انجمن سایت کلیدستان



سوال در مورد استفاده از وب ویو (WebView) (برنامه نویسی اندروید)زمان کنونی: ۱۳۹۵/۰۹/۱۳، ۰۴:۴۸ ق.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: milad1375
آخرین ارسال: milad1375
پاسخ 5
بازدید 564

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال در مورد استفاده از وب ویو (WebView) (برنامه نویسی اندروید)

سوال در مورد استفاده از وب ویو (WebView) (برنامه نویسی اندروید)

#1
Question 
سلام به همه



من تازه جاوا رو شروع کردم و یه مقداری هم یاد گرفتم...

الان میخوام یه کتاب با استفاده از وب ویو بسازم اما چند تا سوال دارم که بد ذهنم و مشغول کرده
با دیتابیس ساختم و مشکلی نبوده اما انعطاف پذیر نیست و نمیشه زیاد باهاش کار کرد یعنی تو گذاشتن عکس بین متن مشکل دارم...

سوالم اینه...

مثلا من یه لیست دارم با چند تا  دکمه میخوام روی هر کدوم که کلیک شد یه فایل  html نمایش داده بشه
دقیقا مثل یه کتاب‌ اما نمیدونم چیکار باید بکنم
 فکر کنم روش سنتیش این باشه که به ازای هر مطلب یه کلاس بسازم و بگم اگه روی فلان دکمه کلیک شد فلان کلاس اجرا بشه و... اما مطالب من خیلی زیاد هستن و امکان انجام دادن این کار نیست
میدونم انگار باید با استفاده از ارایه ها این کار رو انجام بدم و حتی فهرست رو هم اینجوری بسازم اما بلد نیستم  
Undecided
ممنون میشم اگه با چند تا سمپل کد یا اگه سورسی فیلمی چیزی هست راهنمایی کنید
خیلی سرچ کردم اما چیزی پیدا نکردم
Heart
پاسخ

سوال در مورد استفاده از وب ویو (WebView) (برنامه نویسی اندروید)

#2
چرا به ازای هر مطلب یک کلاس بسازی؟
یک کلاس کلی بسازی.یا یک متد کلی...  بعدش  فقط آدرس فایل html  بفرست به اون متد.
اولین کار اینه که فایلهای html خودت بزاری داخل پوشه assets.  
برای باز کردن یک فایل html از متد زیر استفاده کن.

کد پی‌اچ‌پی:
webview.loadUrl("file:///android_asset/www/trialhtml.html"); 

حالا فکر کن چند فایل html داری به نامهای index1, index2 index3,index4 ....
نام تمام فایل های html  بریزی داخل یک آرایه. مثلا

کد پی‌اچ‌پی:
String names[]={"index1.html","index2.html","index3.html","index4.html"}; 

واسه بازکردن این فایلها احتیاجی نیست که واسه هر کدوم یه کلاس بنویسی.
یه متد برای نمایش این فایل بساز مثلا

کد پی‌اچ‌پی:
public void open_html(String name)
{
String url="file:///android_asset/"name +";
webview.loadUrl(url);


مثلا میخوای فایل سوم باز کنی .

کد پی‌اچ‌پی:
open_html(names[2]); 

لم کار اینه.حالا خود کد تمیز تر بنویس
پاسخ
 سپاس شده توسط admin ، milad1375 ، sohrabjam

سوال در مورد استفاده از وب ویو (WebView) (برنامه نویسی اندروید)

#3
داش بهروز دمت گرممممممممم
فکر کنم اون بهم ریختگیه توی ذهنم حل شد D:
فقط میمونه تست کردنش که ببینم یه مشکلی بر میخوام یا نه
بازم ممنون
پاسخ

سوال در مورد استفاده از وب ویو (WebView) (برنامه نویسی اندروید)

#4
یه مشکل دیگه برام پیش اومد که تا حل نشه نمیتونم کد های بالا رو تست کنم
مشکلم اینه
وقتی یه ارایه تعریف میکنم و میخوام به لیست ویوم بفرستمشون فورس کلوز میده
این ارورش
http://uupload.ir/files/b3nf_14.png
و اینم کدهام
http://uupload.ir/files/ln7x_41.png

ممنون میشم کمکم کنید...
پاسخ

سوال در مورد استفاده از وب ویو (WebView) (برنامه نویسی اندروید)

#5
مشکلم حل شد...

اینم سمپل کد کامل و سالم ساخت یه لیست ویو با استفاده از ارایه

https://www.caveofprogramming.com/guest-...apter.html
پاسخ
 سپاس شده توسط admin ، sohrabjam ، داش بهروز


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

آخرین کلیدهای غیررایگان

شما هم می توانید کلیدهای غیررایگان منتشر کنید (بیشتر بدانید)