انجمن سایت کلیدستان


رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صفر تا صد ایجاد درگاه پرداخت در هاست

صفر تا صد ایجاد درگاه پرداخت در هاست

#1
سلام ادمین . یه مطلب اموزشی درباره نحوه قراردادن درگاه پرداخت پارس پال در سایت دیدم.یه راهنمایی ازتون می خوام.من راستش اصلا از برنامه های وب و.... سر در نمیارم. یه وبسایت ساختم با برنامه adobe museو حالا برای ایجاد درگاه پرداخت پارس پال نمی دونم باید چکار کنم. حتی درگاه پرداخت مستقیم رو هم ثبت نام کردم اما اصلا نمیفهمم معنی ماژول و پلاگین و ... چی هست؟ اصلا چجوری باید درگاه پرداخت رو توی سایت گذاشت؟واقعیت اینه که من مدلی رو میخوام که موقع پرداخت وجه ، هیچ گزینه ای مثل نام و ایمیل و تلفن و ... رو از مشتری درخواست نکنه.چون طولانی شدن پروسه خرید کار عاقلانه ای نیست و هرچه این پروسه کوتاهتر باشه بهتره.از کلید پرداخت پارس پال که استفاده می کنم دقیقا همین مشکل رو داره و چندین گزینه رو میخواد.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که دقیقا باید چکار کنم که درگاه پرداخت مستقیمی که ثبت نام کردم رو بتونم توی سایتم فعال کنم و توی صفحه مورد نظرم بزارم.متشکرم
پاسخ

صفر تا صد ایجاد درگاه پرداخت در هاست

#2
سلام.
من لینک مبحثی که ذکر کردید را برای سایر دوستان در اینجا قرار می دهم :

کلید شماره 2608

شما باید راهنمای پیاده سازی همان درگاه مورد نظرتان (حالا parspal.com یا jahanpay.com یا درگاه مستقیم خود بانک یا ...) را بخوانید و اگر کامل نبود، سایر راهنماها در سایت ها هم مناسب خواهند بود.
اولین توصیه من به شما این است که ساخت فرم (با HTML) و پردازش فرم (مثلا با زبان PHP) را با مثال هایی ساده تمرین کنید، بعد به سراغ پیاده سازی درگاه پرداخت بروید (آنگاه آموزش ها را بهتر درک می کنید). چون شما باید یک دید حداقلی به این موارد داشته باشید. البته همان طور که خودتان هم تذکر دادید، درگاه های پرداخت، یک سری ماژول و پلاگین را در اختیار مدیران سایت ها قرار می دهند که در آنها، کار کدنویسی خود مدیر سایت کمتر خواهد شد. مثلا ممکن است یک پلاگین برای wordpress ارائه شود که فقط باید چند فایل را کپی کنید و یک سری تنظیمات را تغییر بدهید و با کدنویسی سر و کار نداشته باشید. 
بنابراین بخش پلاگین ها و ماژول ها را هم بررسی کنید و ببینید موردی وجود دارد که کدنویسی شما را به حداقل برساند یا خیر.
در مورد ساخت فرم با HTML ، دسته بندی زیر را ببینید :

http://www.kelidestan.com/keys/categorie...Category=7

و در مورد پردازش فرم با PHP :

http://www.kelidestan.com/keys/categorie...Category=8

اما در مورد این موضوع که گفتید می خواهید فیلدهای (fields) های فرم، قبلا توسط کدها مقداردهی شده باشند و کاربر مجبور نباشد مقداری برای آنها تعیین کند، باید خودتان در کدها، یک سری از فیلدهای فرم را به صورت hidden تعریف کنید (کاربر آنها را نمی بیند) و مقداردهی آنها را هم در خود کدها بنویسید. در این زمینه، کلید زیر را بخوانید :

کلید شماره 457

بنابراین شما می توانید حتی همه فیلدهای فرم را پنهان کنید تا تنها دکمه submit در خروجی صفحه نمایش داده شود.

bookbook 
لطفا برای درج کد، از دکمه مخصوص درج کد در ادیتور انجمن استفاده کنید.
در مورد برنامه نویسی، مدیران تنها راهنمایی می کنند و نوشتن برنامه نهایی، به عهده کاربران می باشد (اینجا محلی برای یادگیری است، نه سفارش کدنویسی).
کاربران باید ابتدا خود به خطایابی برنامه بپردازند، نه اینکه به محض دیدن خطا، کدها را در انجمن، copy و paste کرده و از مدیران انتظار بررسی داشته باشند.
پاسخ
 سپاس شده توسط شماره مجازی امارات ، تلگرام ضد فیلتر 2023


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان