کلیدستان

نسخه‌ی کامل: جدا کردن راحت کیک از قالب با این روغن
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
تا بحال براتون پیش اومده با ذوق و شوق کیک بپزید ولی بعد از پخت کیک به قالب بچسبه و حسابی بخوره تو ذوقتون
روغن جداکننده درست کنید و برای همیشه با این مشکل خدافظی کنید و تو هر قالبی که دوست دارید کیکهای خوشکل و خوشمزه بپزید
[عکس: -پرطرفدار_z.jpg]
مواد لازم
آرد ۵۰ گرم
روغن مایع ۵۰ گرم
روغن جامد یا کره ۵۰ گرم

طرز تهیه
همه ی مواد رو با هم مخلوط کنید و تمام
روغن جدا کننده رو تو ظرف در دار بریزید و بزارید تو کابینت ولی اگه بجای روغن جامد از کره استفاده کردید روغن جدا کننده رو تو یخچال نگه دارید.
خیالتون راحت باشه این روغن ماندگاری طولانی داره 

هر وقت خواستید کیک بپزید قالب رو حسابی باهاش چرب کنید بعد مایع کیک رو توش بریزید و توی فر بزارید تا بپزه
بعد از پخت چند دقیقه صبر کنید تا کیک کمی از حرارت بیفته و بعد به راحتی کیک رو از قالب خارج کنید
به همین راحتی
منبع : 
https://upcook.ir/