انجمن سایت کلیدستان


رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

#1
تجهیزات آشپزخانه صنعتی
تجهیزات آشپزخانه صنعتی تصوری که اغلب ما از آشپزخانه داریم، تصویری شبیه به آشپزخانه منزل است که در آن
یک اجاق گاز، یک سینک ظرفشویی، یخچال و فریزر و تعدادی کابینت قرار دارد. به همین خاطر زمانی که از آشپزخانه
صنعتی صحبت می کنیم، احتمالاً همین تصویر در ذهن ما زنده خواهد شد.

تجهیزات آشپزخانه های صنعتی
[img=0x0]https://tiamsteel.com/wp-content/uploads/2021/06/%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%DB%8C%DA%A9-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-300x150.jpg[/img]تجهیزات آشپزخانه صنعتی
و یا نهایتاً فضای بزرگتری را با همین شکل و شمایل در ذهن خود مجسم می کنیم. اما حقیقت آن است که این مکان
شباهت بسیار کمی با آشپزخانه خانگی دارد و در آن از امکانات متعددی استفاده می شود.بنابراین افرادی که قصد راه
اندازی یک آشپزخانه صنعتی را دارند، باید در این مورد اطلاعات تخصصی کافی را کسب کنند. تا بدانند که دقیقاً به خرید
یا اجاره چه امکانات و وسایلی نیاز دارند.

کاربری آشپزخانه صنعتی چیست؟
به منظور تهیه تجهیزات، قبل از هر چیز باید نوع کاربری آشپزخانه را مشخص کنید. اگر قرار است در آشپزخانه، غذاهای
سنتی پخته شود باید تجهیزات آشپزخانه متناسب با رستوران را تهیه کنید. اما در صورتی که قرار باشد در آنجا، غذاهای
فست فودی طبخ شوند، باید تجهیزات را متناسب با غذاهای فست فود خریداری نمود.

تجهیزات آشپزخانه
البته بخشی از تجهیزات آشپزخانه هم برای همه انواع غذاها مشترک هستند که برای نمونه می توان به تجهیزات برودتی
و تجهیزات شستشو اشاره نمود. همچنین برحسب کارکرد، تجهیزات آشپزخانه را می توان به دسته های مختلفی تقسیم بندی کرد.

تجهیزات آشپزخانه صنعتی تهران
در این تقسیم بندی مواردی همچون تجهیزات مربوط به پخت و پز، تجهیزات برودتی و سرمایشی، تجهیزات مربوط به سرو
غذا، تجهیزات آماده سازی رستوران، خط سلف سرویس، تجهیزات انبار، خط کانتر، تجهیزات مربوط به نظافت و در نهایت
لوازم جانبی جای می گیرند.

آشپزخانه صنعتی
اگر قرار است در آشپزخانه، غذاهای سنتی پخته شود باید تجهیزات آشپزخانه متناسب با رستوران را تهیه کنید. اما در صورتی
که قرار باشد در آشپزخانه صنعتی، غذاهای فست فودی طبخ شوند، باید تجهیزات آشپزخانه را متناسب با غذاهای فست فود خریداری نمود.

آشپزخانه صنعتی فست فودی
[img=0x0]https://tiamsteel.com/wp-content/uploads/2021/06/imiages-1.jpg[/img]تجهیزات آشپزخانه صنعتی
انواع مختلف گریل، دستگاه همبرگر زن صنعتی، فر، تاپینگ پیتزا و ساندویچ. تجهیزات مربوط به پخت پیتزا مانند انواع فر
پیتزای صندوقی یا ریلی، شوتینگ سیب زمینی، سرخ کن صنعتی، دستگاه جوجه گردان، چرخ گوشت صنعتی و پوست
کن صنعتی اشاره کرد.

تجهیزات آشپزخانه صنعتی ارومیه
البته لازم به توضیح است که ممکن است در برخی از آشپزخانه ها از همه این تجهیزات استفاده نشود، بنابراین خرید همه
این موارد ضروری محسوب نمی شود. البته باید توجه داشت که امروزه با پیشرفت تکنولوژی دستگاه های متعددی با کارکردهای
مختلف ساخته شده است که باعث تنوع بالای تجهیزات آشپزخانه شده اند.

تجهیزات آشپزخانه صنعتی رستوران کدامند
از جمله امکاناتی که برای آشپزخانه صنعتی رستوران مورد نیاز است، کانتر گرم است که وظیفه گرم نگه داشتن غذاها را بر عهده دارد.
تجهیزات آشپزخانه صنعتی تبریز
اجاق گاز فردار صنعتی، ترولی حمل دیگ، نرده آبرو استیل، کباب پز صنعتی، چرخ گوشت صنعتی، کباب پز زغالی، کانتر
قاشق و چنگال، ظروف آشپزخانه سنتی مانند دیگ، دیگچه، قابلمه و …. فر دیزی پز، دم کن برنج، تنور نان صنعتی، جا
سیخی، دیگ بخارپز، انواع اجاق گاز و اجاق پلوپز صنعتی از جمله تجهیزات آشپزخانه هستند که در آشپزخانه صنعتی
رستوران کاربرد دارند.

تجهیزات آشپزخانه صنعتی رستوران
وجود کدام تجهیزات در همه آشپزخانه ها ضروری است؟ علاوه بر تجهیزاتی که برای رستوران و فست فود به صورت
اختصاصی کاربرد دارند، برخی تجهیزات دیگر هستند که جنبه عام داشته و وجود آن ها در تمام انواع آشپزخانه های
صنعتی ضروری است.

سینک صنعتی
[img=0x0]https://tiamsteel.com/wp-content/uploads/2021/06/imanjlmges-1.jpg[/img]تجهیزات آشپزخانه صنعتی
برای نمونه آب چکان، سینک صنعتی، وان شستشوی استیل، میز کار استیل، انواع یخچال های صنعتی و ویترینی،
خط سلف سرویس، دستگاه یخ ساز صنعتی، هود صنعتی و دستگاه سبزی خردکن از این قبیل هستند.

تجهیزات آشپزخانه صنعتی ایران
از یخچال های ویترینی معمولاً برای استفاده های سبک مانند نگهداری نوشیدنی ها، لبنیات و سالاد استفاده می شود؛
در عوض یخچال های صنعتی به دلیل توان بالاتری که دارند، برای نگهداری گوشت و فرآورده های غذایی لازم برای پخت و
پز، گزینه مناسبی به حساب می آیند.

نکته مهم در خرید تجهیزات آشپزخانه
برای تجهیزات آشپزخانه صنعتی، توجه به جنس تجهیزات است؛ به دلیل آن که کاربری از وسایل بسیار بالا است، استفاده
از جنس استیل پیشنهاد می شود. زیرا هم فرسایش ندارد و هم تمیز کردن آن ها کار راحت تری است. به علاوه، معمولاً
فضای پر از رطوبت، حرارت، بخارهای روغن و چربی است که پس از مدتی بر روی وسایل می نشیند؛

جنس تجهیزات
در نتیجه اگر وسایل از جنس چوب انتخاب شوند، تمیز کردن آن ها غیر ممکن شده و پس از مدتی حالت چسبناک به خود
می گیرند و قابل استفاده نخواهند بود.

تعمیر و نگهداری تجهیزات آشپزخانه
نکته دیگر مسئله تعمیر و نگهداری تجهیزات آشپزخانه است؛ باید توجه داشت که تجهیزات آشپزخانه به دلیل صنعتی بودن
از مکانیزم پیچیده تری برخوردارند و تمیز کردن آن ها ساده نیست؛ به همین خاطر حتماً باید اقدامات مربوط به تعمیر، نگهداری
و تمیز کردن آن ها بر اساس اصول معین صورت گیرد.

آشنایی با تجهیزات آشپزخانه صنعتی
تصوری که اغلب ما از آشپزخانه داریم، تصویری شبیه به آشپزخانه منزل است که در آن یک اجاق گاز، یک سینک ظرفشویی،
یخچال و فریزر و تعدادی کابینت قرار دارد. به همین خاطر زمانی که از آشپزخانه صنعتی صحبت می کنیم، احتمالاً همین
تصویر در ذهن ما زنده خواهد شد.

تجهیزات آشپزخانه صنعتی قم
و یا نهایتاً فضای بزرگتری را با همین شکل و شمایل در ذهن خود مجسم می کنیم. اما حقیقت آن است که این مکان
شباهت بسیار کمی با آشپزخانه خانگی دارد و در آن از امکانات متعددی استفاده می شود.

خرید یا اجاره تجهیزات آشپزخانه
بنابراین افرادی که قصد راه اندازی یک آشپزخانه صنعتی را دارند، باید در این مورد اطلاعات تخصصی کافی را کسب کنند.
تا بدانند که دقیقاً به خرید یا اجاره چه امکانات و وسایلی نیاز دارند. با توجه به اهمیت این مسئله ما در این مقاله تصمیم
گرفتیم که شما را با امکانات این نوع از آشپزخانه ها آشنا کرده و درباره کلیت این موضوع نکات مفیدی را توضیح دهیم.

کاربری آشپزخانه صنعتی چیست؟
به منظور تهیه تجهیزات، قبل از هر چیز باید نوع کاربری آشپزخانه را مشخص کنید. اگر قرار است در آشپزخانه، غذاهای
سنتی پخته شود باید تجهیزات آشپزخانه متناسب با رستوران را تهیه کنید. اما در صورتی که قرار باشد در آنجا، غذاهای
فست فودی طبخ شوند، باید تجهیزات را متناسب با غذاهای فست فود خریداری نمود.

تجهیزات آشپزخانه صنعتی شیراز
البته بخشی از تجهیزات آشپزخانه هم برای همه انواع غذاها مشترک هستند که برای نمونه می توان به تجهیزات برودتی
و تجهیزات شستشو اشاره نمود. همچنین برحسب کارکرد، تجهیزات آشپزخانه را می توان به دسته های مختلفی تقسیم بندی کرد.

تجهیزات برودتی و سرمایشی
در این تقسیم بندی مواردی همچون تجهیزات مربوط به پخت و پز، تجهیزات برودتی و سرمایشی، تجهیزات مربوط به سرو
غذا، تجهیزات آماده سازی رستوران، خط سلف سرویس، تجهیزات انبار، خط کانتر، تجهیزات مربوط به نظافت و در نهایت
لوازم جانبی جای می گیرند.

تجهیزات آشپزخانه متناسب با رستوران
اگر قرار است در آشپزخانه، غذاهای سنتی پخته شود باید تجهیزات آشپزخانه متناسب با رستوران را تهیه کنید. اما در
صورتی که قرار باشد در آشپزخانه صنعتی، غذاهای فست فودی طبخ شوند، باید تجهیزات آشپزخانه را متناسب با
غذاهای فست فود خریداری نمود.

آشپزخانه صنعتی فست فودی
انواع مختلف گریل، دستگاه همبرگر زن صنعتی، فر، تاپینگ پیتزا و ساندویچ. تجهیزات مربوط به پخت پیتزا مانند انواع فر
پیتزای صندوقی یا ریلی، شوتینگ سیب زمینی، سرخ کن صنعتی، دستگاه جوجه گردان، چرخ گوشت صنعتی و پوست
کن صنعتی اشاره کرد.

تجهیزات آشپزخانه صنعتی اصفهان
البته لازم به توضیح است که ممکن است در برخی از آشپزخانه ها از همه این تجهیزات استفاده نشود، بنابراین خرید همه
این موارد ضروری محسوب نمی شود. البته باید توجه داشت که امروزه با پیشرفت تکنولوژی دستگاه های متعددی با کارکردهای
مختلف ساخته شده است که باعث تنوع بالای تجهیزات آشپزخانه شده اند.

تجهیزات ضروری اشپزخانه
به همین خاطر ما در این مطلب بیشتر بر روی تجهیزات ضروری تأکید نموده و از معرفی تجهیزات غیرضروری که استفاده از
آن ها بیشتر جنبه سلیقه ای دارد، اجتناب کرده ایم.از جمله امکاناتی که برای آشپزخانه صنعتی رستوران مورد نیاز است،
کانتر گرم است که وظیفه گرم نگه داشتن غذاها را بر عهده دارد.

تجهیزات آشپزخانه های صنعتی تهران
اجاق گاز فردار صنعتی، ترولی حمل دیگ، نرده آبرو استیل، کباب پز صنعتی، چرخ گوشت صنعتی، کباب پز زغالی، کانتر
قاشق و چنگال، ظروف آشپزخانه سنتی مانند دیگ، دیگچه، قابلمه و …. فر دیزی پز، دم کن برنج، تنور نان صنعتی، جا
سیخی، دیگ بخارپز، انواع اجاق گاز و اجاق پلوپز صنعتی از جمله تجهیزات آشپزخانه هستند که در آشپزخانه صنعتی
رستوران کاربرد دارند.

تجهیزات آشپزخانه های صنعتی ارومیه
علاوه بر تجهیزاتی که برای رستوران و فست فود به صورت اختصاصی کاربرد دارند، برخی تجهیزات دیگر هستند که جنبه
عام داشته و وجود آن ها در تمام انواع آشپزخانه های صنعتی ضروری است. برای نمونه آب چکان، سینک صنعتی، وان
شستشوی استیل، میز کار استیل، انواع یخچال های صنعتی و ویترینی، خط سلف سرویس، دستگاه یخ ساز صنعتی،
هود صنعتی و دستگاه سبزی خردکن از این قبیل هستند.

یخچال های ویترینی
از یخچال های ویترینی معمولاً برای استفاده های سبک مانند نگهداری نوشیدنی ها، لبنیات و سالاد استفاده می شود؛
در عوض یخچال های صنعتی به دلیل توان بالاتری که دارند، برای نگهداری گوشت و فرآورده های غذایی لازم برای پخت و
پز، گزینه مناسبی به حساب می آیند.

خرید تجهیزات آشپزخانه
برای تجهیزات آشپزخانه صنعتی، توجه به جنس تجهیزات است؛ به دلیل آن که کاربری از وسایل بسیار بالا است، استفاده
از جنس استیل پیشنهاد می شود. زیرا هم فرسایش ندارد و هم تمیز کردن آن ها کار راحت تری است.

تجهیزات آشپزخانه های صنعتی تبریز
به علاوه، معمولاً فضای پر از رطوبت، حرارت، بخارهای روغن و چربی است که پس از مدتی بر روی وسایل می نشیند؛ در
نتیجه اگر وسایل از جنس چوب انتخاب شوند، تمیز کردن آن ها غیر ممکن شده و پس از مدتی حالت چسبناک به خود
می گیرند و قابل استفاده نخواهند بود.

تعمیر و نگهداری تجهیزات آشپزخانه
نکته دیگر مسئله تعمیر و نگهداری تجهیزات آشپزخانه است؛ باید توجه داشت که تجهیزات آشپزخانه به دلیل صنعتی بودن
از مکانیزم پیچیده تری برخوردارند و تمیز کردن آن ها ساده نیست؛ به همین خاطر حتماً باید اقدامات مربوط به تعمیر،
نگهداری و تمیز کردن آن ها بر اساس اصول معین صورت گیرد.

تجهیزات آشپزخانه صنعتی دست دوم
یکی از مراحل بسیار مهم در راه اندازی رستوران و راه اندازی فست فود خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی است. پس اگر
قصد راه اندازی آشپزخانه صنعتی را دارید باید با دقت تجهیزات صنعتی آشپزخانه را تهیه کنید. در بازار فروش لوازم
آشپزخانه صنعتی برندها و شرکت های تولید کننده تجهیزات آشپزخانه صنعتی مختلفی وجود دارند.

راه اندازی فست فود
ممکن است این تنوع محصول و برند شما را در انتخاب سردرگم کند. بهتر است قبل از خرید لوازم آشپزخانه صنعتی
اطلاعات خود را درباره این تجهیزات بالا ببرید.

انواع تجهیزات آشپزخانه صنعتی
تنوع و گستردگی وسایل آشپزخانه صنعتی انتخاب را برای شما سخت می‌کند و ممکن است در تصمیم‌گیری دچار
مشکل شوید.تجهیزات آشپزخانه های صنعتی از تجهیزات رستوران ها
گرفته تا تجهیزات آشپزخانه هتل و یا تجهیزات فست فودی را میتوان به چند دسته کلی تقسیم کرد.

لیست تجهیزات آشپزخانه صنعتی
در این‌جا به دسته بندی لوازم صنعتی آشپزخانه می‌پردازیم :
  • تجهیزات آماده سازی

  • تجهیزات پخت و پز

  • تجهیزات نگهداری

  • تجهیزات شستشو

  • تجهیزات صنعتی آشپزخانه
تجهیزات آماده سازی رستوران
تجهیزات آماده سازی رستوران برای آماده سازی انواع مواد اولیه مورد نیاز برای پخت غذا استفاده می‌شوند . تجهیزات
آماده سازی فست فود در مرحله‌ی پیش از طبخ غذا کاربرد دارند و بسیار ضروری هستند.

آماده سازی فست فود
این تجهیزات شامل پاتیل خیساندن برنج، میز کار صنعتی خمیر، وردنه، میز کباب کشی، میز دورچین، دستگاه میکسر
خمیر و میکسر، اسلایسر کالباس صنعتی یا خردکن صنعتی، میز سالاد بار، اسلایسر کالباس، اره استخوان بر، چرخ
گوشت صنعتی، مرینیتور، ظروف بن ماری استیل و … است.

تجهیزات پخت و پز
تجهیزات پخت و پز رستوران تمام وسایل و لوازمی هستند که در مرحله پخت یک غذا استفاده می‌شوند. با توجه به نوع
غذایی که طبخ می‌کنید به انواع مختلفی از تجهیزات پخت و پز فست فود احتیاج دارید.

اجاق گاز رومیزی صنعتی
اجاق گاز رومیزی صنعتی، اجاق گاز صنعتی گرمکن دار، اجاق ۴ شعله، اجاق گاز پلوپز زمینی، دم کن برنج، دستگاه سرخ
کن صنعتی، کباب پز، تابه گردان، کباب پز تابشی صنعتی، گریل روغنی، گریل ذغالی و گریل برقی، گریدل، دیگ چلوپز و
کته پز، پاستا پز، فر پیتزا، فر پیتزا صندوقی، فر پیتزا ریلی، فر کانوکشن، فر پیتزا آجری، اجاق گاز خطی، اجاق گاز فردار،
اجاق گاز خانگی، کباب پز صنعتی، انواع فر صنعتی، هود صنعتی، دستگاه کباب ترکی و ….

تجهیزات نگهداری
تجهیزات نگهداری رستوران در آشپزخانه های صنعتی در دو بخش مختلف کاربرد دارند: نگهداری از مواد اولیه قبل از پخت غذا
و گرم، تازه و سالم نگه داشتن غذاهای پخته شده. تجهیزات نگهداری فست فود با توجه به مورد مصرف خود انواع مختلفی دارند.

لوازم آشپزخانه فست فود و رستوران
این لوازم آشپزخانه فست فود و رستوران برای نگه‌داری مواد غذایی خشک، منجمد و پخته‌شده استفاده می‌شوند.
برای مثال:
  • انبار خشک با قفسه انبار برای نگهداری مواد خشک

  • انواع یخچال صنعتی و فریزر صنعتی

  • یخچال ایستاده

  • فریزر ایستاده، سردخانه

  • کانتر سرد یا بوفه سرد

  • تاپینگ برای نگهداری مواد غذایی منجمد و کانتر گرم برقی

  • کانتر گرم گازی

  • گرمخانه غذا

  • شوت سیب زمینی و برگر

  • گرمخانه غذا

  • گرمخانه ویترین دار شیشه ای برای نگهداری غذای پخته شده مورد نیاز است.
تجهیزات شستشو
تجهیزات شستشوی رستوران به نظافت آشپزخانه صنعتی کمک می‌کنند. در هر آشپزخانه صنعتی کوچک یا بزرگ برای شستشوی
مواد غذایی و شستشوی ظروف به یک سینک صنعتی و یا وان صنعتی نیاز دازید.

تجهیزات شستشوی فست فود
سایر تجهیزات شستشوی فست فود عبارتند از: کابین استیل، سینک استیل، سینک صنعتی، وان استیل، کابینت دیواری، کابینت
آبچکان، سینک ظرفشویی صنعتی، ترولی آب چکان،
ماشین ظرفشویی صنعتی، تجهیزات شستشوی کف و
آشپزخانه و ….

آشپزخانه صنعتی مدرن
منوی غذا شما برای پخت هر نوع غذا به تجهیزات و وسایل مختلفی نیاز دارید. وسایل آشپزخانه رستوران و آشپزخانه فست
فود باید با توجه به تجهیزات لازم برای مراحل آماده‌سازی و طبخ غذاهای منو تهیه شوند. شما باید انواع تجهیزات آشپزخانه صنعتی
مدرن را بشناسید تا وسایل مورد نیاز خود را تهیه کرده و لوازمی
با کاربرد مشابه نخرید.

تجهیزات آشپزخانه های صنعتی اصفهان
بودجه و سرمایه اولیه هزینه‌ی اصلی شما در راه اندازی رستوران یا فست فود مربوط به تجهیز آشپزخانه صنعتی است.
در واقع میزان سرمایه شما نوع و برند این تجهیزات را مشخص می‌کند. اگر سرمایه اولیه شما محدود است می‌توانید
تجهیزات آشپزخانه صنعتی دست دوم استفاده کنید.

تجهیزات آشپزخانه های صنعتی قم
تجهیزات آشپزخانه باید پاسخگوی نیاز مشتریان شما باشد. شرکت های تولید کننده تجهیزات فست فود و رستوران، این تجهیزات را
در ابعاد و ظرفیت‌های مختلف تولید می‌کنند.شما باید با توجه
به میزان سفارشات روزانه‌ی خود تجهیزات مورد
نظر خود را خریداری کنید.


آشپز خانه های موفق
آشپز خانه های موفق شامل بخش های مختلفی هستند که در یک الگوی خاص سازماندهی شده اند تا عملکردی
بهینه داشته باشند. این بخش ها عبارتند از : تجهیزات آشپزخانه صنعتی
  •  شست و شو

  • ذخیره سازی و انبار

  • آماده سازی غذا

  • پخت و پز غذا

  • سرویس و خدمات
سینک شستشو و ماشین ظرفشویی
این بخش شامل سینک شستشو و ماشین ظرفشویی و شلف هایی جهت نگه داشتن ظروف است. این بخش باید در
نزدیکی ورودی آشپزخانه قرار گیرد تا گارسون ها بتوانند به سرعت ظروف کثیف را در این قسمت بگذارند. شلف های
نگهداری ظروف تمیز نیز باید در دسترس سرآشپزها قرار گیرد. تجهیزات آشپزخانه صنعتی

ذخیره سازی و انبار
این منطقه را می توان به سه منطقه ذخیره سازی مواد غیر غذایی و مواد غذایی خشک و مواد غذایــی سرد تقسیــم
کـــرد. منطقه ذخیره سازی غیر غذایی شامل محصولات یکبار مصرف ، مواد شیمیایی و بهداشتی برای ظرفشویی است.

جلوگیری از آلودگی
به یاد داشته باشید که برای جلوگیری از آلودگی، مواد بهداشتی و شیمیایی نمی توانند در بالای مواد غذایی و وسایل و
ظروف آشپزخانه صنعتی مانند فنجان و کارد و چنگال نگهداری شوند. انبار مواد غذایی سرد شامل هر نوع ماده غذایی می
باشد که باید در یخچال و فریزر قرار گیرد. تجهیزات آشپزخانه صنعتی

مواد غذایی فاسد نشدنی
در حالیکه انبار مواد غذایی خشک شامل مواد غذایی فاسد نشدنی و موادی است که باید به سرعت استفاده شوند. این
منطقه همچنین ممکن است جایی برای دریافت
و حمل و نقل اجناس خریداری شده باشد. تجهیزات آشپزخانه صنعتی

 برش و مخلوط کردن مواد
این منطقه دارای بخشی برای شستن ، برش و مخلوط کردن مواد می باشد.پردازش غذاهای خام و دسته بندی غذاها در
این قسمت انجام می گیرد. قرار گرفتن این قسمت در نزدیکی انبار به آشپز این امکان را می دهد که مواد غذایی تازه
استفاده کرده و به سرعت آنها را به منطقه پخت و پز منتقل کند. تجهیزات آشپزخانه صنعتی

آماده سازی منطقه ی پخت
این بخش جایی است که غذاهای اصلی در آن آماده می شود و مستقیما به سالن می روند در نتیجه باید در نزدیکی
ورودی غذا به سالن قرار بگیرد. این بخش شامل اجاق های گاز ، فر ، هود ، سرخ کن ، گریل و بقیه تجهیزات پخت می
باشد. همانند قسمت آماده سازی منطقه ی پخت به بخش های کوچک تر تقسیم می شود. تجهیزات آشپزخانه صنعتی

سرویس و خدمات آشپزخانه های صنعتی
این منطقه بخش نهایی آشپزخانه های صنعتی است . جایی که گارسون شما غذاهای آماده را از این بخش برداشته و به
سمت مشتری ها می برد. اگر شما یکرستوران سلف
سرویس و یا بوفه دارید، این بخش جایی است که غذاها در دیسپلی های گرم قرار داده می شود. این منطقه به دلیل کوتاه
شدن زمان و فاصله بین وعده های غذایی باید در
مجاورت آشپزخانه صنعتی، درست بعد از منطقه پخت و پز غذا، قرار گیرد.

طراحی آشپزخانه های صنعتی
هیچ فرمولی برای طراحی آشپزخانه صنعتی وجود ندارد . در تاسیس هر رستوران ایده های منحصر به فردی وجود دارد در
نتیجه عملکردی متفاوت از مابقی رستوران ها خواهند داشت در نتیجه در طراحی هر رستوران باید تصمیم بگیرید که چگونه
طراحی کنید که اهداف و ایده های رستوران برآورده شوند.
تجهیزات آشپزخانه صنعتی

طرح و الگوی اصلی
گفتنی است که چند طرح و الگوی اصلی وجود دارند که می تواند به طور موثر در طراحی آشپزخانه ی صنعتی و اجزای آشپزخانه
ما را یاری کند. تجهیزات آشپزخانه صنعتی

چیدمان جزیره ای
در این چیدمان فر ، اجاق گاز ، سرخ کن صنعتی ، گریل و دیگر تجهیزات پخت و پز با هم در مرکز آشپزخانه قرار داده می شوند
و مابقی بر روی دیوارهای محوطه در جهت مناسب و با توجه به جریان دایره ای گذاشته می شوند. تجهیزات آشپزخانه صنعتی

هزینه راه اندازی فست فود
این طراحی بسیار باز بوده و ارتباطات و نظارت و نظافت در آن بسیار راحت است . این طراحی ، بهترین ایده برای آشپزخانه
بزرگ و مربع شکل است، اما مطمئنا می تواند به شکل و اندازه های دیگر تغییر کند. تجهیزات آشپزخانه صنعتی

چیدمان منطقه ای
در این چیدمان تجهیزات اصلی در امتداد دیوارها قرار می گیرند و مجددا دارای بخش های مختلـــــــف برای شست و شو ، ذخیره
سازی ، تهیه و پخت غذا و … می باشد. ارتباطات و نظارت
در این طرح دشوار نیست چراکه مرکز فضا کاملا باز است.

چیدمان خطی
این طراحی برای آشپزخانه هایی که باید به تعداد زیادی از افراد در سریعترین حالت ممکن سرویس دهند ایده آل است. این طرح
ممکن است برای موسسات با یک منو محدود که مقادیر زیادی
از غذاهای مشابه را شامل شود، بهتر کار کند اما برای
هر نوع آشپزخانه ای مناسب است. تجهیزات آشپزخانه صنعتی

سرویس غذا
این طرح از تجهیزات آشپزخانه صنعتی به صورت خطی ، یک منطقه آماده سازی و منطقه ای برای سرویس غذا تشکیل می شود ،
به این ترتیب آشپزها می توانند به سرعت غذا را از طریق
خطوط ارسال کنند. تجهیزات آشپزخانه صنعتی

چیدمان کارآیی عالی
مناطق تمیز کردن، شستن و نگهداری و انبارمی توانند در پشت خط قرار داشته باشند تا سر راه نباشند.استفاده از این
چیدمان کارآیی عالی را به همراه دارد و آشپزخانه دارای ارتباط و جریان بسیار عالی می باشد .همچنین تجهیزات آشپزخانه
می توانند با هم ارتباط برقرار کنند و فضای کمتری پرت شود. تجهیزات آشپزخانه صنعتی

اجزا و طرح های کلی آشپزخانه
شما با اجزا و طرح های کلی آشپزخانه صنعتی آشنا شدید اما قدم بعدی چیست ؟ صدها جزئیات برای بررسی وجود دارد .
هر آشپزخانه منحصر به فرد است، بنابراین شما باید تصمیم بگیرید که چه چیزی برای شما مناسب است. گفته می شود،
دو جزء وجود دارد که می تواند آشپزخانه را موفق و نا موفق کند : طراحی ارگونومیک و کدهای سلامتی.




منبع : تیام استیل
پاسخ
 سپاس شده توسط شماره مجازی امارات


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان