انجمن سایت کلیدستان


رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چگونه شرکت دانش بنیان شویم؟

چگونه شرکت دانش بنیان شویم؟

#1
شرکت های دانش بنیان در دو گروه اصلی طبقه بندی می شوند که این دسته بندی بر اساس مالکیت دانشگاه یا اشخاص خصوصی در شرکت های دانش بنیان تعیین می شود:
نوع اول شرکت های دانش بنیان با عنوان شرکت های دانش بنیان خصوصی، مجموعه هایی هستند که فقط اعضای هیات علمی مالک آن هستند. در صورتی که سهام دانشگاه کمتر از 50 درصد باشد، شرکت دانش بنیان شرکتی خصوصی است و می بایست تابع قانون تجارت در اداره ثبت شرکت ها ثبت گردد.
نوع دوم شرکت های دانش بنیان مجموعه هایی هستند که با عنوان شرکت های دانش بنیان دولتی شناخته می شوند، در چنین شرکت هایی که دانشگاه ها نیز در آن مالکیت دارند، سهام دانشگاه 50% یا بیشتر است.
پس از توضیحاتی که در رابطه با ماهیت شرکت های دانش بنیان ارائه گردید، اکنون می بایست به پرسش، چگونه شرکت دانش بنیان شویم؟ پاسخ دهیم. جهت پاسخ به این پرسش می بایست بررسی نماییم که معیارها برای انتخاب شرکت ها به عنوان یک شرکت دانش بنیان چیست:

در چنین شرکت هایی وجود و اثبات دو شاخص که به شاخص عمومی و شاخص خصوصی معروف هستند الزامی است و بدون این شاخص ها شرکت های دانش بنیان ثبت نمی شوند. در رابطه با معیارهای عمومی که حداقل می بایست دو سوم از اعضای هیات مدیره شرکت، حداقل دو مورد از شرایط ذیل را احراز نمایند می توان به موارد ذیل اشاره نمود:
ارائه حداقل مدرک کارشناسی.
ارائه سوابق حداقل 3 سال فعالیت کاری ویا علمی در حوزه فعالیت شرکت و یا ارائه سوابق مدیریتی.
متقاضیان ثبت شرکت دانش بنیان می بایست حداقل یک اختراع ثبت شده و ارزیابی شده داخلی یا یک اختراع بین المللی مرتبط با حوزه کاری شرکت داشته باشند.
یکی دیگر از شروط در رابطه با در امد یک سال گذشته شرکت است ، طبق این شرط نیمی از درآمد یکسال گذشته شرکت ناشی از فروش فنااوری ، کالا و یا خدمات دانش بنیان باشد.
ارائه مدارک مربوط به حداقل شش ماه سابقه بیمه پرداختی برای حداقل 3 نفر از کارکنان تمام وقت شرکت.
نداشتن سوء سابقه و تخلفات پی در پی و اجرای تعهدات قبلی با امکان انجام تعهدات.
بخش دیگری از شرایطی که جهت ثبت شرکت دانش بنیان لازم است به عنوان معیارهای اختصاصی شناخته می شود:

شرکت های تولید کننده کالاهای دانش بنیان
شرکت باید تولید کننده کالا یا کالاهای دانش بنیان مطابق فهرست کالاهای دانش بنیان مصوب کارگروه باشد که در 2 سال گذشته آن ها را در قالب کالاهای جدید یا ارتقاء یافته عرضه کرده و دانش فنی آن را بواسطه انتقال یا ایجاد دانش فنی، از طریق فعالیت های تحقیق و توسعه، نهادینه شده باشد.
و در نهایت پاسخ به پرسش اصلی این مطلب، چگونه شرکت دانش بنیان شویم؟

شرکت های دانش بنیان در ابتدا مثل سایر شرکت ها و تابع قوانین تجاری در اداره ثبت شرکت ها بدون هیچ تفاوتی به ثبت می رسند. این شرکت ها در این مراحل هیچ تفاوتی با سایر شرکت ها ندارند.
پس از این مرحله متقاضیان ثبت شرکت بصورت دانش بنیان می بایست درخواست خود را از طریق سامانه به نشانی http://www.daneshbonyan.ir ثبت نام نمایند. تا مورد بررسی و ارزیابی کارشناسان این مرکز قرار گیرد.

جهت ارائه درخواست در این سامانه در ابتدا می بایست متقاضیان ثبت نام نموده و پس از تایید ،اطلاعات لازم مانند ( نام شرکت ، شناسه ملی ، پست الکترونیک ) را وارد نمایند.
بعداز این مرحله ، شناسه ملی، به آدرس ایمیل متقاضی ارسال خواهد شد و در صورتی که با گذشت 5 ساعت متقاضیان (شناسه ملی ) خود را فعال نکنند، کد کاربری از سیستم حذف خواهد شدو می بایست مراحل ثبت نام مجدد انجام شود.

شناسه ملی را می توان به مراجعه به سامانه www.ilenc.ir و با جستجوی نام شرکت یا موسسه به دست آورد و در سامانه وارد نمود. پس از ورود اطلاعات به سامانه daneshbonyan.ir درخواست متقاضیان و مدارک و سوابق آنها توسط کارشناسان این مرکز بررسی و ارزیابی خواهد شد و نهایتاً نتیجه ها مورد بررسی کارگزاران توسط دبیرخانه برای تصمیم گیری نهایی به کمیته کارشناسی ارجاع داده می شود و در صورت تایید برای مدت 2 سال مشمول قانون حمایت می شوند. تمدید زمان بستگی به شرایط ثبت در ایین نامه دارد.
پاسخ
 سپاس شده توسط شماره مجازی امارات ، تلگرام ضد فیلتر 2023


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان