انجمن سایت کلیدستان


رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیکر تراشی

پیکر تراشی

#1
مزایا و معایب پیکرتراشی لیپوماتیک

پیکرتراشی لیپوماتیک عمل جراحی است که برای لاغر شدن استفاده می شود. بکارگیری امواج اینفراسونیک جهت ایجاد نوسان و ارتعاشاتی که باعث جدا سازی سلول های چربی می شود را لیپوماتیک می گویند. اصولا در این روش سلول های چربی تخریب نمی شوند بلکه بعد از جدا سازی سلول های چربی از یکدیگر به وسیله ی ساکشن آن ها را از زیر پوست خارج می کنند. به وسیله دستگاه لیپوماتیک می توان تمام نواحی مختلف بدن را به فرم دلخواه رساند و از شر چربی های اضافی خلاص شد. در واقع  پیکرتراشی لیپوماتیک عملی است که بدون تیغ جراحی انجام می گیرد. چربی های اضافی بدن در این روش بدون درد و خونریزی خارج می شوند.

پیکر تراشی لیپوماتیک برای چه نواحی از بدن است؟

تغییر سایز و رسیدن به فرم و حجم دلخواه بدن شاید کار آسانی به نظر نیاید اما استفاده از روشی چون پیکرتراشی لیپوماتیک آرزوی رسیدن به سایز دلخواه را برآورده می سازد. تخلیه ی چربی از مناطق مختلف بدن به روش پیکرتراشی لیپوماتیک به صورت متناسب انجام می شود. تفاوت عمده ی دستگاه پیکرتراشی لیپوماتیک با سایر دستگاه های لیپوساکشن در این است که میله لیپوماتیک علاوه بر حرکت رفت و برگشتی دارای حرکات دورانی و لرزشی است. همچنین در این روش احتمال آسیب به بافت ها بسیار کمتر است بنابراین از اطمینان بیشتری برخوردار است. پیکرتراشی لیپوماتیک برای تمام نواحی بدن اعم از پهلو و شکم، بازو، غبغب، باسن و ساق پا، پشت و … قابل استفاده است.
عوارض بعد از عمل لیپوماتیک شکم

اگرچه پیکرتراشی لیپوماتیک راه سریعی برای لاغر شدن و رسیدن به سایز ایده آل است اما عمدتا پزشکان برای افرادی توصیه می کنند که دارای چاقی از ناحیه ی پایین تنه هستند. میزان خروج چربی از بدن نباید از حد مجاز بیشتر شود. به طوری که اگر استخراج چربی از بدن زیاد باشد باعث ایجاد مشکلات خطرناکی چون آمبولی، بازگشت چربی، لخته شدن خون، کم خونی و تنگی نفس می شود. انجام عمل جراحی پیکرتراشی لیپوماتیک را بهتر است افرادی انجام دهند که دارای تجمع چربی در یک ناحیه هستند زیرا برای ورود دستگاه به بدن و استخراج چربی در محل تجمع چربی سوراخی به شعاع ۱۰ تا ۱۵ سانتی متر ایجاد می شود. اگر در جاهای مختلف بدن این جراحی انجام شود امکان دارد تعدد این سوراخ ها باعث خونریزی و عفونت شود. جراحی پیکرتراشی لیپوماتیک خالی از عوارض و معایب نیست. امکان دارد محل جراحی دچار سوختگی و یا کبودی شود. اگر پیکرتراشی توسط پزشک متخصص و باتجربه انجام نگیرد امکان ابتلا به بیماری های قلبی و تنفسی بالا است.
دوره نقاهت عمل جراحی پیکرتراشی

با توجه به آماری که پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرده بیش از نیمی از زنان و مردان بزرگسال دچار چاقی هستند. چاقی نوعی بیماری تلقی می گردد که زمینه ساز بیماری های خطرناکی است که زندگی انسان را به خطر می اندازد. برگشت ناپذیری چربی اضافی مهم ترین دغدغه ی کسانی است که برای جراحی پیکر تراشی اقدام می کنند. دوره ی نقاهت عمل جراحی پیکرتراشی لیپوماتیک کوتاه بوده و در اکثر موارد بیمار بعد از عمل ترخیص می گردد. سوراخی که برای استخراج چربی ایجاد شده معمولا بعد از دو روز بته می شود و شخص یک هفته بعد از عمل جراحی می تواند به زندگی روزمره دامه دهد.
خطرات احتمالی بعد از عمل جراحی پیکرتراشی

جهت لاغر شدن و رسیدن به سایز دلخواه بهترین روشی که پزشکان توصیه می کنند رژیم غذایی مناسب و فعالیت های فیزیکی است. شاید این روش دیر بازده باشد اما از سلامت بیشتری برخوردار است. پیکرتراشی برای اشخاصی که دارای چاقی خطرناک هستند ابتدا باید مقداری از وزن خود را کم کنند سپس نسبت به انجام این عمل جراحی اقدام کنند. عمل جراحی پیکرتراشی لیپوماتیک امکان دارد با حساسیت و یا واکنش های منفی مواجه شود. امکان دارد شخص با داروهایی که در لیپوماتیک مورد استفاده قرار می گیرد همچون لیدوکایین دچار مسمومیت شود. اگر عمل جراحی توسط کادر مجرب و تکنسین حرفه ای انجام نشود امکان عفونت در محل زخم بالا است. اگر محل جراحی به خوبی استریل گردد و اتاق عمل و یا کلینیک مجهز باشد احتمال چنین عوارضی بسیار کم است. علاوه براین امکان خونریزی در این عمل جراحی برای افرادی که داروهای ضد انعقاد خون مصرف می کنند زیاد است. افرادی که دارای بیماری های خاص هستند و یا داروهایی چون کورتن مصرف می کنند باید از انجام عمل جراحی پیکرتراشی لیپوماتیک پرهیز کنند. در ادامه مطلب با لیفت صورت بیشتر آشنا شوید.
پاسخ
 سپاس شده توسط شماره مجازی امارات ، تلگرام ضد فیلتر 2023


پیام‌های این موضوع
پیکر تراشی - توسط sameni - ۱۳۹۶/۱۱/۲۱, ۰۹:۲۹ ق.ظ

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان