کلیدستان

نسخه‌ی کامل: خرمای مرغوب ربی را بشناسید
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
خرما ربی که یکی از بهترین خرما های تولیدی در کشور است ، جزو ارقام بومی خرمای استان سیستان و بلوچستان به شمار می رود . این خرما نیمه خشک است و بافت شکلاتی مانند دارد.خرمای ربی باماندگاری بالامحسوب و این امر  باعث شده در بحث صادرات بامشکلاتی همچون:سردخانه مواجه باشد.(رطوب زیر 16%)اغلب خرمای  ربی را در دنیا بنام خرمای پاکستان میشناسند در داخل ایران نیز  قسمتی از خرمای تولیدی به استان های همجوار فرستاده میشود تاعملیات بسته بندی و صادرات روی آن انجام شود (ازجمله کرمان )

خرمای ربی کریستال دارای میوه بزرگ به رنگ های قرمز-متمایل مشکی و پوست براق وشفاف و نازک دارد این نوع خرما به عنوان یکی از زودرس ترین انواع خرمای ایران است و بخش اعظمی از صادرات به کشورهای ترکیه، افغانستان، کشورهای عربی و اکراین را تشکیل می دهد. این نوع خرما برای استفاده های صنعتی و انواع فراورده خرما، کاربرد دارد.خرما ربي يکي از مهمترين ارقام استان سيستان و بلوچستان مي باشد. از نظر اهميت بعد از سعمران، شاهاني، مضافتي و کبکاب قرار دارد. در ايرانشهر، زابل، چاه بهار و سراوان کاشته مي شود.