انجمن سایت کلیدستان


رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اصول طراحی یک آشپزخانه صنعتی مناسب

اصول طراحی یک آشپزخانه صنعتی مناسب

#1
- دستگاه ها و وسایلی که در آشپزخانه استفاده می شوند باید متحرک باشند . 
- اجتناب از دوری و شلوغی 
- فضا باید به گونه ای باشد که افراد به راحتی بتوانند در آن جا رفت و آمد کنند .
- رعایت بهداشت در محیط آشپزخانه 
- مدیریت و نظارت درست 
- استفاده از وسایلی که بیش ترین کاربرد را در محیط آشپزخانه دارند . 
مجموعه کسری با داشتن سابقه طولانی در زمینه ساخت تجهیزات و با کمک علم متخصصان توانسته تجهیزات آشپزخانه ی صنعتی مدرن طراحی و تولید کند.
پاسخ
 سپاس شده توسط شماره مجازی امارات ، تلگرام ضد فیلتر 2023


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان