انجمن سایت کلیدستان



تو رو خدا یکی کمک کنهزمان کنونی: ۱۳۹۵/۰۹/۱۸، ۱۲:۲۰ ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: alimetall87
آخرین ارسال: alimetall87
پاسخ 7
بازدید 743

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تو رو خدا یکی کمک کنه

تو رو خدا یکی کمک کنه

#1
اقا ادمین و داش بهروز و بقیه دوستان تو رو خدا کمک کنید
1.دوستان من دارم یه برنامه می نویسم که نیاز به یه دیتابیس داره که من قبلا یه جدول ساخته بودم(sqlite) ولی الان تصمیم گرفتم که یه طوری باشه که این نرم افزار روی چند تا گوشی و تبلت به صورت همزمان کار کنه( یعنی اگه من یه ردیف به جدول اضافه کردم توی گوشی های دیگه هم اضافه بشه) حالا از طریق اینترنت یا هر چیز دیگه.

2. بعد اینکه می خوام یه صفحه اول داشته باشه که به صورت تبلیغ عمل کنه و بعد از چند ثانیه خودش بره توی صفحه اصلی



 

 
پاسخ

تو رو خدا یکی کمک کنه

#2
با سلام خدمت دوست عزیز پاسخ سوال اول رو متاسفانه بلد نیستم خودم هم دنبالش هستم انشالله ادمین جوابتون رو می دن.
اما برای سوال دوم می تونید از یک صفحه اسپلش یا هندلر استفاده کنید کد handler به صورت ذیل است.
کد پی‌اچ‌پی:
Handler splash = new Handler().postDelayed(new Runnable() {
            
            @
Override
            
public void run() {
                
// TODO Auto-generated method stub
                
                
            
startActivity(new Intent(MainActivity.thisMenuActivity.class));
                
                
finish();
            

            
            }
        }, 
4000); 
اکتیویتی اول من MainActivity است و صفحه ای که قراره برم Menu Activity اون 4000 مدت زمانی است که صفحه باید نمایش داده شود (به میلی ثانیه) و بعد به طور خود کار وارد MenuActivity میشود اون finish هم باید نوشته شود تا اکتیویتی نابود گردد وگرنه با زدن دکمه بک به همین صفحه باز می گردید
با تشکر محمد جوبه.
Better then Best
پاسخ
 سپاس شده توسط alimetall87

تو رو خدا یکی کمک کنه

#3
اقا محمد دستت درد نکنه
امیدوارم بقیه دوستان سوال اول رو هم جواب بدن.
پاسخ

تو رو خدا یکی کمک کنه

#4
(۱۳۹۴/۰۵/۰۸, ۰۸:۵۱ ب.ظ)'alimetall87' نوشته: اقا محمد دستت درد نکنه
امیدوارم بقیه دوستان سوال اول رو هم جواب بدن.


 



دوست عزیز یادم رفت یه چیزی رو بگم در بعضی از ورژن های اکلیپس بعد از نوشتن کل کد ها یه خطلا می گیره و رورش رفع خطا تعویض اون handler اول به boolean هست دستی تغییر نده شاید مشکل پیش بیاد موس رو بگیر رو خطلا گزینه chenge type of splash to boolean رو بزن یا علی
Better then Best
پاسخ
 سپاس شده توسط alimetall87

تو رو خدا یکی کمک کنه

#5
دمت گرم داداش
پاسخ

تو رو خدا یکی کمک کنه

#6
دوست عزیز سوال شما یک بحث کلی است..نیاز داره شما بخش اینترنت و دیتابیس رو به خوبی مطالعه کنید.
لم اصلی کار اینه.
روش اول: شما یک دیتابیس داخل برنامه داشته باشید مثلا فکر کنید دیتابیس شما یک فیلد Name و Familay دارد..وقتی که کاربر روی دکمه آپدیت کلیک کرد.
شما این دو رشته رو از هاست خودتون یا جیسون بگیرید..(گرفتن مقادیر از اینترنت رو مطالعه کنید.)‌بعد از اتمام دانلود کافیه این دوتا مقدار رو در دوتا رشته ذخیره کنید..
حالا به راحتی میتونید این مقادیر رو در داخل دیتابیس برنامه insert کنید و ذخیره کنید.

روش دوم: هم یک دیتابیس داخل هاست خودتون قرار بدید که فقط کاربر زمانی که به اینترنت وصل است  بره مقادیر از دیتابیس بخونه و نمایش بده.(یه جورایی مثل کافه بازار و مارکتینگها)
پاسخ
 سپاس شده توسط alimetall87

تو رو خدا یکی کمک کنه

#7
داش بهروز دستت درد نکنه
برنامه من خودش الان دیتابیس داره(از نوع sqlite) هستش و این مطلب رو من بلدم
ولی این قسمت اینترنت رو نمی دونم
این که چطوری یه دیتابیس توی هاست  بسازم  و با دیتای خود نرم افزار لینک کنم بلد نیستم میشه راهنمایی کنید.
یه لینک فارسی هم بدید خیلی ممنون میشم
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

آخرین کلیدهای غیررایگان

شما هم می توانید کلیدهای غیررایگان منتشر کنید (بیشتر بدانید)