کلیدستان

نسخه‌ی کامل: مزیت های خوردن زیتون در بارداری
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
?زیتون درختی می باشد که همیشه سبز است، میوه درخت زیتون گوشتی و هسته دار می باشد که بسیار تلخ است و رنگ آن در ابتدا سبز می باشد و در نهایت به رنگ بنفش تغییر می کند.
 
?زیتون دارای دو نوع می باشند داخلی و خارجی که زیتون داخلی عبارتند از: زرد، روغنی، ماری، فیشمی و دزفول و انواع خارجی آن که بیشتر به کشوهای اسپانیا، یونان، فرانسه، ایتالیا و سوریه تعلق دارد.
 
?ترکیب شیمیایی زیتون رسیده روغن آن می باشد که این روغن ترکیبی از اولئیک اسید، لینولئیک اسید و پال میتیک اسید می باشد، این روغن سرشار از ویتامین E, D, C, B2, B1, A و K است، از این رو این میوه از ارزش غذایی بالایی برخوردار است به همین دلیل زیتون در دوران بارداری فواید زیادی دارد.


قیمت لابیاپلاستی در تهران