کلیدستان

نسخه‌ی کامل: سایت github.com
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
سلام
از کسانی که با سایت github.com سرو کار دارند یک سوالی داشتم
تا اونجای که من متوجه شدم این سایت یک سایتی هست که سورس های برنامه های مختلف را میگزاره
میخواستم بدونم که فقط سورس برنامه یا بازی های اندروید را میگزاره؟
بطور کلی راجب این سایت میخواستم یک نظری بدید
در ضمن سوال دومم این هست که من یک موضوعی مد نظرم بود که داخل این سایت پیدا کردمش لینکش را در زیر میارم لطفا راجب این هم یک توضیح بدید که ایا سورس اون بازی هست که دنبالش هست؟ یا اینکه چی هست اصلا؟
خودم دانلودش نکردم خواستم مطمعن بشم که چی هست بعد دانلود کنم
 لینک مورد نظر
سلام.
بر روی سایت github.com ، پروژه های مربوط به تمامی زبان ها قرار داده می شود و محدود به یک یا چند زبان نیست.
وقتی پروژه ای را بر روی آن ببینید، تضمینی نیست که یک پروژه آماده برای استفاده باشد و ممکن است توسعه دهنده یا تیم توسعه دهندگان، در حال کدنویسی آن باشند و فعالا تا این مرحله تکمیل شده باشد. 
امکانات سایت github.com زیاد است، حتی سایت هایی مثل Lynda نیز برای کار با آن سایت، یک مجموعه آموزشی تهیه کرده اند (بنابراین تهیه یکی از این مجموعه ها، می تواند شما را با امکانات این سایت بیشتر آشنا کند).


 
خیلی ممنون
ایا میشه بگید چطور میشه به سورس های اندرویدی که در این سایت قرار داره دست پیدا کنیم؟
و اینکه ایا سایت دیگری می شناسید که سورس های اماده داشته باشه و امکان دانلود رایگان انها را به کاربر بده؟
اگر چنین سایتی باشه خیلی خوب میشه

 
برای همان موردی که گفته بودید، لینک دانلود را در عکس زیر نمایش داده ام (برای بقیه پروژه ها نیز به همین صورت است) :


از همین سایت می توانید رایگان دانلود کنید و میشه گفت بهترین سایت در این زمینه هست.

ابتدا تشکر میکنم
ولی من منظورم این نبود که روش دانلود از این سایت را اموزش بدین
منظورم اینه که مثلا همین لینکی که در بالا ذکر کردم سورس مربوط به چه زبانی هست؟
یعنی اینکه از کجا متوجه بشیم که یک سورسی که از این سایت پیدا میکنیم به چه زبانی هستش؟
ایا همون لینک بالا مربوط به سورس بازی اندروید هست؟

همچنین روش جستحوی سورس بازی یا برنامه اندروید از این سایت را اموزش بدین خیلی ممنون میشم
بنده معمولا بر اساس کلید واژه ها در سایت مورد نظر جستجو می کنم و از توضیحات توسعه دهنده و ساختار پروژه، می توان زبان برنامه نویسی آن را تشخیص داد (اگر انتخاب زبان برایتان مهم است، وقتی جستجو کنید، یک گزینه با نام Advanced search در صفحه نمایش داده می شود که با اشاره بر روی آن، امکانات و جزئیات بیشتری برای جستجو نمایش داده می شود، مثل انتخاب زبان برنامه نویسی).
علاوه بر جستجو، بر روی گزینه Explore کلیک کنید :


بعد گزینه see all را انتخاب نمایید :


اکنون گزینه هایی مثل Game Engines نمایش داده می شود که با کلیک بر روی آنها، می توانید به لیستی از موتورهای بازی سازی برسید :


به عبارت across multiple platforms دقت کنید (معادل cross platform) که منظور موتورهای بازی سازی است که شما می توانید با استفاده از آنها، بازی را برای چندین platform (اندروید و ios و ویندوز فون و ...) منتشر کنید (یک بار طراحی برای چندین platform).

هنگام جستجو در Trending repositories ، در بخش زیر می توانید نتایج را تنها بر اساس زبان های برنامه نویسی مورد نظر خود مشاهده کنید :


تشکر میکنم از اموزشی که نوشتین ولی باز یکمی برام گنگه اخه هرچی من جستجو میکنم هیچکدوم از نتایجی که میاد ساختاری مثل پکیجی که در اکلیپس هست نیستش
یعنی اون فولدر هایی که توی ساخت یه برنامه ساده توی اکلیپس ساخته میشه توی این سایت نیست.
مثلا همون لینک بالا را اگر دانلود کنم میشه توی اکلیپس ایمپورتش کنم؟
این موارد را دیگر باید از توضیحات برنامه نویس یا جستجو در ساختار پروژه متوجه شوید (منظورم در خود سایت است، اگر دانلود کردید، خود برنامه eclipse هنگام import کردن، تشخیص می دهد که پروزه اندروید هست یا نه). همیشه هم یک پروژه اندروید کامل قرار داده نمی شود و مثلا ممکن است تعدادی کلاس (class) یا کتابخانه (library) برای دانلود گذاشته باشند.
مثلا فرض کنید که یک برنامه نویس در توضیحات خود نوشته که کتابخانه ای (library) برای ساخت انیمیشن در اندروید. بعد تنها یک فایل jar قرار داده است. بنابراین وی فرض کرده که کاربران نحوه استفاده از کتابخانه ها برای پروژه اندروید را می دانند.
هر برنامه نویسی، فرض می کند که مخاطبین یک سری موارد را قبلا تمرین کرده اند، مواردی که حتی ممکن است پیچیده هم باشد !!! و برنامه نویس های با تجربه هم آنها را به سختی پشت سر بگذارند.
خیلی پروژه ها دارای راهنماهایی در همان صفحات هستند یا اینکه لینک به یک مرجع داده اند. شما اگر در پروژه های مختلف جستجو کنید، این موارد را به مرور متوجه خواهید شد. اگر راهنمای یک پروزه ناقص است، به سراغ پروژه های دیگر بروید که راهنماهای کاملی دارند. اصلا شما باید مطمئن شوید که پروزه کامل باشد، همان طور که قبلا هم تذکر دادم، ممکن است پروژه ها فعلا در مرحله کدنویسی باشند و گروه برنامه نویس، آن را بر روی سایت قرار داده اند تا مراحل توسعه آن را طی کنند (بنابراین پروژه هایی را انتخاب کنید که توضیحات کامل دارند و شما خیالتان راحت می شود که این نسخه، برای استفاده همه کاربران است و مشکلی هم نخواهد داشت).
به مرور با تجربه تر می شوید و حتی در مواردی که برنامه نویس، با بی حوصلگی توضیح داده، خیلی از نگفته های وی را هم خواهید دانست.