گوشت قرمز سالم نباید به رنگ قرمز تیره باشد و باید رنگش روشن باشد . گوشت نباید چروکیده باشد و یا خشک باشد .
بوی نامطبوع نباید از گوشت به مشام برسد .
گوشت بايد كاملا تميز، عاري از خون مردگي ، ضربه ، قارچ زدگي و کبودی باشد و ذرات خارجي مشکوک در آن نباید دیده شود .
همچنین نباید در بیرون از مغازه در جلوی درب آویزان باشد و باید حتما در داخل دمای یخچال نگهداری شود .
گوشت های چرخ کرده باید دارای تاییدیه ازسازمان دامپزشکی باشند .
گوشت های منجمد بايد در يخچال هاي با برودت 18 تا 25 در جه سانتي گراد زير صفر تا زمان مصرف نگهداري شوند.
سطح گوشت نباید خیس یا مرطوب باشد و نباید لزج یا چسبناک باشد .
گوسفند زنده
بوی نامطبوع نباید از گوشت به مشام برسد .
گوشت بايد كاملا تميز، عاري از خون مردگي ، ضربه ، قارچ زدگي و کبودی باشد و ذرات خارجي مشکوک در آن نباید دیده شود .
همچنین نباید در بیرون از مغازه در جلوی درب آویزان باشد و باید حتما در داخل دمای یخچال نگهداری شود .
گوشت های چرخ کرده باید دارای تاییدیه ازسازمان دامپزشکی باشند .
گوشت های منجمد بايد در يخچال هاي با برودت 18 تا 25 در جه سانتي گراد زير صفر تا زمان مصرف نگهداري شوند.
سطح گوشت نباید خیس یا مرطوب باشد و نباید لزج یا چسبناک باشد .
گوسفند زنده