کلیدستان

نسخه‌ی کامل: آموزش غذای مکزیکی چیکن فاهیتا
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
فاهیتا یک غذای خوشمزه مکزیکی است که کمتر در ایران شناخته شده است. پخت این غذا ساده و خوردن آن لذت بخش است. حدود زمان تقریبی برای پخت کمتر از یک ساعت است.
 
مواد لازم برای پخت چیکن فاهیتا :
فلفل دلمه 3 عدد در رنگ‌ های مختلف
پیاز 2 عدد
فیله‌ی مرغ 8 عدد
گشنیز خرد شده 3-4 قاشق غذا خوری
زیره، نمک، فلفل به‌ میزان لازم
روغن بهار به میزان لازم
نان پیتا
 
[عکس: Picture2.png]
 
 
طریقه پخت چیکن فاهیتا :
 
فیله‌های مرغ را برش‌های باریک می‌زنیم و چند ساعت در میان زیره،نمک،فلفل و گشنیز قرا می‌دهیم
کمی از پیازها و فلفل‌ها را به‌صورت خلالی برش می‌دهیم و به‌مدت 4 دقیقه در روغن تفت می‌دهیم و مدام هم می‌زنیم
سپس در ظرفی دیگر پیاز دوم را که خرد کرده‌ایم در روغن کمی سرخ می‌کنیم، بعد مرغ‌ها را نیز اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا کامل سرخ شود
بعد سبزیجات را به مرغ اضافه می‌کنیم به‌همراه نان پیتا و سس پوره‌ی گوجه و سس آووکادو سرو می‌کنیم