۱۳۹۹/۱۲/۱۰, ۰۲:۱۰ ب.ظ
(۱۳۹۹/۱۱/۲۸, ۰۲:۳۷ ب.ظ)sheghi69 نوشته: اگر شما قصد ادارهی یک رستوران را دارید باید بدانید که اولین نکته فعالیت در صنعت خدمات غذایی ورستورانداری تمیزنگهداشتن و نظافت عمومی آن محیط بخصوص با دستگاه های جدید صنعتی مانند کفشوی دستی مناسب است. تهیه غذا در یک محیط سالم اولین قاعدهای است که قانون و عقل به منظور ارائه هرچه بهترخدمات بر آن تاکید دارد.نظافت و بهداشت باید از اولویتهای حرفهی شما باشد؛ چون در غیر این صورت شما احتمالا با مشتریهای ناراضی مواجه خواهید شد که از گزارش به سامانه بهداشت دریغ نخواهند کرد وشما مجبور میشوید، پاکیزگی محصول و کارایی خدمات خود را به بازرسان ومأموران بهداشت ثابت کنید.
http://kershagroup.com/%d8%a7%d8%b3%da%a...%a2%d9%86/
بله درست است!ممکن است برای خرید کفشوی دستی کمی مبلغ بیشتری نسبت به جایگزینهای سنتی هزینه کنید، اما قطعا شاهد نتایج بهتری در حذف آلودگیها خواهید بود. بدون خستگی در طولانی مدت تأثیر مثبتی بر روی سطوح شما خواهد داشت وهنگام سرو غذا یا پخت وپز و شستشو، غذاخوریهای خود را از بروز آلودگی و مسمومیت غذایی در امان نگهمیدارید. در چنین حالتی بدون شک رستوران شما برای هر روز شلوغِ کاری یا بازرسی در هر زمان بسیار تمیز و آماده است.http://kershagroup.com/%d9%86%d8%b8%d8%a7%d9%81%d8%aa-%d8%b1%d8%b3%d8%aa%d9%88%d8%b1%d8%a7%d9%86-%d9%87%d8%a7-%d8%a8%d8%a7-%d8%a7%d8%b3%da%a9%d8%b1%d8%a7%d8%a8%d8%b1-%d8%af%d8%b3%d8%aa%db%8c/