کلیدستان

نسخه‌ی کامل: پخش خرما9
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
پخش خرما
بعد از شستشو باید خرما در اتاقک های مخصوص و یا دستگاه های مخصوص ضد عفونی شده و بدون دخالت دست وارد اتاق خشک کن شود و به خوبی رطوبت انها گرفته شود. سپس خرما باید برای بسته بندی خرما وارد دستگاه های مخصوص شده و با روش های مکانیزه در ابعاد و حجم های مشخص داخل کارتن های مخصوص و یا ظروف لاکی مخصوص قرار گرفته و پرس شوند و برای بسته بندی نهایی و یا شرینگ به مرحله اخر انتقال داده شوند.
تمامی دستگاه های بسته بندی خرما باید از جنس استیل استنلس 304 ساخته شده باشند که نوعی استیل ضد خش و ضد آب و زنگ بوده و در برابر حرارت و مواد دیگر واکنش خاصی از خود نشان نمی دهند.
بسته بندی خرما باید بسیار مناسب و شکیل انجام شود تا بتواند به عنوان یک عامل فیزیکی مانع ارتباط حشرات و آفات با محصول شود. از اهداف بسیار مهم در بسته بندی مناسب خرما می توان به حفظ کیفیت و سلامت خرما با جلوگیری از دسترسی آفات به محصول خرما اشاره کرد. 
برای مطالعه ادامه این مطلب به سایت خرما سیاه مراجعه فرمایید. همچنین میتوانید برای خرید خرما به صفحه سفارش آنلاین خرما شرکت مراجعه فرمایید.
دفتر ایران تهران : خیابان شریعتی – بعد از سید خندان – بالاتر از خواجه عبدالله – کوچه خوی – پلاک 26 زنگ 555
تلفن همراه : 09127256271 خلیلیان
تلفن و فکس : 22887288-021 و 22892329-021 و 22864358-021
آدرس دفتر فروش: تهران-خیابان شوش-خیابان تختی-روبروی خیابان جعفری-پلاک ۱۵۸-فروشگاه مرکزی خرما سیاه، تلفن تماس: 02155811009
دفتر ویتنام هانوی : شماره 10، 336/9 کوچه، خیابان نگوین تری، خیابان 336، سان ژوان، هانوی، (کنار دانشگاه علوم اجتماعی و علوم انسانی)
تلفن: +84 0936070628