انجمن سایت کلیدستان


رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استفاده ی استات سدیم در خوراکی ها

استفاده ی استات سدیم در خوراکی ها

#1
استات سدیم که با نام های دیگر سدیم اتانوات، نمک سدیم استیک و نمک سدیم اتانوات بی آب نیز شناخته می شود در آب، اتانول، متانول، دی اکسید گوگرد و هیدرازین محلول می باشد. این ماده کاربرد وسیعی در صنایع مختلف دارد.

سدیم استات در خوراکی‌ها برای طعم دهی به کار می‌رود که مشهورترین استفاده آن در مزه چیپس سرکه نمکی است. از استات سدیم به عنوان یک بافر برای حفظ سطح pH محلول برای مدت طولانی استفاده می شود.

استات سدیم در پدهای گرمازا و یخ داغ مورد استفاده قرار می گیرد به این صورت که کریستال های استات سدیم سه آبه در دمای 58 درجه سانتیگراد ذوب می شود زمانی که به استات سدیم حرارتی بالاتر از دمای ذوب داده و پس از آن خنک شود به حالت فوق اشباع درمی آید و تولید حرارت می کند و باعث گرم شدن محیط خود می شود.

همچنین از سدیم استات به عنوان جلوگیرنده از تجمع الکتریسیته ساکن در تولید لباس های کتان و پوشش و درزگیری بتن برای جلوگیری از صدمه خوردن در برابر آب استفاده می شود.
پاسخ
 سپاس شده توسط شماره مجازی امارات ، تلگرام ضد فیلتر 2023


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان