انجمن سایت کلیدستان



سوال پردازش تصويرزمان کنونی: ۱۳۹۵/۰۹/۱۹، ۱۲:۱۳ ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: m56amin
آخرین ارسال: admin
پاسخ 10
بازدید 3052

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوال پردازش تصوير

سوال پردازش تصوير

#1
سلام مي خواهم تصويري به اندازه 1024*1024 پيكسل شامل 20نوار افقي و 20نوار عمودي با فواصل مساوي و هريك به عرض 15 پيكسل توليد كنم . از چه دستوري ؟ممنون

 
پاسخ

سوال پردازش تصوير

#2
سلام.
ارسال شماره 4 در موضوع زیر را بخوانید تا با نحوه تعریف رنگ ها در متلب، آشنا شوید. با خواندن آن، متوجه خواهید شد که تنها باید یک ماتریس چند بعدی با مقادیر مورد نظرتان برای رنگ ها، بسازید. سپس می توانید از دستورات مخصوص نمایش عکس در متلب استفاده کنید. 

http://www.kelidestan.com/forum/showthread.php?tid=3714
 
bookbook 
لطفا برای درج کد، از دکمه مخصوص درج کد در ادیتور انجمن استفاده کنید.
در مورد برنامه نویسی، مدیران تنها راهنمایی می کنند و نوشتن برنامه نهایی، به عهده کاربران می باشد (اینجا محلی برای یادگیری است، نه سفارش کدنویسی).
کاربران باید ابتدا خود به خطایابی برنامه بپردازند، نه اینکه به محض دیدن خطا، کدها را در انجمن، copy و paste کرده و از مدیران انتظار بررسی داشته باشند.
پاسخ

سوال پردازش تصوير

#3
سلام
متاسفانه متوجه نشدم .
تصوير مورد نظر سياه سفيد است.
پاسخ

سوال پردازش تصوير

#4
در همان ارسال گفته شده که چگونه می توانید ماتریس مربوط به عکس سیاه و سفید را بسازید. 
من براتون یک کد ساده می نویسم :

کد:
clear all
close all
clc

image_matrix=zeros(1024,1024);
for nn=1:8
    if (mod(nn,2)==0) % 128
        for mm=1:128
            image_matrix((nn-1)*128+mm,:)=1;
        end
    end
end

colormap(gray)
imagesc(image_matrix)

نتیجه اجرای کد متلب فوق، به صورت زیر می باشد :

 
   

از این کد الهام بگیرید و عکس مورد نظر خودتان را بسازید.
bookbook 
لطفا برای درج کد، از دکمه مخصوص درج کد در ادیتور انجمن استفاده کنید.
در مورد برنامه نویسی، مدیران تنها راهنمایی می کنند و نوشتن برنامه نهایی، به عهده کاربران می باشد (اینجا محلی برای یادگیری است، نه سفارش کدنویسی).
کاربران باید ابتدا خود به خطایابی برنامه بپردازند، نه اینکه به محض دیدن خطا، کدها را در انجمن، copy و paste کرده و از مدیران انتظار بررسی داشته باشند.
پاسخ

سوال پردازش تصوير

#5
با تشكر از راهنمايي خوبتان
آيا با تغييراتي كه داده ام جواب سوالم درست است؟

کد:
clear all
close all
clc

f=zeros(1024,1024);
for n=1:40
    if(mod(n,2)==0)%25
        for m=1:25
            f((n-1)*25+m,:)=1;
        end
    end
end
for s=1:40
    if(mod(s,2)==0)%25
        for t=1:25
        f(:,(s-1)*25+t)=1;
    end
end
end
colormap(gray)
imagesc(f)
پاسخ

سوال پردازش تصوير

#6
در ادیتور، یک دکمه برای درج کدها است، لطفا دفعه بعد از آن استفاده کنید. کدهای ارسال قبلتون رو ویرایش کردم. اجرای کدها، نتیجه زیر را می دهد :

     

نوارهای شروع و پایانی در جهت عمودی، دارای کمی برجستگی هستند. بررسی کنید ببینید مشکل از چیه. اگر شکل درست شد، دیگر نیازی به تایید نیست، مهم یافتن راهی برای تحقق شکل می باشد.
bookbook 
لطفا برای درج کد، از دکمه مخصوص درج کد در ادیتور انجمن استفاده کنید.
در مورد برنامه نویسی، مدیران تنها راهنمایی می کنند و نوشتن برنامه نهایی، به عهده کاربران می باشد (اینجا محلی برای یادگیری است، نه سفارش کدنویسی).
کاربران باید ابتدا خود به خطایابی برنامه بپردازند، نه اینکه به محض دیدن خطا، کدها را در انجمن، copy و paste کرده و از مدیران انتظار بررسی داشته باشند.
پاسخ

سوال پردازش تصوير

#7
آيا اين درست تر است؟ البته كمي حروف در كپي جابجا شده . ممنون

کد:
f=zeros(1024,1024);
for m=1:20
    if(mod(m,2)==0)%15
        for n=1:15
            f((m-1)*15+n,:)=1;
        end
    end
end
for s=1:20
    if(mod(s,2)==0)%15
        for t=1:15
        f(:,(s-1)*15+t)=1;
    end
end
end
colormap(gray)
imagesc(f)
size(f)
پاسخ

سوال پردازش تصوير

#8
قبلا تذکر دادم که لطفا کدها را با دکمه مخصوص درج کد، در ارسال قرار بدهید (من مجبور می شوم ارسال های شما را ویرایش کنم).
بهتر است به کسی که گفته این شکل را رسم کنید، مراجعه کنید و بگویید که شکل دقیقا باید به چه صورت باشد. من نمی دانم منظور از 20 نوار افقی و 20 نوار عمودی، دقیقا چه شکلی بوده است. تنها نحوه کشیدن نوارها را به شما گفتم.

شکل مربوط به کد شما، اینگونه است :

   

حال به فرد مورد نظر مراجعه کرده و از وی بپرسید که دقیقا نوارها باید به چه شکلی قرار بگیرند. 
مسلما شکل بالا مد نظرشون نبوده. کدها را بررسی کنید و ببینید در کجا اشتباه کرده اید (نوشتن کدها توسط من، هیچ سودی برای شما ندارد و دوست دارم که خودتان موفق به این کار شوید ).
bookbook 
لطفا برای درج کد، از دکمه مخصوص درج کد در ادیتور انجمن استفاده کنید.
در مورد برنامه نویسی، مدیران تنها راهنمایی می کنند و نوشتن برنامه نهایی، به عهده کاربران می باشد (اینجا محلی برای یادگیری است، نه سفارش کدنویسی).
کاربران باید ابتدا خود به خطایابی برنامه بپردازند، نه اینکه به محض دیدن خطا، کدها را در انجمن، copy و paste کرده و از مدیران انتظار بررسی داشته باشند.
پاسخ
 سپاس شده توسط m56amin

سوال پردازش تصوير

#9
سلام لطفا مشكل اجراي برنامه چيست ؟

کد:
function fazel arabi-tamrin-dsp(1)
close all;
i=input('Select Part (1 or 2):');
if i==1
    HW1();
elseif i==2
    HW2();
end                                                            
end
function HW1()
max=10;
n=-10:1:10;
x=zeros(1,length(n));
for i=1:length(n)
    x(i)=Delta(n(i))+4*Delta(n(i)-3)-2*Delta(n(i)+2)+2*Unit(n(i)+1)-3*Unit(-n(i)-2);
    if x(i)==inf
        x(i)=max;
    end
end
h = stem(n,x,'fill','--');
set(get(h,'BaseLine'),'LineStyle',':')
set(h,'MarkerFaceColor','red')
title('X[n]');
end
function HW2()
n=-10:1:10;
max=5;
x=zeros(1,length(n));
x1=zeros(1,length(n));
x2=zeros(1,length(n));
x3=zeros(1,length(n));
for i=1:length(n)
    x(i)=3*Delta(n(i)-5)-Delta(n(i)-4)+4*Delta(n(i)-3)-2*Delta(n(i)-2)+3*Delta(n(i)-1)+4*Delta(n(i))+4*Delta(n(i)+1)-5*Delta(n(i)+2);
    if x(i)==inf
        x(i)=max;
    elseif x(i)==-inf
        x(i)=-max;
    end
end

for i=1:length(n)
    x1(i)=3*xfunc(2*n(i)-2)-2*xfunc(n(i)-3)+4*xfunc(n(i)+2)+xfunc(2*n(i))^2;
    if x1(i)==inf
        x1(i)=max;
    elseif x1(i)==-inf
        x1(i)=-max;
    end
end

for i=1:length(n)
    x2(i)=3*xfunc(-n(i))-2*xfunc(n(i)-3)+4*xfunc(-n(i)+2)+4*Delta(n(i)+2)-5*Unit(n(i)+1);
    if x2(i)==inf
        x2(i)=max;
    elseif x2(i)==-inf
        x2(i)=-max;
    end
end

for i=1:length(n)
    x3(i)=2*n(i)*xfunc(n(i))-2*exp(-0.4)*xfunc(n(i)-3)+2*cos(n(i))*xfunc(n(i)+2);
    if x3(i)==inf
        x3(i)=max;
    elseif x3(i)==-inf
        x3(i)=-max;
    end
end
subplot(2,2,1);
h = stem(n,x,'fill','--');
set(get(h,'BaseLine'),'LineStyle',':')
set(h,'MarkerFaceColor','red')
title('x[n]');
subplot(2,2,2);
h = stem(n,x1,'fill','--');
set(get(h,'BaseLine'),'LineStyle',':')
set(h,'MarkerFaceColor','red')
title('x_1[n]');
subplot(2,2,3);
h = stem(n,x2,'fill','--');
set(get(h,'BaseLine'),'LineStyle',':')
set(h,'MarkerFaceColor','red')
title('x_2[n]');
subplot(2,2,4);
h = stem(n,x3,'fill','--');
set(get(h,'BaseLine'),'LineStyle',':')
set(h,'MarkerFaceColor','red')
title('x_3[n]');
end
% fazel arabi
function u=Unit(t)
if(t>=0)
    u=1;
else
    u=0;
end
end
% % % % % % fazel arabi
function u=Delta(t)
if(t==0)
    u=1;
else
    u=0;
end
end
function x=xfunc(n)
    x=3*Delta(n-5)-Delta(n-4)+4*Delta(n-3)-2*Delta(n-2)+3*Delta(n-1)+4*Delta(n)+4*Delta(n+1)-5*Delta(n+2);
end
پاسخ

سوال پردازش تصوير

#10
این طور که من متوجه شدم، این کدها، کدهای چند تابع می باشد. بنابراین برای پیدا کردن مشکل، ابتدا لطفا آنها را به صورت m-file (هر تابع به صورت یک m-file ذخیره می شود) ذخیره کنید و ضمیمه ارسال کنید و سپس نحوه ارجاع به توابع را هم بنویسید تا من ببینم مشکل از چیه.
bookbook 
لطفا برای درج کد، از دکمه مخصوص درج کد در ادیتور انجمن استفاده کنید.
در مورد برنامه نویسی، مدیران تنها راهنمایی می کنند و نوشتن برنامه نهایی، به عهده کاربران می باشد (اینجا محلی برای یادگیری است، نه سفارش کدنویسی).
کاربران باید ابتدا خود به خطایابی برنامه بپردازند، نه اینکه به محض دیدن خطا، کدها را در انجمن، copy و paste کرده و از مدیران انتظار بررسی داشته باشند.
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

آخرین کلیدهای غیررایگان

شما هم می توانید کلیدهای غیررایگان منتشر کنید (بیشتر بدانید)