویق نیندازید و باعث ایجاد پوسیدگی به ریشه و عصب دندان شوید.

7- بوی بد دهان:

در هنگام رفتن به دندانپرشکی یک بوی خاصی را استشمام میکنید که شاید خوشایند نباشد و این باعث استرس شما شود 
راهکار : 
میتوانید به مقدار زیادی به خود عطر بزنید تا در هنگام حضور در دندانپزشکی مشامتان پرشود و دیگر بوهای تهوع آوری که حس میکنید را نشنوید و شما را آزرده خاطر نکند .

گاهی  در دهان خود دچار خشکی خواهید شد که  این امر به خاطر کاهش تولید بزاق در دهان است.معمولا اگر دندانی خراب و پوسیده در دهان دارید و به ان رسیدگی نکرده باشید ممکن است دچار چنین مشکلی نیز شوید.اگر کار از کار گذشته باشد گاهی اوقات تنها راه کشیدن دندان است.اما این کار در واقع به عنوان آخرین مرحله درمانی می باشد و تا قبل از ان هر دندانپزشک تمام تلاش خود را خواهد کرد تا جای ممکن دندان آسیب دیده را ترمیم کند.

گاهی اوقات خشکی دهان اصلا مربوط به دندان های شما نیست و عوامل دیگری در ان دخیل هستند. اما جالب است بدانید اگر در این مورد هم دندان ها دخالتی نداشته باشند ولی خشکی دهان شما طولانی مدت شود می تواند همین امر به دندان هایتان آسیب برساند.در واقع در صورت عدم وجود بزاق کافی باعث خواهد شد سطوح دهان از حالت نرمی و لزج بودن خارج شده و حتی کار شستشوی محیط درون ان نیز به سختی انجام شود و همین امر موجب خواهد شد تا میزان پوشیدگی دندان شما افزایش یابد و در نهایت منجر به خرابی دندان هایتان شود.
البته معمولا اگر به یک دکتر دندانپزشک مراجعه نمایید و از او بخواهید برای خشکی دهان شما تجویزی نماید او استفاده از روش های مختلفی را در جهت بهبود این وضعیت پیشنهاد خواهد داد. از جمله استفاده از آدامس ها و شکلات های بدون قند می تواند بزاق دهان را تحریک کرده و باعث کاهش خشکی دهان شود.همچنین استفاده از بزاق مصنوعی و استفاده از دهانشویه ها نیز در این امر می تواند تاثیر گذار باشد..
سایت دندانپزشکی دکتر سجودی
پاسخ
 سپاس شده توسط شماره مجازی امارات ، تلگرام ضد فیلتر 2023


پیام‌های این موضوع
ایمپلنت دندان - توسط alodoctor - ۱۳۹۵/۰۸/۲۵, ۰۵:۴۵ ب.ظ
RE: ایمپلنت دندان - توسط mehranolomi - ۱۳۹۵/۰۹/۰۳, ۱۰:۵۵ ق.ظ

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان