کلیدستان

نسخه‌ی کامل: اصول طراحی یک آشپزخانه صنعتی مناسب
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
- دستگاه ها و وسایلی که در آشپزخانه استفاده می شوند باید متحرک باشند . 
- اجتناب از دوری و شلوغی 
- فضا باید به گونه ای باشد که افراد به راحتی بتوانند در آن جا رفت و آمد کنند .
- رعایت بهداشت در محیط آشپزخانه 
- مدیریت و نظارت درست 
- استفاده از وسایلی که بیش ترین کاربرد را در محیط آشپزخانه دارند . 
مجموعه کسری با داشتن سابقه طولانی در زمینه ساخت تجهیزات و با کمک علم متخصصان توانسته تجهیزات آشپزخانه ی صنعتی مدرن طراحی و تولید کند.