انجمن سایت کلیدستان



دکمه هازمان کنونی: ۱۳۹۵/۰۹/۱۴، ۰۶:۴۶ ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: daniel021s56
آخرین ارسال: داش بهروز
پاسخ 17
بازدید 4045

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دکمه ها

دکمه ها

#1
Sad 
 سلام من میخوام در برنامه اندروید، داخل یک صفحه دکمه ای قرار بدم و بره به صفحه ی دیگه که چندتا دکمه دیگم داشته باشه ولی هر موقع تو صقحه دوم دکمه میسازم آیدی (id) دکمه اول میشه مثل آیدی دکمه های صفحه دوم.... مثلا اولین دکمه که میسازم آیدیش برابر باتن 1 هستش بعد تو صفحه مربوط به اکتیویتی باتن 1 چندتا دکمه میذارم بعد سیو میکنم بعد آیدی باتن1 به آیدی باتن های تو صفحه دوم تبدیل میشه چیکار کنم که اینجوری نشه داش؟ خیلی گیرم
پاسخ

دکمه ها

#2
سلام.
شما تنها باید چک کنید که id مربوط به عناصر موجود در یک فایل xml متناظر با یک Activity ، منحصر بفرد باشند، اما زمانی که دو Activity داریم، دیگر اهمیتی ندارد که مثلا در فایل xml متناظر با یک Activity ، یک Button با id برابر button1 داشته باشیم و در فایل xml متناظر با Activity دیگر نیز یک Button با id برابر  button1 تعریف شده باشد (در این حالت، مشکلی به وجود نمی آید).
بنابراین، تنها چک کنید که در یک فایل xml ، برای هر عنصر، یک id منحصربفرد داشته باشیم (نیازی به چک کردن سایر فایل های xml دیگر Activity ها نیست).


 
bookbook 
لطفا برای درج کد، از دکمه مخصوص درج کد در ادیتور انجمن استفاده کنید.
در مورد برنامه نویسی، مدیران تنها راهنمایی می کنند و نوشتن برنامه نهایی، به عهده کاربران می باشد (اینجا محلی برای یادگیری است، نه سفارش کدنویسی).
کاربران باید ابتدا خود به خطایابی برنامه بپردازند، نه اینکه به محض دیدن خطا، کدها را در انجمن، copy و paste کرده و از مدیران انتظار بررسی داشته باشند.
پاسخ

دکمه ها

#3
(۱۳۹۳/۰۱/۳۰, ۱۰:۵۶ ق.ظ)admin نوشته: سلام.
شما تنها باید چک کنید که id مربوط به عناصر موجود در یک فایل xml متناظر با یک Activity ، منحصر بفرد باشند، اما زمانی که دو Activity داریم، دیگر اهمیتی ندارد که مثلا در فایل xml متناظر با یک Activity ، یک Button با id برابر button1 داشته باشیم و در فایل xml متناظر با Activity دیگر نیز یک Button با id برابر  button1 تعریف شده باشد (در این حالت، مشکلی به وجود نمی آید).
بنابراین، تنها چک کنید که در یک فایل xml ، برای هر عنصر، یک id منحصربفرد داشته باشیم (نیازی به چک کردن سایر فایل های xml دیگر Activity ها نیست).


 

نه داش تو فایل جاواش آیدیاش به هم میریزه اونو چیکار کنم؟
پاسخ

دکمه ها

#4
منظورتون از به همریختگی id در فایل java چیست ؟
ما id عنصر رو در فایل xml تعریف می کنیم و سپس در فایل java ، برای شناسایی عنصر ، به آن id ارجاع می دهیم، شاید منظورتون اینه که id رو در فایل java شناسایی نمیکنه ؟
 
bookbook 
لطفا برای درج کد، از دکمه مخصوص درج کد در ادیتور انجمن استفاده کنید.
در مورد برنامه نویسی، مدیران تنها راهنمایی می کنند و نوشتن برنامه نهایی، به عهده کاربران می باشد (اینجا محلی برای یادگیری است، نه سفارش کدنویسی).
کاربران باید ابتدا خود به خطایابی برنامه بپردازند، نه اینکه به محض دیدن خطا، کدها را در انجمن، copy و paste کرده و از مدیران انتظار بررسی داشته باشند.
پاسخ

دکمه ها

#5
کد:
button b findviewbyid (R.id.button1)

میشه

کد:
button b  findviewbyid (R.id.button2)

تا میایی بکنیش 1 ارور میده
پاسخ

دکمه ها

#6
کدها رو اینجا قرار بدید تا بررسی کنم (هم کد فایل xml و هم کد java). از دکمه درج کد استفاده کنید (اگر در ارسال، فاصله های موجود در کدها به هم ریخت، بر روی گزینه ویرایش سریع در پایین ارسال ساخته شده، کلیک کنید و کدهای میان دو تگ code را حذف کرده و دوباره کدها را در میان دو تگ code کپی کنید).
 
bookbook 
لطفا برای درج کد، از دکمه مخصوص درج کد در ادیتور انجمن استفاده کنید.
در مورد برنامه نویسی، مدیران تنها راهنمایی می کنند و نوشتن برنامه نهایی، به عهده کاربران می باشد (اینجا محلی برای یادگیری است، نه سفارش کدنویسی).
کاربران باید ابتدا خود به خطایابی برنامه بپردازند، نه اینکه به محض دیدن خطا، کدها را در انجمن، copy و paste کرده و از مدیران انتظار بررسی داشته باشند.
پاسخ

دکمه ها

#7
 این عکسشه راهنمایی کنید لطفا


فایل‌های پیوست

عکس(ها)
   
پاسخ

دکمه ها

#8
عکس فایده ای نداره، کدها رو به طور کامل کپی کنید (هم xml و هم java).
bookbook 
لطفا برای درج کد، از دکمه مخصوص درج کد در ادیتور انجمن استفاده کنید.
در مورد برنامه نویسی، مدیران تنها راهنمایی می کنند و نوشتن برنامه نهایی، به عهده کاربران می باشد (اینجا محلی برای یادگیری است، نه سفارش کدنویسی).
کاربران باید ابتدا خود به خطایابی برنامه بپردازند، نه اینکه به محض دیدن خطا، کدها را در انجمن، copy و paste کرده و از مدیران انتظار بررسی داشته باشند.
پاسخ

دکمه ها

#9
(۱۳۹۳/۰۱/۳۰, ۱۱:۴۹ ق.ظ)admin نوشته: عکس فایده ای نداره، کدها رو به طور کامل کپی کنید (هم xml و هم java).

من با موبایلم نمیشه کد ها رو بفرستم
پاسخ

دکمه ها

#10
Exclamation 
 اصلا واسه این اینجوری نشه و درست کار کنه چه کدی بنویسم
واسم تایپش کنید
پاسخ

دکمه ها

#11
تا اونجایی که از عکس مشخصه، کدهای مربوط به Button رو اشتباه می نویسید.
برای ساخت دکمه (Button)، کلید زیر را بخوانید :

http://www.kelidestan.com/keys/keys.php?key=256

برای ساخت چند دکمه، کلیدهای زیر را بخوانید :

http://www.kelidestan.com/keys/keys.php?key=820

http://www.kelidestan.com/keys/keys.php?key=830

در ضمن، هر وقت در برنامه eclipse ، یک علامت خطا را مشاهده می کنید، باید موس را بر روی آن ببرید و ببینید که متن مربوط به خطا چیست. برای اطلاعات بیشتر در این مورد، کلید زیر را بخوانید :

http://www.kelidestan.com/keys/keys.php?key=262

bookbook 
لطفا برای درج کد، از دکمه مخصوص درج کد در ادیتور انجمن استفاده کنید.
در مورد برنامه نویسی، مدیران تنها راهنمایی می کنند و نوشتن برنامه نهایی، به عهده کاربران می باشد (اینجا محلی برای یادگیری است، نه سفارش کدنویسی).
کاربران باید ابتدا خود به خطایابی برنامه بپردازند، نه اینکه به محض دیدن خطا، کدها را در انجمن، copy و paste کرده و از مدیران انتظار بررسی داشته باشند.
پاسخ

دکمه ها

#12
سلام من میخوام یه دکمه درست کنم که وقتی روی اون کلیک می کنم حرف اول و اخر یه متن رو حذف کنه بخش رشته ها رو هم توی سایت خوندم ولی موفق به انجام کار نشدم خواهش می کنم کمک کنید خیلی گیج شدم
پاسخ

دکمه ها

#13
ابتدا یک دکمه در xml قرار دهید و آی دی برای آن مشخص کنید.مانند دستور زیر.

کد پی‌اچ‌پی:
<Button
        android
:id="@+id/button1"
        
android:layout_width="wrap_content"
        
android:layout_height="wrap_content"
        
android:text="delete frist_end character" /> 

بعد در فایل جاوا یک دکمه بسازید و آی دی دکمه رو از xml بگیرید..برای اینکار  دستورات زیر را وارد کنید.

کد پی‌اچ‌پی:
Button button=(Button)findViewById(R.id.button1);
        
button.setOnClickListener(new OnClickListener() {
            
            @
Override
            
public void onClick(View v) {
                
// TODO Auto-generated method stub
            
                
            
}
        }); 

بعد فرض کنید متنی که میخوایید حرف اول و آخر آن را بردارید رو در متغییر my_string ذخیره کردید..
یک رشته هم برای نتیجه متن تعریف کنید.مثل زیر

کد پی‌اچ‌پی:
String my_string=" متن مورد نظر ";
String result

بعد کافیه واسه حذف کارکتر اول و آخر از متد زیر استفاد کنید..

کد پی‌اچ‌پی:
resutl=my_string.substring(1my_string.length()-1); 

که متد بالا دو عدد میگیره عدد اول 1 قرار داده شده..یعنی کارکتر اول حذف شه ..بعدش عدد دوم کارکتر اخر.
کافیه متد بالا را در داخل onclickLisiner قرار دهید..
یعنی به صورت زیر:

کد پی‌اچ‌پی:
button.setOnClickListener(new OnClickListener() {
            
            @
Override
            
public void onClick(View v) {
                
// TODO Auto-generated method stub
            
result=my_string.substring(1,my_string.length()-1);
                  }
}); 

جالا اگر رشته result چاپ کنید میبینید که حرف اول و آخر حذف شده
امیدوارم جوابتون گرفته باشید
پاسخ
 سپاس شده توسط admin ، arezoo_z

دکمه ها

#14
سلام من همه ی مراحل رو انجام دادم ولی هیچ تغییری در رشته ایجاد نشد و حرف اول و اخر حذف نشد ممنون میشم راهنمایی کنبد







 
پاسخ

دکمه ها

#15
کدتون قرار بدید
پاسخ

دکمه ها

#16
کد پی‌اچ‌پی:
Button b=(Button)findViewById(R.id.button1);
        
b.setOnClickListener(new OnClickListener() {
            
            @
Override
            
public void onClick(View v) {
                
String hello "به نام خدا";
                
String result;
 
result=hello.substring(3,hello.length()-2);


                
            }
        }); 
پاسخ

دکمه ها

#17
خب دوست عزیز این کد کار میکنه..فقط کافیه شما نتیجه رو نمایش دهید .که برای نمایش هم میتونید از Toast استفاده کنید..

کد پی‌اچ‌پی:
Button b=(Button)findViewById(R.id.button1);
        
b.setOnClickListener(new OnClickListener() {
            
            @
Override
            
public void onClick(View v) {
                
String hello "به نام خدا";
                
String result;
 
result=hello.substring(3,hello.length()-2);
 
Toast.makeText(getBaseContext(), resultToast.LENGTH_LONG).show();


                
            }
        }); 

که متد Toast سه  متغییر داره..
اولیش getBaseContext() که یعنی در همین جایی که هستم نمایش بده..
دومیش :متغییری که میخواید نمایش بدید..که در این مثال result قرار دادیم..
سومیش:هم زمان نمایش نشان دادن متن که قرار دادیم:Toast.LENGTH_LONG

فقط یک نکته :دستوری که نوشتید

کد پی‌اچ‌پی:
substring(3,hello.length()-2); 

به این معنی نیست که بیاد حرف سوم و حرف دوتا مونده به آخر رو حذف کنه..
بلکه این متد میاد از حرف 3 بعد جمله رو جدا میکنه تا دوتا مونده به آخر...یعنی 3تای اول و دوتا آخر رو حذف میکنه..
پس اگر میخواید فقط یک حرف خاص حذف شود از این متد نمیتونید استفاده کنید.
پاسخ
 سپاس شده توسط arezoo_z ، admin


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

آخرین کلیدهای غیررایگان

شما هم می توانید کلیدهای غیررایگان منتشر کنید (بیشتر بدانید)