انجمن سایت کلیدستان



مشکل در ایمپورت کردنزمان کنونی: ۱۳۹۵/۰۹/۱۴، ۱۱:۰۴ ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: s.saeid
آخرین ارسال: s.saeid
پاسخ 11
بازدید 2568

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در ایمپورت کردن

مشکل در ایمپورت کردن

#1
سلام دوستان
یک سورسی از اینترنت دانلود کردم  موقعی که ایمپورت میکنمش  بعد از وارد شدن برنامه به داخل اکلیپس ارور های زیادی میده
همچنین در قسمت console این ارور را به نمایش در میاره که بنظرم اگه این پیغامی که میده را برطرف کنم ارور هایی که در بخش problem  وجود داره از بین میره

کد پی‌اچ‌پی:
Unable to resolve target 'android-14' 

تاجایی که میدونم این پیغام میگه که دستگاه sdk من این ورژن از برنامه رو که 14 هست را قادر نیست که پشتیبانی کنه
برای همین کار اومدم اندروید14 را از برنامه sdk دانلود کردم
و یکباره دیگه هم اومدم داخل سورس, قسمت مانی فیست این کد را به 19 تغییر دادم

کد پی‌اچ‌پی:
android:targetSdkVersion="14" 

ولی در هیچکدوم از این دو روشی که رفتم نتونستم مشکل برنامه رو برطرف کنم
ممنون میشم کمک کنید.
منتظر پاسختون هستم/
فهمیدن بهتر از دانستن است.
پاسخ

مشکل در ایمپورت کردن

#2
یکمی که داخل این سایت گشتم دیدم که یک سورس اماده یکی از کاربران این سایت قرار دادن که یه جورایی مثل مشکله منه در ایمپورت کردنش ولی با این تفاوت که وقتی سورس را دانلود کردم دوتا فولدر داخلش بود یکی که سورس خود برنامه بود یکی هم اسمش support-library-appcompat-v7  بود
وقتی ایمپورت کردم هردو پوشه داخل اکلیپس وارد شد و برنامه بدون مشکل ران شد
ولی وقتی پوشه بالا را حذف کردم دقیقا همون خطاهایی که در سورس خودم بود را نمایش داد
اگه راهی هست که با تغییر سورس کدها بشه این مشکل را حل کرد (برای سورس خودم) لطفا بگید امتحان کنم ببینم ایا میشه
این برنامه بود که توی سایت کلیدستان پیداش کردم
فهمیدن بهتر از دانستن است.
پاسخ

مشکل در ایمپورت کردن

#3
با سلام من مشکل برنامه را برطرف کردم و اکثر خطا هایی که میداد را از بین بردم ولی یک خطا هست که نمیدونم دلیلش چیه و برای چی بوجود امده؟
ممنون میشم کسی بگه چطوری میشه این خطا را برطرف کرد
این کد من هست

کد پی‌اچ‌پی:
package com.saeid.sib;

import android.support.v7.app.ActionBarActivity;
import android.os.Bundle;
import android.os.Environment;
import android.view.Menu;
import android.view.MenuItem;
import android.webkit.WebView;

public class 
MainActivity extends ActionBarActivity {
    
    
    private 
WebView wv;

    @
Override
    
protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
        
super.onCreate(savedInstanceState);
        
setContentView(R.layout.activity_main);
        
wv=(WebViewfindViewById(R.id.webView1);
        
wv = (WebView)findViewById(R.id.webView1);
        
wv.getSettings().setJavaScriptEnabled(true);
        
wv.getSettings().setPluginsEnabled(true);
        
wv.getSettings().setAllowFileAccess(true);
     
        if (!
Environment.getExternalStorageState().equals(Environment.MEDIA_MOUNTED)){
            
System.exit(4);
        } else {
            
wv.loadUrl("file://" Environment.getExternalStorageDirectory().getAbsolutePath() + "/swf2.html");
        }
        
    }

    @
Override
    
public boolean onCreateOptionsMenu(Menu menu) {
        
// Inflate the menu; this adds items to the action bar if it is present.
        
getMenuInflater().inflate(R.menu.mainmenu);
        return 
true;
    }

    @
Override
    
public boolean onOptionsItemSelected(MenuItem item) {
        
// Handle action bar item clicks here. The action bar will
        // automatically handle clicks on the Home/Up button, so long
        // as you specify a parent activity in AndroidManifest.xml.
        
int id item.getItemId();
        if (
id == R.id.action_settings) {
            return 
true;
        }
        return 
super.onOptionsItemSelected(item);
    }


اینم خطایی که نمایش میده

کد پی‌اچ‌پی:
The method setPluginsEnabled(boolean) is undefined for the type WebSettings 

 
فهمیدن بهتر از دانستن است.
پاسخ

مشکل در ایمپورت کردن

#4
به این دلیل با این مشکل برخورد کرده اید که این روش (method)، از یک شماره API خاص به بعد، حذف شده است.
برای اطلاعات بیشتر، لینک های زیر را ببینید :

http://www.kelidestan.com/forum/showthread.php?tid=5040

http://www.kelidestan.com/forum/showthread.php?tid=4855

http://stackoverflow.com/questions/19362...or-webview


 
bookbook 
لطفا برای درج کد، از دکمه مخصوص درج کد در ادیتور انجمن استفاده کنید.
در مورد برنامه نویسی، مدیران تنها راهنمایی می کنند و نوشتن برنامه نهایی، به عهده کاربران می باشد (اینجا محلی برای یادگیری است، نه سفارش کدنویسی).
کاربران باید ابتدا خود به خطایابی برنامه بپردازند، نه اینکه به محض دیدن خطا، کدها را در انجمن، copy و paste کرده و از مدیران انتظار بررسی داشته باشند.
پاسخ
 سپاس شده توسط s.saeid

مشکل در ایمپورت کردن

#5
بسیار ممنون
درسته چون در قسمت مانی فیست حداکثر نسخه ای که تعریف کرده API 14 هست
میشه راهنمایی کنید که چطوری میشه این خطا رو با دستکاری سورس کد های برنامه ام برطرف کنم؟
توی چندتا لینکی که معرفی کردین گفته بود که مثلا api18 را دانلود کنید تا مشکلتون برطرف بشه
ولی من میخام که با دستکاری کدهای برنامه ام این مشکل رو برطرف کنم؟
 همچنین توی لینک اولی که بهم دادین , اومده بود یک لینک دانلودی از برنامه اجرای فایل فلش رو گزاشته بود که اومدم دانلود کردم و ایپمورت کردم داخل اکلیپس که دقیقا بعد از وارد کردن برنامه همون مشکلی که اون برنامه خودم داشت به اینم به وجود اومد.
فهمیدن بهتر از دانستن است.
پاسخ

مشکل در ایمپورت کردن

#6
جناب مدیر اگر در این زمینه تجربه ای دارید و میدونید که چطوری میشه با دستکاری سورس برنامه این مشکل را برطرف کرد ممنون میشم بگید خیلی نیاز دارم به این راه حل
با تشکر
فهمیدن بهتر از دانستن است.
پاسخ

مشکل در ایمپورت کردن

#7
در یکی از لینک هایی که ذکر کردم، کدی برای حالت بندی بر اساس شماره API ذکر شده است :

کد پی‌اچ‌پی:
if (Build.VERSION.SDK_INT 8) {
    
webview.getSettings().setPluginsEnabled(true);
} else {
    
webview.getSettings().setPluginState(PluginState.ON);


bookbook 
لطفا برای درج کد، از دکمه مخصوص درج کد در ادیتور انجمن استفاده کنید.
در مورد برنامه نویسی، مدیران تنها راهنمایی می کنند و نوشتن برنامه نهایی، به عهده کاربران می باشد (اینجا محلی برای یادگیری است، نه سفارش کدنویسی).
کاربران باید ابتدا خود به خطایابی برنامه بپردازند، نه اینکه به محض دیدن خطا، کدها را در انجمن، copy و paste کرده و از مدیران انتظار بررسی داشته باشند.
پاسخ
 سپاس شده توسط s.saeid

مشکل در ایمپورت کردن

#8
تشکر
من اومدم این کد رو به برنامه ام اضافه کردم که به کلمه webview خطا گرفت
اگر امکان داره تو کد اصلی که در بالا هستش این کد رو قرار بدین من قبل از شرط اول گزاشتم اما درست نشد.
 
فهمیدن بهتر از دانستن است.
پاسخ

مشکل در ایمپورت کردن

#9
ممنون میشم اگر کمک کنید
لطفا...
فهمیدن بهتر از دانستن است.
پاسخ

مشکل در ایمپورت کردن

#10
شما در کدهای خود، نام WebView را برابر wv انتخاب کردید :

کد پی‌اچ‌پی:
private WebView wv

بنابراین در کدی که برایتان گذاشتم، باید webview را به wv تغییر بدهید :

کد پی‌اچ‌پی:
if (Build.VERSION.SDK_INT 8) {
    
wv.getSettings().setPluginsEnabled(true);
} else {
    
wv.getSettings().setPluginState(PluginState.ON);


bookbook 
لطفا برای درج کد، از دکمه مخصوص درج کد در ادیتور انجمن استفاده کنید.
در مورد برنامه نویسی، مدیران تنها راهنمایی می کنند و نوشتن برنامه نهایی، به عهده کاربران می باشد (اینجا محلی برای یادگیری است، نه سفارش کدنویسی).
کاربران باید ابتدا خود به خطایابی برنامه بپردازند، نه اینکه به محض دیدن خطا، کدها را در انجمن، copy و paste کرده و از مدیران انتظار بررسی داشته باشند.
پاسخ
 سپاس شده توسط s.saeid

مشکل در ایمپورت کردن

#11
بسیار ممنون
فهمیدن بهتر از دانستن است.
پاسخ
 سپاس شده توسط admin


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

آخرین کلیدهای غیررایگان

شما هم می توانید کلیدهای غیررایگان منتشر کنید (بیشتر بدانید)