کلیدستان

نسخه‌ی کامل: چه کسی قهوه اسپرسو را کشف کرد؟
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
میتوانم گفت اسپرسو را لویچی بتزا صاحب یک شرکت تولیدی در سال ۱۹۰۳ اختراع کرد
که ایده او وارد کردن فشار به فراینده دم کردن قهوه بود که زمان لازم برای دم کردن را کاهش میداد
اسپرسو به تعبیری بالاترین جحم کافئین را نسیت به حجم کمی که دارد بین تمام قهوه ها دارا است
به صورتی که اگر قبل از یک رقابت ورزشی مصرف شود تست دوپینیگ را به اشتباه میاندازد
یک اسپرسو ۶۰ میلی دارای ۸۰ الی ۱۵۰ میلی پرم کافئین است در حالی که یک قهوه دمی با حجم ۲۴۰ میلی لیتر دارای ۹۰ الی ۲۰۰ میلی گرم کافئین استت
اسپرسو نام یک قهوه و هم یک روش دم اوری است
شاید تصور شود که برای یک اسپرسو ۱ نوع خاصی از دانه استفاده میشود ولی برای تولید یک اسپرسو هر نوع دانه قهوه با سطح برشته شدن میتواند معطبر باشد
برای یک فنجان اسپرسو پارامتر های زیر تعریف شده است
وزن قهوه               ۷ gr
دمای خروج اب        ۸۸*c +- 2
دمای داخل کاپ         ۶۷*c+- 2
فشار اب ورودی         ۹ bar +- 1
حجم داخل کاپ           ۲۵ ml +- 2.5 ml


منبع:
https://coffeekhane.com/%da%a9%d8%a7%d8%...%b3%d9%88/
اگر می خواهید اطلاعات خودتان را در حوزه قهوه ها و انواع آن افزایش دهید Cool Cool Coolمی توانید آن را با سایت پاپی کافی استفاده کنید .اطلاعات زیادی رو توی سایتشون قرار دادن که به شما کمک زیادی می کنه که هم اطلاعات عمومی تون افزایش پیدا کنه و هم می توانید اموزشهای زیادی رو در حوزه کافی شاپ دریافت کتنید.
درباره قهوه اسپرسو و خصوصیات و تاریخچه ان زیادصحبت شده و هم چنین طرز تهیه آن با انواع و اقسام شیوه ها گفته شده.
من خودم به شخصه توی خونه دستگاه اسپرسو ساز نداشتم و شنیده بودم که قهوه اسپرسو فقط با دستگاه اسپرسو ساز خوب درست میشه و کیفیت مطلوب پیدا می کنه، اما با خوندن مطالب سایت پاپی کافی متوجه شدم که چقدر راحت با موکاپات هم میتونیم قهوهروتوی خونه درست کنیم و به آسونی وبا طرفندهای گفته شده به اطلاعات مفیدی دست پیدا کنیم.