۱۳۹۶/۰۷/۱۱, ۰۲:۰۹ ب.ظ
مواد لازم برای پخت چغاله بادام :
گوشت گوسفند 500 گرم
چغاله بادام 500 گرم
نعنا جعفری 300 گرم
پیاز خرد شده یک عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری: به میزان لازم
آبغوره 4 قاشق سوپخوری
روغن لادن به میزان لازم
آب 4 پیمانه
طرز تهیه چغاله بادام:
ابتدا پیازها را تنها با کمی ادویه و زردچوبه بدون نمک سرخ کرده و گوشت ها را با آن تفت دهید تا آب آنها کشیده شود. سپس نعنا و جعفری خرد شده را اضافه کرده و مرتب به هم بزنید. در این مرحله چغاله ها را نیز اضافه کنید. برای اینکه مواد طعم همدیگر را خوب بگیرند شعله را کم نموده و با در بسته بگذارید 4 تا 5 دقیقه بماند. سپس 4 تا 5 لیوان آب اضافه کرده و بگذارید 45 دقیقه بماند تا چغاله ها و گوشت کاملا بپزد . وقتی از پخته شدن چغاله ها مطمئن شدید نمک و آبغوره را اضافه کنید.
چند نکته:
1. به جای گوشت قرمز می توانید از مرغ استفاده کنید.
2. به جای آبغوره می توانید از آب نارنج استفاده کنید.
3. درانتهای پخت می توانید در صورت تمایل کمی رب گوجه فرنگی هم به خورش اضافه نمایید.
گوشت گوسفند 500 گرم
چغاله بادام 500 گرم
نعنا جعفری 300 گرم
پیاز خرد شده یک عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری: به میزان لازم
آبغوره 4 قاشق سوپخوری
روغن لادن به میزان لازم
آب 4 پیمانه
طرز تهیه چغاله بادام:
ابتدا پیازها را تنها با کمی ادویه و زردچوبه بدون نمک سرخ کرده و گوشت ها را با آن تفت دهید تا آب آنها کشیده شود. سپس نعنا و جعفری خرد شده را اضافه کرده و مرتب به هم بزنید. در این مرحله چغاله ها را نیز اضافه کنید. برای اینکه مواد طعم همدیگر را خوب بگیرند شعله را کم نموده و با در بسته بگذارید 4 تا 5 دقیقه بماند. سپس 4 تا 5 لیوان آب اضافه کرده و بگذارید 45 دقیقه بماند تا چغاله ها و گوشت کاملا بپزد . وقتی از پخته شدن چغاله ها مطمئن شدید نمک و آبغوره را اضافه کنید.
چند نکته:
1. به جای گوشت قرمز می توانید از مرغ استفاده کنید.
2. به جای آبغوره می توانید از آب نارنج استفاده کنید.
3. درانتهای پخت می توانید در صورت تمایل کمی رب گوجه فرنگی هم به خورش اضافه نمایید.