انجمن سایت کلیدستان



مهاجرت سرمایه گذاری کانادا برنامه استانی مانیتوبازمان کنونی: ۱۳۹۵/۰۹/۱۹، ۱۲:۱۴ ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: neda.aghadadi
آخرین ارسال: neda.aghadadi
پاسخ 1
بازدید 38

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مهاجرت سرمایه گذاری کانادا برنامه استانی مانیتوبا

مهاجرت سرمایه گذاری کانادا برنامه استانی مانیتوبا

#1
مهاجرت سرمایه گذاری کانادا برنامه استانی مانیتوبا
استان مانیتوبا
کانادا به استان مانيتوبا از طریق کارآفرینی
برنامه مهاجرت استانی به منیتوبا از طریق کارآفرینی برای جذب متقاضیانی پایه گذاری شده است که دارای سابقه تجاری و یا مدیریت موفق می باشند و علاقمند به ایجاد و یا خرید کسب و کار و زندگی در این استان می باشند. متقاضیان واجد شرایط پس از ارسال درخواست، موفق به دریافت دعوتنامه خواهند شد.

شرایط متقاضیان سرمایه گذار در استان مانیتوبا
متقاضیان گذاری در استان مانیتوبا باید شرایط زیر را دارا باشند:
• داشتن حداقل 3سال سابقه کسب و کار، مدیریت در سطح عالی (مدیریت عامل، رئیس هیئت مدیره،مدیر پروژه و...) و یا پروانه کلینیک فعال و نظایر آن در5 سال گذشته.
• حداقل میزان دارایی متقاضی می بایست۳۵۰,۰۰۰دلار کانادا باشد. دارایی می تواند به صورت ملك، پول نقد، ارزش کسب و کار و نظایر آن به نام متقاضی یا همسروی باشد.
• میزان سرمایه گذاری در مانیتوبا ۱۵۰,۰۰۰دلار کاناد می باشد.
• متقاضی می بایست سفر اکتشافی هفت روزه به منیتوبا جهت دیدار از کسب و کارهای موفق، مدارس و نظایر آن داشته باشد.
• پرداخت مبلغ 100000دلار کانادا به عنوان ودیعه در اختیار دولت مانیتوبا.
پرداخت مبلغ ودیعه بعد از دریافت نامه قبولی که برای وکیل متقاضی ارسال می شود، باید صورت گیرد. اگر متقاضی به کلیه بندهای قرارداد عمل کند می تواند مبلغ ودیعه را باز پس گیرد؛ در غیر این صورت این مبلغ باز گردانده نمی شود.

سیستم پذیرش سرمایه گذاران در استان مانیتوبا:
سرمایه گذاری در استان منیتوبا بر اساس سیستم امتیازی طراحی شده است. فاکتورهای امتیازهای این استان شامل سن، دارایی، سابقه مدیریت یا کسب و کار و مدت زمان آن، مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه در صورت داشتن و مدرک زبان همسر می باشد.
نحوه امتیاز بندی:
جهت پذیرش اولیه یک پرونده موفق برای کانادا (تجاری) به منیتوبا، متقاضی می بایست حداقل ۶۰ امتیاز را کسب کند.مشروح این امتیازات به شرح زیر است:
• سن: حداکثر ۱۵ امتیاز

سن متقاضی اصلی

امتیاز کسب شده

کمتر از 21 سال

0

21 الی 24 سال

5

25 الی 29 سال

10

30 الی 44 سال

15

45 الی 49 سال

10

50 الی 54 سال

5

بیش از 54 سال سن

0

• سهم از مدیریت یا مالکیت شغل خود: حداکثر ۱۵ امتیاز

سهم از مدیریت یا مالکیت شغل خود

امتیاز کسب شده

مالک یا مدیر بیش از 50 درصد شغل خود

15

مالک یا مدیر بیش از بین 20 تا 50 درصدشغل خود

12

مدیر شرکت

10

• سابقه کار امورمدیریتی/ تجاری: حداکثر ۱۵ امتیاز

سابقه مدیریت

امتیاز کسب شده

بیش از 10 سال

15

بین 6 تا 10 سال

10

بین 3 تا 6 سال

5

توجه مهم:
1) متقاضی حتما باید حداقل 3 سال از 5 سال گذشته باشد دارای سابقه کار مدیریتی در کار خود باشد.
2) اگر متقاضی دارای چندین شغل باشد، مهمترین شغل وی در نظر گرفته خواهد شد.
3) اگر همسر متقاضی شریک کسب و کا روی باشد، سهم ایشان نیز برای متقاضی محاسبه خواهد شد.





• دارایی: خالص حداکثر ۱۵ امتیاز

دارایی ثابت

امتیاز کسب شده

350 تا 500 هزار دلار کانادا

8

500 هزار تا 1 میلیون دلار کانادا

10

1 میلیون تا 1.5 میلیون دلار کانادا

12

1.5 میلیون تا 2  میلیون دلار کانادا

13

2.5 میلیون تا 2 میلیون دلار کانادا

14

بیش از 2.5 میلیون دلار کاناد

15

• آشنایی با زبان های رسمی کانادا (انگلیسی یا فرانسه یا هر دو) : حداکثر ۲۰ امتیاز

دانش زبان

امتیاز کسب شده

در حد ابتدایی

0

در حد متوسط

15

در حد عالی

20

برای کسب مدرک زبان متاضی می بایست یکی از موارد زیر را مورد توجه قرار دهد:
• کسب مدرک زبان انگلیسی آیلتسIELTS
• مدرک زبان فرانسه TEF

• سایر موارد (نظیر بازدید از استان، آشنایی همسر با زبان های رسمی، سابقه کار و تحصیل در استان مانیتوبا و …) حداکثر ۲۰ امتیاز
موضوع 1000 امتیاز بررسی و خلاصه آن ( فرق آن با 60 امتیاز)[/B]
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

آخرین کلیدهای غیررایگان

شما هم می توانید کلیدهای غیررایگان منتشر کنید (بیشتر بدانید)