انجمن سایت کلیدستان



دسترسی به پوشه و زیر پوشه و ذخیره در دیتابیسزمان کنونی: ۱۳۹۵/۰۹/۱۹، ۰۴:۰۶ ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: baran1391
آخرین ارسال: admin
پاسخ 5
بازدید 1435

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دسترسی به پوشه و زیر پوشه و ذخیره در دیتابیس

دسترسی به پوشه و زیر پوشه و ذخیره در دیتابیس

#1
سلام
می توانید راهنمایی کنید
صفحه ای طراحی بشه که مثلا تو درایو دی یک پوشه به ام علی هستش که داخل پوشه علی 10 تا پوشه به نام های از 1 تا 10 هستش کاربر وقتی وارد اون صفحه شد هر کدوم از این پوشه هارو خواست تیک بزنه و ثبت رو که زد تو دیتابیس ذخیره بشه؟
پاسخ

دسترسی به پوشه و زیر پوشه و ذخیره در دیتابیس

#2
فایل و پوشه از فولدر می خواند و در صفحه نمایش می دهد حالا می خوام اسم هر پوشه در بانک ذخیره کند کد html , php میذارم


فایل‌های پیوست

عکس(ها)
   
پاسخ

دسترسی به پوشه و زیر پوشه و ذخیره در دیتابیس

#3
کد list.php

کد:
<html>
<head>
    <title>7Learn.com > List Of Files In a folder</title>
    <style type="text/css">
        body, table {
            font-family: tahoma;
            font-size: 14px;
        }

        ul {
            list-style: none;
            line-height: 22px;
        }

        li.file {
            color: #2f6d13;
            background: transparent url("image/file.png") no-repeat left 3px;
            padding-left: 24px;
        }

        li.folder {
            color: #e6981c;
            background: transparent url("image/folder.png") no-repeat left 3px;
            padding-left: 24px;
        }

    </style>
    <script src="http://code.jquery.com/jquery-1.5.2.min.js"></script>
<script type="text/javascript" language="javascript">
    $(function () {
        $('#checkalls').click(function () {
            $(this).parents('#Checks').find(':checkbox').attr('checked', this.checked);
        });
    });
</script>
</head>
<body>
<!------
Code By : Loghman Avand
Url : www.7Learn.com
------->
<div id="Checks">
<form action="welcome.php" method="post">

<?php
function getFileList($folderName, $fileType = "")
{
            if (substr($folderName, strlen($folderName) - 1) != "/") {
        $folderName .= '/';
    }

    echo '<h3>List of '.$fileType.' files in folder : <span style="color:brown">' . $folderName . '</span></h3>';
    echo '<ul>';
        foreach (glob($folderName . '*' . $fileType) as $filename) {
        if (is_dir($filename)) {
            $type = 'folder';
        } else {
            $type = 'file';
        }
        $c=0;
        echo '<li  class="'.$type.'">' .
         str_replace($folderName, '', $filename) .'<input type="checkbox" name="'.$c.'" name="'.$c.'">'. '</li>';
        $c++;
        $d[]=$c;
        }
    echo '</ul>';
}


// call the function
getFileList('files'); // list all files
getFileList('files','.png'); // list only png files

echo '<input type="button" value="submit">';
 


?>
</div>
</form>
</body>
</html>

کد صفحه welcome

کد:
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
</head>

<body>
<?php
$i=0;
foreach($_POST['check_list'] as $arr=>$value)
{
$myArrays[$i]=$value;
$checked=implode(', ', $myArrays);
echo($myArrays[$i]);

$i = $i+1;

//mysql_query("INSERT INTO myTable(favorites) VALUES('".$checked."') ");
}
?>
</body>
</html>
پاسخ

دسترسی به پوشه و زیر پوشه و ذخیره در دیتابیس

#4
لطفا همه کاربران جواب دهند
 
پاسخ

دسترسی به پوشه و زیر پوشه و ذخیره در دیتابیس

#5
سلام.
زمانی که شما آدرس فایل های مورد نظر را داشته باشید (در یک آرایه که در PHP تعریف شده است)، دیگر ذخیره آنها در پایگاه داده MySQL زیاد دشوار نخواهد بود.
ابتدا ببینید که کدهایی که از آنها استفاده می کنید، مسیر (یا نام) فایل را در کدام آرایه ذخیره می کنند، سپس تعداد عناصر آرایه را با تابع count در PHP به دست آورید. آنگاه یک حلقه for می سازید که بر اساس تعداد عناصر آن آرایه است، درون حلقه، تک تک عناصر آرایه را در پایگاه داده ذخیره می کنید. پایگاه داده را شامل دو ستون بسازید، مثلا اولی با نام id و به صورت INT و با مشخصه Auto Increment و دومی را با نام path و به صورت VARCHAR (زیرا در آن متن ذخیره می کنیم). من خودم برای ساخت پایگه داده، معمولا به صورت گرافیکی، در خود phpMyAdmin ، پایگاه داده را می سازم. به بخش آموزش MySQL سایت مراجعه کنید، تمامی این موارد در آنجا ذکر شده است. برای قرار دادن ردیف جدید در پایگاه داده MySQL ، از INSERT استفاده می شود.

bookbook 
لطفا برای درج کد، از دکمه مخصوص درج کد در ادیتور انجمن استفاده کنید.
در مورد برنامه نویسی، مدیران تنها راهنمایی می کنند و نوشتن برنامه نهایی، به عهده کاربران می باشد (اینجا محلی برای یادگیری است، نه سفارش کدنویسی).
کاربران باید ابتدا خود به خطایابی برنامه بپردازند، نه اینکه به محض دیدن خطا، کدها را در انجمن، copy و paste کرده و از مدیران انتظار بررسی داشته باشند.
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

آخرین کلیدهای غیررایگان

شما هم می توانید کلیدهای غیررایگان منتشر کنید (بیشتر بدانید)