کلیدستان

نسخه‌ی کامل: مواد تشکیل دهنده خرما
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
از آنجا که می دانید خرما میوه ای پرخاصیت، سرشار از کلسیم، فسفر، منیزیم و ویتامین ها است، از این رو علاوه بر قند طبیعی، حاوی مواد مغذی و با ارزشی همچون آهن و منیزیم نیز می باشد. همچنین خرما دارای میزان قند بسیاری است که در واقع حدود 70 درصد آن را کربوهیدرات، 25 درصد آن ساکاروز و 50 درصد گلوکز شامل می شود.
طبق گزارشات وزرات سلامت و بهداشت مبنی بر اینکه این میوه پرخاصیت، سرشار از کلسیم، فسفر، منیزیم و ویتامین‌ها می باشد، قطعا لازمه و ضرورت اصلی جهت تأمین سلامتی بدن است و به سبب وجود مقدار فراوان آهن در خرما، با خوردن 15 گرم خرما در طول روز می توان نیازمندی آهن بدن را رفع کرد و کم خونی یا عوارض ناشی از کمبود آهن را به این وسیله برطرف کرد.
همانطور که خرما حاوی قند طبیعی می باشد از این رو می توان آن را به جای قند و شکر و مربا استفاده کرد، برای مثال میزان کالری  یک عدد خرمای مرطوب 20 کالری و یک خرمای خشک 15 کالری می باشد که می توان با خوردن آن انرژی بدن را تامین نمود. به ویژه خرمای ربی با توجه به دارا بودن قند طبیعی از ارزش غذایی بالایی برخوردار بوده و جایگزین مناسبی برای قند است.
جهت خرید خرما پس از مشورت با کارشناسان ما و همچنین شناخت کلی شرکت صادرات خرما و آگاهی درباره انواع خرماها اعم از خرما پیارم، خرما مضافتی، خرما کبکاب، خرما شاهانی، خرما کلوته ، خرما ربی و... می توانید براحتی از طریق   خرید خود را بااطمینان انجام دهید.