انجمن سایت کلیدستان


رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کلسیم کلراید در مواد غذایی چه مصارفی دارد؟

کلسیم کلراید در مواد غذایی چه مصارفی دارد؟

#1
کلسیم کلراید در مواد خوراکی به صورت یک ماده افزودنی بکار می رود و به عنوان مبرد در بستنی ها و دسر های یخ زده استفاده می شود. از کلسیم کلراید در سبزیجات کنسرو شده برای سفت کردن استفاده می شود که به فرآوری محصولات مواد غذایی و نیز به افزایش عمر مفید و استحکام میوه جات و سبزیجات کمک کند.

همچنین برای تولید انواع پنیر استفاده می شود. کلرید کلسیم خوراکی در تولید خوراک دام نیز به کار می رود. کلسیم کلراید یک نگهدارنده در انواع تنقلات، نوشیدنی‌ها، نوشیدنی‌های ورزشی و موارد خاص است.
این ماده از فاسد شدن غذا جلوگیری می‌کند و کلسیم معدنی ضروری برای بدن را نیز فراهم می‌کند و کیفیت غذای محصول را افزایش می‌دهد.

کلسیم کلراید در نوشیدنی‌ها:
افزودن کلسیم مورد نیاز در همه محصولات آب بطری به صورت قانونی وجود دارد. نوشیدن ‌های ورزشی الکترولیت‌هایی را که از طریق عرق کردن در طی ورزش طولانی‌مدت ازدست رفته اند را باز می‌گرداند.

کلرید کلسیم در سویا:
ته‌نشینی پروتئین سویا، یک فرآیند حساس مانند افزودن نمک است که به‌طور سنتی از طریق سولفات کلسیم یا کلسیم کلراید انجام می‌شود. تولیدکنندگان اغلب از کلرید کلسیم استفاده می‌کنند زیرا نیاز به مهارت کمتری نسبت به سولفات کلسیم دارند و تنها نصف این مقدار به علت افزایش حلالیت آن مورد نیاز است. کلسیم کلرید به خودی‌خود دارای هیچ طعم و مزه قابل درکی در محصول نهایی نیست ولی ماده را به یک ماده معدنی مهم برای درمان و پیشگیری از پوکی استخوان تبدیل کند.

کلسیم کلرید درگوجه‌فرنگی:

گوجه‌فرنگی کنسرو شده حاوی کلسیم کلرید است که به عنوان یک نگهدارنده و بهبود کلی غذا و کیفیت محصول عمل می‌کند. در محصولاتی مانند کنسرو گوجه فرنگی دارای سدیم کم یا بدون سدیم، برای اضافه کردن طعم شوری بدون اضافه کردن سدیم، کلسیم کلراید اضافه می‌شود. محصولاتی که دارای کلسیم کلرید هستند بافت نرم‌تری دارند.

کلسیم کلراید در پنیر :
تولید پنیر نیز نیاز به افزودن نمک برای کمک به رسوب پروتئین شیر دارد، بخصوص هنگامی که از شیر پاستوریزه استفاده می‌شود. پاستوریزه کردن شیر، کلسیم شیر را تخریب می‌کند. علاوه بر این، کلرید کلسیم کمک می‌کند پنیر را تشکیل دهد و تضمین می‌کند که مواد مغذی از بین نمی‌روند. انواع پنیرها، از جمله پنیرهای نرم مانند موتزارلا و پنیرهای سخت مانند پنیر چدار، شامل کلرید کلسیم هستند.

کلسیم کلرید در سیب:
کلرید کلسیم برش‌های سیب را تازه نگه می‌دارد و از تشکیل رنگ قهوه‌ای ناشی از تماس برش‌های سیب با اکسیژن جلوگیری می کند.

کلسیم کلرید در صنایع دارویی
کلسیم کلرید در درمان برخی سوختگی ها و مسمومیت ها مورد استفاده قرار میگیرد.
پاسخ
 سپاس شده توسط شماره مجازی امارات ، تلگرام ضد فیلتر 2023


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان