انجمن سایت کلیدستان


رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عایق رطوبتی بام و کفپوش های مناسب

عایق رطوبتی بام و کفپوش های مناسب

#1
سلام  و روز به خیر
دوستان حالتون چه طوره!!! هوا بهاری بهاری شده آدم یاد کشورهای استوایی می افته یکدفعه بارون میزنه تبدیل به سیل میشه ، من نمی دونم این سازمان هواشناسی کارش چیه، پیش بینی که نمی توانه بکنه ، جلوگیری هم در توان قدرتشون نیست!! فقط آدم رو به زحمت می اندازند و گمراه می کنند،. روز هایی که می گه هوا خوبه باید آدم با پالتو و چتر بیرون بره و برعکس!!
راستی  این خراب شده بود ، رفتم بازار برای گفتم قیر دارید گفت برای چی می خوایید!! گفت قیر منسوخ شده برای دوره قلقلک میرزا است این پوشش!!!
واقعا چه قدر علم پیشرفت کرده، چه پوشش هایی وارد بازار شده، آدم میبینه کیف می کنه! کفپوش پشت بام سفید برای اینکه گرمای کمتری جذب کنه و انرژی را داخل سازمان حفظ میکنه!!
ضریب نفوذ ناپذیری این عایق های رطوبتی به مقدار بسیار زیادی افزایش یافته و می توان گفت نفوذ ناپذیر شده اند، هزینه نصب این کفپوش ها بسیار ارزان تر و آسان تر از کفپوش های قدیمی بوده و می توان سریعا آن را بازسازی و ترمیم کرد.

از طرفی پیشرفت صنعت ساختمانی به سمت و سویی رفته که می توان بهترین مواد را با کیفیت عالی تولید کرد و هزینه این مصالح نسبت به گذشته بسیار ارزان تر شده ، امروزه ما داری مصالحی سبک تر و ارزان تر هستیم که امنیت و آرامش را برای ما به ارمغان می آورد.
نوع دیگری از که  نیز وارد بازار شده که شرایط بازی در این صنعت راتغییر داده است، این کفپوش ها با طراحی بسیار متفاوت که دارد بسیاری از خریداران را به خود جذب کرده و این بازار را دستخوش تغییر قرار داده است، به شکلی که دیگر به سمت و سوی کفپوش های قدیمی سنگ و لمینت نرفته.

کفپوش های اپوکسی و پلی یورتان دارای مزیت های بالایی هستند، این کفپوش ها خواص بسیاری نسبت دیگر کفپوش ها داشته و می توان از این موارد به مقاومت بالای این کفپوش ها نسبت به اسید ها و باز ها اشاره کرد. از این کفپوش ها در کارخانجات و فضاهای عمومی استفاده می کنند.
 
 منبع:
http://kelidestan.com
پاسخ

عایق رطوبتی بام و کفپوش های مناسب

#2
سلام به همه دوستان
 حالتون چه طوره؟؟؟؟ چه خبرآآ
حسابی رقابت بین کاندیدها داغ شده، هر کی داره تلاش میکنه تا به اهدافش برسه، گروه بندی ها هم که مشخص شده!!!
اشالا که هر کی میاد به صلاح کشور و به مردم خدمت کنه!!
راستی داشتم مطالب گذشته که براتون فرستادم رو می خواندم، نظرات دوستان خیلی برام جالب بود. خیلی ها نمی دونستن کفپوش اپوکسی و چه مزایایی داره و سوالات زیادی داشتند.
همانطور که گفتم این کفپوش ها نسل جدیدی از کفپوش ها است که قابلیت شستشو داشته و در برابر فرسایش بسیار مقاوم بوده است. از طفی این کفپوش های اپوکسی برای مکان های عمومی بسیار مناسب ، قیمت بسیار پایین و نصب این کفپوش ها زمان و هزینه بسیار کمی را می برد.
از طرفی این کفپوش ها انعطاف پذیری بالایی دارند به شکلی که برااساس کاربری تغییر ماهیت داده و می توان براساس نیاز ویژگی های آن را تغییر داد، به طوری که می توان گفت این کفپوش ها کلا عایق هستند اما می توان در ترکیب آن یون نقره اضافه کرد و آن را به رسانا تبدیل کرد.
 این کفپوش ها بر خلاف کفپوش های دیگری چون سنگ و لمینت که از تنوع بسیار کمی برخوردار هستند، تنوع بسیار زیادی داشته و روزانه طرح های زیادی از این کفپوش وارد بازار شده، اما جالب ترین کفپوش های اپوکسی که وارد بازار شده به صورت سه بعدی می باشد و این امکان را به شمای خریدار می دهد تا با توجه به دکوراسیون منزل و نیاز و خواسته خود از عکس های دلخواه استفاده کنید.
شرکت هایی هستند که شما با سر زدن به سایتشون می توانید درباره این محصول اطلاعات کاملی رو بدست بیارید مثل که این محصولات رو عرضه می کنند.
خوشحال میشم اگه باز اطلاعاتی رو نیاز داشتید با من در میون بزارید تا بتونم به سوالات شما دوستان خوبم جواب بدم.
پاسخ

عایق رطوبتی بام و کفپوش های مناسب

#3
عایق رطوبتی و انواع آن
عایق رطوبتی از جدیدترین و بهترین مواد جهت آب بندی است که جایگزینی مناسب و مطمئن برای نسل های قدیمی عایق رطوبتی مانند ایزوگام و قیر گونی می باشد. رطوبت اجزای اصلی سازه، تاسیسات و سفت کاری ساختمان را فرسوده میکند و به مرور آنها را از بین می‌برد. رطوبت و نم باعث زنگ زدگی فلزات می‌شود. رطوبت، باعث ظهور حشرات و قارچها در ساختمان میشود. همچنین باعث طبله شدن گچ روی دیوار می‌شود. رطوبت و آب همچنین مصالح ساختمان متخلل مانند آجر و سنگ را هم به مرور بر اثر یخ زدگی خرد می‌کند. بنابراین هر قسمتی از ساختمان که در معرض رطوبت قرار می‌گیرد را باید به نحوی پوشش داد که رطوبت به آن قسمت نفوذ نکند. برای همین است که از عایق رطوبتی برای جلوگیری از این موارد استفاده می شود.
موارد مصرف عایق رطوبتی :
۱. تزئین قطعات سفالی و گلدانها
۲. آب بندی هر نوع استخر و منبع آب
۳. بندکشی و آب بندی لای درز کاشیها
۴. چسب سازگار با سیمان و گچ برای افزایش چسبندگی ملات
۵. عایقکاری پشت بام ,سرویس های بهداشتی , حمام و آشپزخانه
۶. رنگ آمیزی و آب بندی سقفهای شیروانی و ایرانیتی (در رنگهای متنوع)
۷. عایقکاری و ضدرنگ کردن کف و بدنه کولر و به طور کلی کلیه ورقهای گالوانیزه و فلزی
۸. چسب قوی و همه کاره برای چسباندن سنگ ,کاشی,گچ,قطعات شکسته چینی و سرامیک
۹. تعمیر شکستگی و سوراخ شدگی ورقهای فلزی و ایرانیتی با کمک مش و الیاف فایبر گلاس
۱۰. با اجرای یک لایه عایق روی یونولیت ملات سیمانی و گچی به راحتی روی آن می چسبد
۱۱. چسباندن کاشی و سنگ های پله لق شده
۱۲. آب بندی و محافظت پاشنه دربهای چوبی
۱۳. آب بندی و نفوذناپذیر نمودن شکافها و ترکها
۱۴. چسباندن قطعات یونولیت به یکدیگر و روی دیوار
مزایا عایق رطوبتی :
۱. با دوام و مقاوم
۲. کاربرد راحت و آسان
۳. مقرون به صرفه و اقتصادی
۴. مقاوم در برابر فشار آب بالا
۵. اجازه عبور به بخار و امکان ایجاد تنفس سطح زیرین
۶. مقاوم در برابر اشعه UV و شرایط آب و هوایی مختلف
۷. مقاوم در برابر سایش
۸. سرعت بالای انجام کار
۹. قابل اجرا بر روی تمام سطوح
۱۰. انعطاف زیاد با خاصیت پوشش درزها
۱۱. چسبندگی زیاد به سطح زیرکار و حفظ این چسبندگی در مقابل ضربات دائم آب
معایب عایق رطوبتی :
۱.در صورت تازه بودن با بارندگی از بین می‌رود.
۲.در صورت یخ زدگی قابل استفاده نیست.
۳.از معایب عایق‌ رطوبتی مایع می‌توان به هزینه زیاد اجرا بر روی سطوح ناهموار اشاره کرد. با توجه به اینکه عایق‌ رطوبتی مایع ممکن است بر پایه آب یا حلال باشند.
انواع عایق رطوبتی از نظر متریال :
۱. عایق رطوبتی با قیر و گونی
این نوع از عایق ها یک روش کاملا” سنتی بوده و به صورت متدوال هم مورد مصرف قرار می گیرند. دلیل کاربرد بسیار زیاد این روش وجود مواد اولیه (گونی و قیر) آن است که به صورت فراوان در هر شهر و مکانی یافت می شود و به همین خاطر برای عایق کاری بیشتر از این روش استفاده می کنند.
مشخصات گونی و قیر :
گونی قابل استفاده در روش قیر و گونی از طریق کشور های خارجی وارد ایران شده و به صورت گونی درجه یک، درجه دو و درجه سه و همچنین در سایز های مختلف قابل عرضه در بازار هستند. بر طبق استاندارد اعلام شده، بهترین گونی جهت عایق کاری ساختمان باید دارای ۳۸۰ گرم وزن در هر متر مربع بوده و همچنین ریز بافت، نو، سالم، بدون چروک و فاقد آلودگی باشد.
قیرمورد نیاز برای عایق کاری هم ماده سیاهی از هیدرو کربن های آلی با ترکیبات پیچیده است که از تقطیر نفت خام تهیه شده اند.

۲. عایق رطوبتی با ایزوگام یا پیش ساخته :
روش دیگری که برای عایق سازی ساختمان از آن استفاده می شود، عایق کاری توسط ایزوگام است. در واقع ایزوگام یک پدیده صنعتی می باشد که با تکیه بر علم، تکنولوژی و همچنین تجربه ایجاد شده و از آن برای ایمن سازی ساختمان ها در برابر رطوبت ناشی از برف و باران استفاده می کنند. عایق رطوبتی پیش ساخته ای که به شکل رول و همچنین شیت بوده و با طول، عرض و ضخامت های متفاوتی عرضه و با پوشش های فلزی و ساده تولید می شوند را عایق رطوبتی مخصوص ساختمان ها می نامند.
مزایا عایق ایزوگام :
یکی از مزایای ایزوگام، سبک بودن آن است که وزن هر متر مربع از آنها در حدود کیلو گرم می باشد. عایق های پیش ساخته می توانند گرمای درجه و سرمای را تحمل کنند و این مسله باعث می شود که به هیچ عنوان دچار پوسیدگی و شکنندگی نشوند. این نوع از عایق کاری کاملا” انعطاف پذیر بوده و چون یک لایه پلی استر دارند، در مقابل فشار های احتمالی و همچنین انبساط و انقباض ساختمان دارای مقاومت بالایی هستند.
معایب عایق ایزوگام :
یکی از مهم ترین عیب هایی که عایق های پیش ساخته دارند، این است که اگر نگهداری مطلوبی از آنها نشود، ماه بعد از زمان تولید فاسد می شوند. از این رو توصیه می کنیم آنها را به صورت عمودی و در دمای تا درجه نگهداری کنید و چون این نوع عایق ها در برابر اشعه ماورابنفش تجزیه می شوند، شرایط نگهداری از آنها سخت تر می شود
۳. عایق رطوبتی سیمانی :
عایق رطوبتی پایه سیمانی بیش از ۴۰ سال به طور موفقیت آمیزی در اروپا برای محافظت بنا و اجزای ساختمان که در معرض رطوبت متناوب یا دائمی، فشار هیدروستاتیک پایین (رطوبت خاک) یا حتی فشار هیدرواستاتیکی بالا بوده اند استفاده می شوند.
عایق های رطوبتی پایه سیمانی برای عایق رطوبتی کردن اتاق های مرطوب و مخازن آب استفاده می شوند و به دلیل مقاومت عالی در برابر فرسایش، برای عایق کردن سطوح خارجی ساختمان نظیر دیوارها نیز استفاده می شوند.
برخی کاربرد های عایق رطوبتی پایه سیمانی به شرح زیر می باشد:
۱. آب بندی و عایق کردن دیوارهای زیر زمین
۲. مخازن آب
۳. استخرهای شنا
۴. دیوار ها و کف در اتاق های مرطوب نظیر توالت، حمام، بالکون و تراس

۴. عایق رطوبتی نانو :
رنگ نانو عایق رطوبتی، محصولی است که با کمک فناوری نانو موفق شده است در عین برآورده ساختن مسائل زیست محیطی، عایق رطوبتی و حرارتی و با پوشش لایه نازک را به همراه مقاومت در برابر نم و رطوبت و رشد کپک و قارچ، یکجا به ارمغان آورد.
این محصول جهت عایق رطوبتی برای پشت بام های سیمانی، آسفالت، ورق های گالوانیزه، نمای ساختمان و دیوارهای رو به باران، دیوارها، کف سرویس های بهداشتی، آشپزخانه، پی ساختمان، اطراف ناودان ها، کانال های آب، استخرها و باغچه ها, عایق حرارتی و رطوبتی کانکس ها، سقف سوله ها، پاسیوها، مرغداری ها، دامداری ها و... مورد استفاده قرار می گیرد.
منبع : سازه افزار www.sazeafzar.com
پاسخ
 سپاس شده توسط شماره مجازی امارات


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان