انجمن سایت کلیدستان



سوال ازمتلبزمان کنونی: ۱۳۹۵/۰۹/۱۳، ۰۲:۵۶ ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: sajad.ah
آخرین ارسال: sheghy
پاسخ 30
بازدید 2942

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال ازمتلب

سوال ازمتلب

#1
باسلام من میخواهم فانکشنی به صورت زیربنویسم,به چه شکلی بایدبنویسم .
فانکشنی بنویسیدکه ماتریس تک ستونیAرابه عنوان ورودی دریافت نموده وماتریس Bهم سایزباAرابادرایه های تصادفی بین xوyتولیدنماید.
که XمقدارمینیممAوYمقدارماکزیمم آن باشد.
ممنون...
پاسخ
 سپاس شده توسط mose8081

سوال ازمتلب

#2
(۱۳۹۴/۱۲/۰۶, ۱۲:۰۳ ب.ظ)sajad.ah نوشته: باسلام من میخواهم فانکشنی به صورت زیربنویسم,به چه شکلی بایدبنویسم .
فانکشنی بنویسیدکه ماتریس تک ستونیAرابه عنوان ورودی دریافت نموده وماتریس Bهم سایزباAرابادرایه های تصادفی بین xوyتولیدنماید.
که XمقدارمینیممAوYمقدارماکزیمم آن باشد.
ممنون...

سلام

دوست عزیز ابتدا یک ماتریس ستونی تعریف می کنید،سپس کوچکترین و بزرگترین عدد رو پیدا می کنید،برای ایجاد یک ماتریس بصورت تصادفی از دستور rand(x,y) استفاده کنید. موفق باشید
کد پی‌اچ‌پی:
clear all
clc
('A=input('Enter  Matrix column
(x=max(A
(y=min(A
(b=rand(x,
پاسخ
 سپاس شده توسط sajad.ah

سوال ازمتلب

#3
سلام من یک سوال داشتم . چطور در متلب میتونم خط قبلیمو حذف کنم یا مثلا مقداری در اون خط نوشتم روتغییز بدم
پاسخ

سوال ازمتلب

#4
(۱۳۹۴/۱۲/۰۶, ۰۱:۰۴ ب.ظ)pedram324 نوشته: سلام من یک سوال داشتم . چطور در متلب میتونم خط قبلیمو حذف کنم یا مثلا مقداری در اون خط نوشتم روتغییز بدم

سلام
سوالتون یه مقدار واضح نیست.
ایمیل بدین یا تلگرام پیام بزارین:

sbh400@yahoo.com
telegram id: sbh400
پاسخ

سوال ازمتلب

#5
(۱۳۹۴/۱۲/۰۶, ۰۱:۰۴ ب.ظ)pedram324 نوشته: سلام من یک سوال داشتم . چطور در متلب میتونم خط قبلیمو حذف کنم یا مثلا مقداری در اون خط نوشتم روتغییز بدم

سلام دوست عزیز
دستوراتی که در کامن ویندو نوشته میشن قابل تغییر نیستند می توانید دوباره بنویسید مقدار جدید جای گزین مقدار قبلی می شود.
ولی اگر در ام فایل بنویسید تمام مقادیر و دستورات قابل ویرایش هستند.
اگر منظورتون اینه مثلا یک ستون یا سطر از ماتریس حذف کنید و در ماتریس به جای یک درایه مقدار جدید جایگزین کنید،برای حذف از [] در انتهای شماره ستون 
امیدوارم جواب سوالتونو گرفته باشید.
پاسخ

سوال ازمتلب

#6
سلام.پروژه من در مورد پردازش تصاویر هست.بی زحمت میشه در مورد imsharpen,imquantize,imtranslate یه توضیح مختصر بدین که کارشون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ

سوال ازمتلب

#7
(۱۳۹۴/۱۲/۰۷, ۰۸:۵۷ ب.ظ)ehsanseyyedii نوشته: سلام.پروژه من در مورد پردازش تصاویر هست.بی زحمت میشه در مورد imsharpen,imquantize,imtranslate یه توضیح مختصر بدین که کارشون چیه؟؟؟؟؟
سلام
بخش پردازش تصویر سایت را مطالعه کنید.
http://www.kelidestan.com/keys/categorie...ategory=13
موفق باشید
rezavalizadeh95@gmail.com
پاسخ

سوال ازمتلب

#8
(۱۳۹۴/۱۲/۰۸, ۱۰:۲۶ ق.ظ)m-r-v نوشته:
(۱۳۹۴/۱۲/۰۷, ۰۸:۵۷ ب.ظ)ehsanseyyedii نوشته: سلام.پروژه من در مورد پردازش تصاویر هست.بی زحمت میشه در مورد imsharpen,imquantize,imtranslate یه توضیح مختصر بدین که کارشون چیه؟؟؟؟؟
سلام
بخش پردازش تصویر سایت را مطالعه کنید.
http://www.kelidestan.com/keys/categorie...ategory=13
موفق باشید

این دستورات نیست متاسفانه
پاسخ

سوال ازمتلب

#9
(۱۳۹۴/۱۲/۰۸, ۰۲:۴۱ ب.ظ)ehsanseyyedii نوشته:
(۱۳۹۴/۱۲/۰۸, ۱۰:۲۶ ق.ظ)m-r-v نوشته:
(۱۳۹۴/۱۲/۰۷, ۰۸:۵۷ ب.ظ)ehsanseyyedii نوشته: سلام.پروژه من در مورد پردازش تصاویر هست.بی زحمت میشه در مورد imsharpen,imquantize,imtranslate یه توضیح مختصر بدین که کارشون چیه؟؟؟؟؟
سلام
بخش پردازش تصویر سایت را مطالعه کنید.
http://www.kelidestan.com/keys/categorie...ategory=13
موفق باشید

این دستورات نیست متاسفانه

سلام
دوست عزیز ابتدا به سایت اصلی متلب سر بزنید.http://www.mathworks.com/help/images/ref/imsharpen.html 
من یک فایل پردازش تصویر دارم ولی متاسفانه اینجا نمیشه پیوست کنم براتون چون حجمش بالاس در صورتی که تو سایت متلب جواب سوالتونو نگرفتید بهم ایمیل بدید برای شما ارسالش می کنم.
موفق باشید
rezavalizadeh95@gmail.com
پاسخ

سوال ازمتلب

#10
با سلام
از دوستان خواهش میکنم به سوال این حقیر هم توجهی داشته باشن و منو راهنمایی کنن
من به اکثر اعضای فعال این سایت پیغام دادم ولی تا الان جوابی نگرفتم.
من با دستور پلات با دادن مختصات پنج نقطه یک پنج ضلعی رسم کردم و دوباره با دادن مختصات،داخل اون پنچ ضلعی رو به چندین بخش تقسیم کردم
حالا سوالم اینحاس که چطوری میتونم برنامه ای بنویسم که با گرفتن مختصات یک نقطه بهم بگه که اون نقطه تو کدوم ناحیه است؟
.
.
.
.
و یه درخواست دیگه اگر ممکن هس یه پست کامل در مورد نحوه استفاده از سایت متلب منتشر کنین.
پاسخ

سوال ازمتلب

#11
(۱۳۹۴/۱۲/۰۹, ۰۷:۱۵ ب.ظ)reza mousavi نوشته: با سلام
از دوستان خواهش میکنم به سوال این حقیر هم توجهی داشته باشن و منو راهنمایی کنن
من به اکثر اعضای فعال این سایت پیغام دادم ولی تا الان جوابی نگرفتم.
من با دستور پلات با دادن مختصات پنج نقطه یک پنج ضلعی رسم کردم و دوباره با دادن مختصات،داخل اون پنچ ضلعی رو به چندین بخش تقسیم کردم
حالا سوالم اینحاس که چطوری میتونم برنامه ای بنویسم که با گرفتن مختصات یک نقطه بهم بگه که اون نقطه تو کدوم ناحیه است؟
.
.
.
.
و یه درخواست دیگه اگر ممکن هس یه پست کامل در مورد نحوه استفاده از سایت متلب منتشر کنین.

سلام
دوست عزیز بعد از رسم شکل،با استفاده از دستور plot3 نقطه وارده پررنگ میشه و با دستورtext مختصات رو می تونید در اون محل ببینید.
مثال زیر ابتدا یک نمودار رسم شده و بعد نقای ماکزیمم پیدا شده و بعد با دستور plot3 ناحیه پررنگ شده است.
امیدوارم جواب سوالتونو داده باشم.
موفق باشید
کد پی‌اچ‌پی:
0:0.05:2;
0:0.05:3;
[
X Y] = meshgrid(x,y);
sin(X)+sin(Y);
mesh(X,Y,z);
zmax max(max(z));
[
i,j] = find(== zmax);
hold on
plot3
(X(i,j),Y(i,j),zmax,'.','MarkerSize',20);
sprintf('x=%2.3f,y=%2.3f,z=%2.3f\n',X(i,j),Y(i,j),zmax);
text(X(i,j),Y(i,j),zmax,s
rezavalizadeh95@gmail.com
پاسخ
 سپاس شده توسط reza mousavi

سوال ازمتلب

#12
m-r-v ممنون از راهنماییتون
پاسخ

سوال ازمتلب

#13
سلام
من تا به حال با متلب کار نکردم...تازه می خوام کار کنم
می خوام فیلتر باترورث را در متلب شبیه سازی کنم.
خواهش می کنم کمکم کنید فقط یه هفته وقت دارم روش کار کنم
پاسخ

سوال ازمتلب

#14
(۱۳۹۴/۱۲/۱۱, ۰۹:۰۱ ب.ظ)elmira نوشته: سلام
من تا به حال با متلب کار نکردم...تازه می خوام کار کنم
می خوام فیلتر باترورث را در متلب شبیه سازی کنم.
خواهش می کنم کمکم کنید فقط یه هفته وقت دارم روش کار کنم

سلام
برای طراحی فیلتر باترورث در نرم افزار متلب ،ابتدا با استفاده از تابع buttord ، درجه فیلتر مورد نظر را تعیین می کنیم . در این قسمت باید تمامی فرکانس ها را نرمالیزه کنیم یعنی تمامی فرکانس های موجود را بر فرکانس نایکوئیست تقسیم کنیم .  سپس با استفاده از تابع butter صورت و مخرج تابع تبدیل را محاسبه می کنیم . سپس می توانیم با  استفاده از تابع gain که خودمان آن را ایجاد می کنیم ، گین یا بهره تابع تبدیل را محاسبه کنیم و در نهایت با استفاده از تابع plot نمودار این تابع طراحی شده را رسم می کنیم .
برای مثال میخواهیم یک فیلتر میان نگذر باترورث با مشخصات زیر طراحی کنیم :
فرکانس باند عبور : 0.3 و 0.7
فرکانس باند نگذر : 0.4 و 0.6
تضعیف باند گذر : 0.4dB
تضعیف باند نگذر : 50dB

کد پی‌اچ‌پی:
Design of a Butterworth Bandstop Digital Filter
Ws 
= [0.4 0.6]; Wp = [0.3 0.7]; Rp 0.4Rs 50;
Estimate the Filter Order
[N1Wn1] = buttord(WpWsRpRs);
Design the Filter
[num,den] = butter(N1,Wn1,'stop');
Display the transfer function
disp('Numerator coefficients are ');disp(num);
disp('Denominator coefficients are ');disp(den);
Compute the gain response
[g,w] = gain(num,den);
Plot the gain response
plot
(w/pi,g);grid
axis
([0 1 -60 5]);
xlabel('\omega /\pi'); ylabel('Gain, dB');
(
'title('Gain Response of a Butterworth Bandstop Filter 
قبل از اجرای این دستورات، باید تابع گین را تعریف کنیم. کد تابع گین به صورت زیر می باشد :


کد پی‌اچ‌پی:
function [g,w] = gain(num,den)
0:pi/255:pi;
freqz(num,den,w);
20*log10(abs(h)); 
موفق باشید
rezavalizadeh95@gmail.com
پاسخ

سوال ازمتلب

#15
با سلام.
میشه لطفا راهنماییم کنین که چطوری میتونم بخش سیگمای فرمول زیر رو تو متلب بنویسم؟
(فرمول داخل عکس)


فایل‌های پیوست

عکس(ها)
   
پاسخ

سوال ازمتلب

#16
(۱۳۹۴/۱۲/۱۲, ۰۳:۰۸ ب.ظ)reza mousavi نوشته: با سلام.
میشه لطفا راهنماییم کنین که چطوری میتونم بخش سیگمای فرمول زیر رو تو متلب بنویسم؟
(فرمول داخل عکس)

سلا
دوست عزیز سیکما با استفاده از دستورsymsum در متلب تعریف شده است. با این حال برای درک بهتر به کلید زیر مراجعه کنید.
http://www.kelidestan.com/keys/keys.php?key=44
rezavalizadeh95@gmail.com
پاسخ

سوال ازمتلب

#17
(۱۳۹۴/۱۲/۱۲, ۰۶:۱۱ ب.ظ)m-r-v نوشته:
(۱۳۹۴/۱۲/۱۲, ۰۳:۰۸ ب.ظ)reza mousavi نوشته: با سلام.
میشه لطفا راهنماییم کنین که چطوری میتونم بخش سیگمای فرمول زیر رو تو متلب بنویسم؟
(فرمول داخل عکس)

سلا
دوست عزیز سیکما با استفاده از دستورsymsum در متلب تعریف شده است. با این حال برای درک بهتر به کلید زیر مراجعه کنید.
http://www.kelidestan.com/keys/keys.php?key=44
 ممنون از راهنماییتون اما اگر عکس و نگاه کنین متوجه میشین منظورمو
فک نکنم با دستور 44 بشه نوشت


فایل‌های پیوست

عکس(ها)
   
پاسخ

سوال ازمتلب

#18
(۱۳۹۴/۱۲/۱۲, ۰۶:۵۷ ب.ظ)reza mousavi نوشته:
(۱۳۹۴/۱۲/۱۲, ۰۶:۱۱ ب.ظ)m-r-v نوشته:
(۱۳۹۴/۱۲/۱۲, ۰۳:۰۸ ب.ظ)reza mousavi نوشته: با سلام.
میشه لطفا راهنماییم کنین که چطوری میتونم بخش سیگمای فرمول زیر رو تو متلب بنویسم؟
(فرمول داخل عکس)

سلام
دوست عزیز سیکما با استفاده از دستورsymsum در متلب تعریف شده است. با این حال برای درک بهتر به کلید زیر مراجعه کنید.
http://www.kelidestan.com/keys/keys.php?key=44
 ممنون از راهنماییتون اما اگر عکس و نگاه کنین متوجه میشین منظورمو
فک نکنم با دستور 44 بشه نوشت

دوست عزیز با اون روش هم میشه با این حال می تونید از حلقه فور هم استفاده کنید. به کلید زیر مراجعه کنید.
http://www.kelidestan.com/keys/keys.php?key=155
rezavalizadeh95@gmail.com
پاسخ

سوال ازمتلب

#19
سلام دوستان موضوع پایان نامه من تخمین سیگنال های دریافت شده از شبکه حسگری با تاخیر اتفاقی من تنها اطلاعاتی که از این سیگنال دارم میانگین و تابع همبستگی الان نمیدونم چطور سیگنال با میانگین و ابع همبستگی در متلب تعریف کنم.
پاسخ

سوال ازمتلب

#20
(۱۳۹۴/۱۲/۱۴, ۰۱:۱۷ ق.ظ)contorol نوشته: سلام دوستان موضوع پایان نامه من تخمین سیگنال های دریافت شده از شبکه حسگری با تاخیر اتفاقی من تنها اطلاعاتی که از این سیگنال دارم میانگین و تابع همبستگی الان نمیدونم چطور سیگنال با میانگین و ابع همبستگی در متلب تعریف 
اصل مقاله براتون فرستادم.


فایل‌های پیوست

دانلود 4.pdf

نام فایل 4.pdf
نوع فایل .pdf
دفعات دانلود 9,308
اندازه 346.54 KB
ارسال کننده فایل contorol
پاسخ

سوال ازمتلب

#21
سلام دوستان سوالم اینه
چطور میشه کد متلب رو توی محیط به کد جاوا یا سی یا سی پلاس پلاس تبدیل کرد؟
پاسخ

سوال ازمتلب

#22
(۱۳۹۴/۱۲/۱۷, ۰۸:۴۲ ب.ظ)امیر علی نوشته: سلام دوستان سوالم اینه
چطور میشه کد متلب رو توی محیط  به کد جاوا یا سی یا سی پلاس پلاس تبدیل کرد؟

سلا
دوست عزیز برای تبدیل به سی پلاس کافی در پنجره ی command window دستور mcc -m myfile را تایپ کنی و اینتر را بزنی به همین راحتی.فقط یادت باشه به جای myfile باید نام فایل خودت که با پسوند .m هست را تایپ کنی.
در پیوست یک فایل راهنما نیز موجوده از اون هم می تونید استفاده کنید.
موفق باشید


فایل‌های پیوست

دانلود matlabCodeToDllOrJar(www.Matlabdl.com).pdf

نام فایل matlabCodeToDllOrJar(www.Matlabdl.com).pdf
نوع فایل .pdf
دفعات دانلود 34
اندازه 1,005.38 KB
ارسال کننده فایل m-r-v
rezavalizadeh95@gmail.com
پاسخ

سوال ازمتلب

#23
سلام
من هم مشکل آقای امیر علی و دارم من میخوام کد رو به جاوا تبدیل کنم روشی رو که گفتید انجام دادم ولی از اینجا به بعد رو نمیدونم چطوری باید ادامه بدم من از ورژن2014 متلب استفاده کردم

<a href="http://8pic.ir/viewer.php?file=7u6v8qbosugoqbq0tsva.png"><img src="http://8pic.ir/images/7u6v8qbosugoqbq0tsva_thumb.png" border="0" alt="آپلود عکس" title="آپلود عکس" /></a>


<a href="http://8pic.ir/viewer.php?file=bcvontq3vfapyzsubu0y.png"><img src="http://8pic.ir/images/bcvontq3vfapyzsubu0y_thumb.png" border="0" alt="آپلود عکس" title="آپلود عکس" /></a>

میشه راهنمایی کنید؟؟
پاسخ

سوال ازمتلب

#24
با سلام و وقت بخیر
من 2 تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
اول اینکه:
رسم تابع ( y=e^(〖ax〗^2 در بازه -2 تا 2. به ازای مقادیر a:1:10 با حلقه های for که هر نمودار به رنگ خاصی باشد.

دوم حاصل سیگما از n=1 تا 100
(Y=∑(1/n^2
با تشکر
پاسخ

سوال ازمتلب

#25
(۱۳۹۴/۱۲/۲۰, ۰۱:۳۶ ب.ظ)امیر1 نوشته: سلام
من هم مشکل آقای امیر علی و دارم  من میخوام کد رو به جاوا تبدیل کنم روشی رو که گفتید انجام دادم ولی از اینجا به بعد رو نمیدونم چطوری باید ادامه بدم من از ورژن2014 متلب استفاده کردم

<a href="http://8pic.ir/viewer.php?file=7u6v8qbosugoqbq0tsva.png"><img src="http://8pic.ir/images/7u6v8qbosugoqbq0tsva_thumb.png" border="0" alt="آپلود عکس" title="آپلود عکس" /></a>


<a href="http://8pic.ir/viewer.php?file=bcvontq3vfapyzsubu0y.png"><img src="http://8pic.ir/images/bcvontq3vfapyzsubu0y_thumb.png" border="0" alt="آپلود عکس" title="آپلود عکس" /></a>

میشه راهنمایی کنید؟؟

سلام
دوست عزیز فایل پی دی افی که پیوست شده رو نگاه کنید. توضیح تصویری داده شده
موفق باشید
rezavalizadeh95@gmail.com
پاسخ

سوال ازمتلب

#26
سلام
یه سوال داشتم سادست اما من کار با متلبو تازه شروع کردم ممنون میشم جواب بدید
لینک تصویر سوالی که استادمون داده اینه
http://www.upsara.com/images/lzxg_photo_...-48-38.jpg
و چیزی که من تو متلب زدم اینه که با ارورش مواجه شدم
http://www.upsara.com/images/xbta_52.jpg
ممنون میشم ساده جواب بدید چون هنو تو متلب تازه کارم
پاسخ

سوال ازمتلب

#27
با سلام و وقت بخیر
قبلا هم مزاحم شدم جواب ندادین ...لطفا به سوالاتم پاسخ بدبن
ممنون میشم
اول اینکه:
رسم تابع ( y=e^(〖ax〗^2 در بازه -2 تا 2. به ازای مقادیر a:1:10 با حلقه های for که هر نمودار به رنگ خاصی باشد.

دوم حاصل سیگما از n=1 تا 100
(Y=∑(1/n^2
با تشکر
پاسخ

سوال ازمتلب

#28
(۱۳۹۵/۰۱/۱۵, ۰۱:۵۸ ب.ظ)elect نوشته: با سلام و وقت بخیر
قبلا هم مزاحم شدم جواب ندادین  ...لطفا به سوالاتم پاسخ بدبن
ممنون میشم
اول اینکه:
رسم تابع ( y=e^(〖ax〗^2 در بازه -2 تا 2. به ازای مقادیر a:1:10 با حلقه های for که هر نمودار به رنگ خاصی باشد.

دوم حاصل سیگما از n=1 تا 100
(Y=∑(1/n^2
با تشکر
سلام
سیگما از طریق زیر تعریف می شود.
کد پی‌اچ‌پی:
syms n
symsum
(1/n^2,1,100

موفق باشید
rezavalizadeh95@gmail.com
پاسخ

سوال ازمتلب

#29
با سلام خدمت دوستان عزیز
من ب تازگی با متلب آشنا شده ام و درحد مقدماتی کار کرده ام.
یک مدار ساده از یک مقاله ای است متاسفانه موفق ب سیمولینک نشده ام و به شکل موج خروجی بدست آمده نرسیدم.خواهشمند است در صورت امکان راهنمایی کنید.
باتشکر

http://www.upsara.com/images/7tkq_capture.png
پاسخ

سوال ازمتلب

#30
سلام وقتتون بخیر
من یک تابع تبدیل دارم که مخرجش 1 و میخوام با دستورc2dببرم به حوزه گسسته بعد با lsim بش ورودی بدم ولی دستور c2d قبول نمیکنه برا این تابع تبدیل .راه دیگه ای اش شما میدونین چی؟برا درس شناسایی میخام فیلتر fir ممنون میشم اگه میدونین کمکم کنید
تشکر
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

آخرین کلیدهای غیررایگان

شما هم می توانید کلیدهای غیررایگان منتشر کنید (بیشتر بدانید)