انجمن سایت کلیدستان



.gifزمان کنونی: ۱۳۹۵/۰۹/۱۴، ۰۴:۲۲ ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: faride93
آخرین ارسال: faride93
پاسخ 3
بازدید 391

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.gif

.gif

#1
سلام 
من یه سری عکس رنگی دارم که میخوام باهاشون یک فایل متحرک gifدرست کنم!چجوری میتونم اینکارو بکنم؟
پاسخ

.gif

#2
(۱۳۹۵/۰۱/۱۳, ۰۸:۱۳ ب.ظ)faride93 نوشته: سلام 
من یه سری عکس رنگی دارم که میخوام باهاشون یک فایل متحرک gifدرست کنم!چجوری میتونم اینکارو بکنم؟

سلام
به این مثال نگاه کنید:

x = 0:0.01:1;

figure(1)

filename = 'testnew51.gif';

for n = 1:0.5:5

     y = x.^n;
     plot(x,y)
     drawnow
     frame = getframe(1);
     im = frame2im(frame);
     [imind,cm] = rgb2ind(im,256);
     if n == 1;
         imwrite(imind,cm,filename,'gif', 'Loopcount',inf);
     else
         imwrite(imind,cm,filename,'gif','WriteMode','append');
     end
end


sbh400@yahoo.com
telegram: sbh400
پاسخ

.gif

#3
(۱۳۹۵/۰۱/۲۱, ۱۲:۰۰ ب.ظ)sbh400 نوشته:
(۱۳۹۵/۰۱/۱۳, ۰۸:۱۳ ب.ظ)faride93 نوشته: سلام 
من یه سری عکس رنگی دارم که میخوام باهاشون یک فایل متحرک gifدرست کنم!چجوری میتونم اینکارو بکنم؟

سلام
به این مثال نگاه کنید:

x = 0:0.01:1;

figure(1)

filename = 'testnew51.gif';

for n = 1:0.5:5

     y = x.^n;
     plot(x,y)
     drawnow
     frame = getframe(1);
     im = frame2im(frame);
     [imind,cm] = rgb2ind(im,256);
     if n == 1;
         imwrite(imind,cm,filename,'gif', 'Loopcount',inf);
     else
         imwrite(imind,cm,filename,'gif','WriteMode','append');
     end
end


sbh400@yahoo.com
telegram: sbh400

اره دقیقا من از این روش میرفتم یه ارور میداد ولی آخر درست شد.
ممنون
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

آخرین کلیدهای غیررایگان

شما هم می توانید کلیدهای غیررایگان منتشر کنید (بیشتر بدانید)