جلوگیری از خطای No data was received to import. Either no file name was submitted, or the file size exceeded the maximum size permitted by your PHP configuration ، هنگام وارد کردن (import) فایل پشتیبان از پایگاه داده (database) و جدول ها (tables)، در MySQL

گاهی اوقات، هنگامی که می خواهیم اطلاعات یک فایل پشتیبان (backup) از پایگاه داده (database) و جدول ها (tables) را وارد (import) کنیم، خطای زیر ایجاد شود :

ایجاد این خطا، به دلیل محدودیت در حداکثر حجم مجاز برای آپلود فایل در PHP می باشد (زیرا ابتدا باید فایل پشتیبان، آپلود شود)، بنابراین با تغییر تنظیمات PHP ، می توان این مشکل را برطرف کرد.

اگر در هاست خود و یا در کامپیوتر خانگی خود (با نرم افزار wampserver)، به myPhpAdmin دسترسی دارید، وارد آن بشوید و سپس گزینه Import را انتخاب کنید. آنگاه در کنار گزینه مربوط به آپلود فایل پشتیبان (backup)، حداکثر حجم برای آپلود فایل ها توسط PHP ، نوشته شده است :

جلوگیری از خطای No data was received to import. Either no file name was submitted, or the file size exceeded the maximum size permitted by your PHP configuration ، هنگام وارد کردن (import) فایل پشتیبان از پایگاه داده (database) و جدول ها (tables)، در MySQL

مشاهده می کنید که حداکثر حجم برای آپلود فایل، برابر 20 مگابایت نوشته شده است (قبلا برابر 2 مگابایت بود، اما من آن را به 20 مگابایت تغییر داده ام. در ادامه، نحوه این کار را شرح خواهم داد).

برای تغییر تنظیمات مورد نظرمان، باید در فولدری که در آن فایل های PHP (فایل های اصلی PHP ، نه کدهایی که ما در سایتمان قرار داده ایم) قرار داده شده است، فایل php.ini را باز کرده و برخی از مقادیر تعریف شده در آن را تغییر بدهیم. دقت کنید که معمولا سرورها، دسترسی به فایل های اصلی PHP را به شما نمی دهند، در این صورت، می توانید به صاحب سرور، درخواست تغییرات را بدهید (البته معمولا خود صاحبان سرورها، بهترین تنظیمات را انتخاب می کنند).

پس از باز کردن فایل php.ini ، مقادیر مهم و تاثیرگذار در آپلود فایل ها، عبارتند از :

من مقادیری دلخواه را در کدهای بالا، برای آنها نوشته ام. دقت کنید که هر یک از این پارامترها را باید در فایل پیدا کرده و سپس بر اساس نیاز خود، یک مقدار را به آنها اختصاص بدهید. مثلا من پارامتر upload_max_filesize را برابر 10 مگابایت قرار داده ام که برای آپلود فایل های دارای حداکثر حجم 10 مگابایت، مناسب می باشد. پارامتر memory_limit بهتر است که از upload_max_filesize بزرگتر باشد، من آن را دو برابر upload_max_filesize انتخاب کرده ام. پارامتر max_execution_time برابر حداکثر زمان اجرای کدهای PHP است که من آن را برابر 300 ثانیه، یعنی 5 دقیقه، انتخاب کرده ام، اگر حدس می زنید که زمان آپلود یک فایل بزرگ، بیشتر است، بنابراین باید این زمان را هم به همان نسبت، افزایش بدهید.

اعمال تنظیمات در نرم افزار wampserver نصب شده بر روی کامپیوتر خانگی :

اگر نرم افزار wampserver را در کامپیوتر خانگی خود نصب کرده اید و در حال تست آن می باشید، باید فایل php.ini صحیح را به شما نشان بدهم زیرا ممکن است که به اشتباه، یک فایل دیگر را ویرایش کنید. ابتدا به فولدر محل نصب نرم افزار wampserver بروید و سپس مسیر زیر را دنبال کنید :

که البته احتمالا شماره Apache متفاوت است، که اهمیتی ندارد. بنابراین فایل php.ini را در آن مسیر بیابید و سپس تغییراتی که گفته شده را به آن اعمال نمایید. باز هم تذکر می دهم که به مسیر فایل php.ini دقت کنید، زیرا فایل دیگری با همین نام در فولدری دیگر وجود دارد و ممکن است که آن را به جای این فایل، به اشتباه ویرایش کنید.

نویسنده علیرضا گلمکانی
شماره کلید 577
گزینه ها
به اشتراک گذاری (Share) در شبکه های اجتماعی
نظرات 0 0 0

ارسال نظر جدید (بدون نیاز به عضو بودن در وب سایت)

جستجو در کلیدستان، توسط گوگل

جستجو در عنوان کلیدها

دسترسی سریع

کلید
×

شماره کلید


دسته بندی
×

شماره دسته کلید


جستجو
×

جستجو