انجمن سایت کلیدستان


رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چگونه برنامه ای اینترنتی مثل بازار بسازیم ؟

چگونه برنامه ای اینترنتی مثل بازار بسازیم ؟

#6
(۱۳۹۳/۰۶/۰۵, ۰۹:۲۰ ب.ظ)'m.ahwazian' نوشته: از پاسخ شما بسیار متشکرم 
فقط یک سوال دیگه داشتم و اون اینه که چطور می تونم برنامه ای بسازم مثل برنامه پیامکی که به محض وصل شدن به اینترنت جملات اون بروز بشه ، یعنی یک پنل برای اضافه کردن جملات برای برنامه و ویدجت اون باشه . 
متشکرم
 

میشه پنل برای به روزرسانی داشت، اما می توان که این بروزرسانی را به صورت خودکار نیز اجرا کرد (برای پنل نیز مشابه می باشد). من روند خودکار را شرح می دهم. برای ویدجت هم می توان که ابتدا برنامه را به روز کرد و کار ویدجت هم تنها این باشد که اطلاعات ذخیره شده در برنامه اندروید را نمایش بدهد (البته اجرای فرآیند به روزرسانی خودکار برای ویدجت هم مشابه است و تنها باید برای ویدجت کدها را بنویسید).
اگر قرار است اطلاعاتی را در برنامه اندروید داشته باشیم که هر از گاهی به روز شود، مهمترین نکات به شرح زیر می باشند :

1-آنها را به چه شکلی در برنامه اندروید ذخیره کنیم. مثلا به یکی از شکل های زیر :
الف- در پایگاه داده 
ب- در فایل متنی
ج- ذخیره توسط SharedPreferences
و ...
که البته استفاده از پایگاه داده، منطقی تر است. اما موارد بالا برای اطلاعات از جنس متن است و برای مواردی مثل عکس، باید فایل، دانلود شده و در یک پوشه در حافظه خارجی برنامه اندروید ذخیره شود (البته ذخیره در پایگاه داده نیز امکان پذیر است، اما عده ای می گویند که کمی در سرعت برنامه تاثیرگذار است، یعنی بازیابی اطلاعات عکسها از پایگاه داده، برنامه را کمی کند می کند).

2- هر از چند مدت قرار است که اطلاعات برنامه به روز شود ؟
الف- ابتدا یک تاریخ در برنامه اندروید ذخیره می گردد (مثلا با استفاده از SharedPreferences). این تاریخ، آخرین تاریخ بروزرسانی شدن برنامه است. سپس بر اساس آن تاریخ، اگر مثلا بیش از یک هفته از بروزرسانی گذشته باشد، عملیات به روزرسانی اطلاعات انجام می شود
ب- متغیری را در یک صفحه اینترنتی قرار می دهیم که شماره آخرین اطلاعات را نمایش می دهد و یک مقدار را هم در خود برنامه اندروید، به عنوان آخرین نسخه از اطلاعات که در برنامه اندروید قرار گرفته (به روزرسانی شده) را به ما نشان می دهد. پس تنها باید از آن صفحه، شماره آخرین اطلاعات را دریافت کرده و با شماره اطلاعات موجود در برنامه اندروید، مقایسه کنیم. اگر یک شماره جدید از اطلاعات در سرور اینترنتی موجود باشد، عملیات به روز رسانی آغاز می گردد.

دریافت اطلاعات متنی، معمولا با روش json انجام می شود. باید یک کلید در این زمینه بنویسم و مبحث مورد نظر نیز به دلیل عدم آشنایی کاربران با روش json ، نیمه تمام ماند (البته موارد دیگری هم هست که باید به مرور زمان در آن قرار بگیرد).

خوب حالا فرض می کنیم که یک برنامه پیامکی دارید. همچنین فرض کنیم که قصد دارید اطلاعات آن را در یک پایگاه داده (database) ذخیره کنید و اطلاعات را هم با شماره اطلاعات در سرور اینترنتی چک می کنید. مراحل به صورت زیر است :
1- ابتدا یک تابع (یا method - روش) باید داشته باشید که با ورود کاربر به برنامه شما، چک کند که اصلا به اینترنت متصل است یا نه. در این زمینه، دو کلید زیر را بخوانید :

http://www.kelidestan.com/keys/keys.php?key=287

http://www.kelidestan.com/keys/keys.php?key=2408

اگر به اینترنت متصل نبود، ادامه این عملیات متوقف شده و همان روند معمولی نمایش اطلاعات برنامه اندروید به کاربر، اجرا می گردد. در صورت متصل بودن به اینترنت، مرحله بعد اجرا می شود.
2- در صورت متصل بودن به اینترنت، شماره آخرین اطلاعات موجود در سرور را از یک صفحه اینترنتی دریافت می کنید (چون تنها یک شماره است، می توانید به صورت متن ساده آن را بگیرید و یا اگر برایتان فرقی ندارد، از روش json استفاده کنید). سپس شماره را با شماره اطلاعات موجود در خود برنامه اندروید مقایسه می کنید. چنانچه شماره اطلاعات برنامه اندروید، همان آخرین شماره اطلاعات موجود در سرور باشد، ادامه این عملیات متوقف شده و همان روند معمولی نمایش اطلاعات برنامه اندروید به کاربر، اجرا می گردد.در غیر این صورت، مرحله بعد اجرا می شود.
3- اگر اطلاعات برنامه اندروید، قدیمی باشد، با روش json ، اطلاعات جدید را از سرور دریافت کرده و به پایگاه داده اضافه می کنیم (یا به جای همان اطلاعات قبلی قرار می دهیم).
4- روند عادی نمایش اطلاعات برنامه اندروید به کاربر، اجرا می شود.

همان طور که مشاهده می کنید، روش json را هنوز در سایت شرح نداده ایم، بنابراین، ان شاء الله به زودی یک کلید در مورد آن خواهم نوشت. 

 
bookbook 
لطفا برای درج کد، از دکمه مخصوص درج کد در ادیتور انجمن استفاده کنید.
در مورد برنامه نویسی، مدیران تنها راهنمایی می کنند و نوشتن برنامه نهایی، به عهده کاربران می باشد (اینجا محلی برای یادگیری است، نه سفارش کدنویسی).
کاربران باید ابتدا خود به خطایابی برنامه بپردازند، نه اینکه به محض دیدن خطا، کدها را در انجمن، copy و paste کرده و از مدیران انتظار بررسی داشته باشند.
پاسخ
 سپاس شده توسط m.ahwazian


پیام‌های این موضوع
RE: چگونه برنامه ای اینترنتی مثل بازار بسازیم ؟ - توسط admin - ۱۳۹۳/۰۶/۰۹, ۰۶:۱۴ ب.ظ

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان